Nye-feudalisme: Den store tilbakestillingen er ikke stor og ikke ny

Wikipedia Commons

POSTET AV: INNSIKTSHISTORIKK VIA ACTIVIST POST JANUAR 19, 2021

PDF 📄

Denne artikkelen stammer fra Skottland, en nasjon som historisk forstÄr noe om livegner og livegenskaper. The Great Reset er bare den siste delen i en 50 Är gammel plan for Ä utrydde privat eiendom og dominere hele planeten. ⁃ TN Editor

The Great Reset er bare den siste delen av den store dagsorden for Ă„ omorganisere det globale samfunnet fullstendig innen slutten av det 21. Ă„rhundre. FĂžr den store tilbakestillingen, for eksempel, FN (FN) Agenda 21 ble vedtatt av 178 regjeringer i Rio i 1992, i form av en “omfattende handlingsplan som skal tas globalt, nasjonalt og lokalt av organisasjoner fra FNs system, regjeringer og store grupper i alle omrĂ„der der menneskelig innvirkning pĂ„ miljĂž.”

Globale, ikke valgte spesialinteresser har en visjon om hvordan fremtiden din kommer til Ă„ se ut, og disse internasjonale maktnettverkene vil ideelt sett at du blindt aksepterer alle aspekter av livet ditt blir kontrollert av eksperter, med dette systemet kjent som teknokrati, eller regjerer av eksperter (teknikere).

FĂžr vi dyper dypere inn i den lumske naturen til nyslaveri-verdensorden, er det nĂždvendig med en liten kontekst om organisasjonen bak tilbakestillingen. Det er hjernebarnet til World Economic Forum (WEF) i Davos, ledet av professor Klaus Schwab, grunnleggeren og administrerende styreleder for WEF, med annen global organisasjons som Det internasjonale pengefondet (IMF) og FN som presser pĂ„ dette initiativet.

https://youtube.com/watch?v=oqBk3MGTZsA%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Du vil ikke eie noe

Tilbake i 2016, WEF kjennetegnet en latterlig artikkel skrevet av Ida Auken, som beskrev et system som ligner pĂ„ nyfeudalisme:

Velkommen til Ă„r 2030 … Jeg eier ikke noe. Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ikke apparater eller klĂŠr.

Et system der du som individ ikke eier noe, er et system der alt du har kan tas fra deg med en drÄpe hatt. Det beskriver i hovedsak et nyfeodalt eller ny-slaveri system.

I fĂžydalsystemer i middelalderens Europa (5. – 15. Ă„rhundre omtrent), livegne, som var den laveste klassen av mennesker i et hierarkisk system, var slaver pĂ„ mange mĂ„ter. Serfs var bundet til land og herrene som eide landet, og hadde liten eller ingen rettigheter. En livegne kunne ikke gifte seg, flytte et annet sted eller endre yrke uten tillatelse fra deres herre. SĂ„ husk alt dette nĂ„r du hĂžrer om hvor visstnok flott denne tilbakestillingen kommer til Ă„ bli.

Den store tilbakestillingen forklart

Hva er den store tilbakestillingen? Som Schwab forklarte i a WEF-artikkel i juni 2020:

For Ă„ oppnĂ„ et bedre resultat mĂ„ verden handle raskt og raskt for Ă„ modernisere alle aspekter av vĂ„re samfunn og Ăžkonomier, fra utdanning til sosiale kontrakter og arbeidsforhold. Hvert land, fra USA til Kina, mĂ„ delta, og enhver industri, fra olje og gass til teknologi, mĂ„ forvandles. Kort sagt, vi trenger en “stor tilbakestilling” av kapitalismen. Det er mange grunner til Ă„ forfĂžlge en stor tilbakestilling, men den mest presserende er COVID-19.

Med andre ord etterlyser Schwab fullstendig omorganisering av livet pĂ„ denne planeten. Fra kaoset som ble generert av regjeringens respons pĂ„ Covid-19, Ăžnsker Schwab Ă„ pĂ„legge sin, og elitenettverket av makt flettet sammen i WEF, ordensversjon. Som han skriver:

COVID-19-krisen pÄvirker alle aspekter av folks liv i hvert hjÞrne av verden. Men tragedie trenger ikke vÊre den eneste arven. Tvert imot representerer pandemien et sjeldent, men smalt vindu av muligheter til Ä reflektere, forestille seg og tilbakestille verden vÄr for Ä skape en sunnere, mer rettferdig og mer velstÄende fremtid.

Tatt i betraktning at den store tilbakestillingen blir presset pĂ„ verden pĂ„ en opportunistisk mĂ„te som svar pĂ„ Covid-19, er det viktig Ă„ fremheve at WEF var en av hovedarrangĂžrene av Hendelses 201. Denne hendelsen fant sted i oktober 2019, og den simulerte, eller krigsspilte, et scenario der en coronavirus-pandemi, som begynte i flaggermus, oppslukte verden.

Schwab og Kissinger sitter i et tre

Det er ogsĂ„ viktig Ă„ merke seg hvor koblet Schwab og WEF er til nĂžkkelpersoner og organisasjoner som er med pĂ„ Ă„ forme verden. Schwab har kjent Henry Kissinger, en av de mest globalt forbundne individer pĂ„ planeten, i for eksempel 50 Ă„r. I et 2017-intervju pĂ„ Davos, Schwab rant over Kissinger:

Jeg er glad for Ä se deg Dr. Kissinger pÄ skjermen. For meg er det et veldig rÞrende Þyeblikk fordi jeg faktisk mÞtte Dr. Kissinger for fÞrste gang for nÞyaktig 50 Är siden pÄ Harvard (fra 0.07 til video).

I samme intervju, nÄr han snakker om en tale holdt av den kinesiske presidenten, Xi Jinping, snakker Kissinger om globalisering og konstruksjonen av en ny internasjonal orden:

Jeg tror at president Xis tale var av grunnleggende betydning. Det la ut et konsept for globalisering og noen spesifikke utfordringer og veier til en lÞsning. Men for meg var det viktigste aspektet at det var en pÄstand fra Kina om Ä delta i konstruksjonen av en internasjonal orden. Et av nÞkkelproblemene i vÄr periode er at den internasjonale ordenen vi var kjent med, i noen henseender gÄr i opplÞsning, og at nye elementer fra Asia og utviklingsland kommer inn i den. Det president Xi har gjort er Ä fremfÞre et konsept om internasjonal orden pÄ det Þkonomiske omrÄdet som mÄ bli gjenstand for samtale og substansen til Ä skape et system i utvikling (2:33 til video).

Kissinger har vĂŠrt en langsiktig medlem av en organisasjon som har representert elitenettverk av makt i rundt 100 Ă„r, en organisasjon med en fascinerende og spennende historie: nemlig Council on Foreign Relations (CFR).

Dr. Carroll Quigley, som var professor i historie ved Georgetown University i mange Ă„r, og som ogsĂ„ underviste ved Harvard og Princeton, skrev en bok kalt Tragedie og hĂ„p i 1966. I boka beskrev han et fremtidig system som har mange likheter med vĂ„rt system i dag. Quigley bemerket at han hadde fĂ„tt tilgang til private poster og hemmelige papirer i nettverket bak CFR (Quigley, 1966: 950). I forhold til potensialet i et fremtidig fĂžydalignende system i hendene pĂ„ elitenettverk av makt, skrev Quigley at:

I tillegg til disse pragmatiske mĂ„lene hadde finanskapitalismens krefter et annet vidtrekkende mĂ„l, intet mindre enn Ă„ skape et verdenssystem med Ăžkonomisk kontroll i private hender som var i stand til Ă„ dominere det politiske systemet i hvert land og Ăžkonomien i verden som en hel. Dette systemet skulle styres pĂ„ en feudalistisk mĂ„te av verdens sentralbanker som handlet under konsert, ved hemmelige avtaler som ble inngĂ„tt i hyppige private mĂžter og konferanser. Toppunktet i systemet skulle vĂŠre Bank for internasjonale oppgjĂžr(BIS) i Basle, Sveits, en privat bank som eies og kontrolleres av verdens sentralbanker som selv var private selskaper.

Hver sentralbank, i hendene pÄ menn som Montagu Norman fra Bank of England, Benjamin Strong, New York Federal Reserve, Charles Rist of the Bank of France, og Hjalmar Schacht fra Reichsbank, prÞvde Ä dominere sin regjering ved sin evne til Ä kontrollere statslÄn, Ä manipulere utenlandske bÞrser, Ä pÄvirke nivÄet pÄ Þkonomisk aktivitet i landet, og Ä pÄvirke samarbeidende politikere ved pÄfÞlgende Þkonomiske belÞnninger i busines-verdenen (Quigley, 1966: s.324).

kilder:

Agenda 21, UNCED 1992 https://sustainabledevelopment.un.org/outcomedocuments/agenda21

World Economic Forum (5. juni 2020) The Great Reset Launch | HĂžydepunkter The Great Reset Launch | HĂžydepunkter – YouTube

Ida Auken, parlamentsmedlem, Danmarks parlament (11. november 2016) Slik kan livet endre seg i byen min innen Ă„r 2030, World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/

Serfdom, Editors of Encyclopaedia Britannica
https://www.britannica.com/topic/serfdom

Klaus Schwab (3. juni 2020) NĂ„ er tiden for en ‘stor tilbakestilling’, The World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Event 201: The Simulation That Predicted a Coronavirus Pandemic (31. des. 2020) Insight History https://insighthistory.com/latest-content/f/event-201-the-simulation-that-predicted-a-coronavirus-pandemic

Arrangementet 201 Scenario, Johns Hopkins Center for Health Security https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

World Economic Forum (Klaus Schwab) (20. januar 2017) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg

Council on Foreign Relations (CFR) Membership K – Henry A. Kissinger https://www.cfr.org/membership/roster

New York Times (5. januar 1977) Dr. Carroll Quigley https://www.nytimes.com/1977/01/05/archives/dr-carroll-quigley.html

Carroll Quigley (1966) Tragedy and Hope (MacMillan Company, New York; Collier-MacMillan Limited, London – Third Printing, 1998, av George S. Gabric, GSG & Associates Publishers, San Pedro – s. 950, s.324 og p .866).

Bank for International Settlements (BIS) sentralbanker https://www.bis.org/about/member_cb.htm

Creative Commons-bilder:

World Economic Forum (5. juni 2020) The Great Reset Launch | HĂžydepunkter – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=u5pxhSnDr4U Creative Commons https://creativecommons.org/

World Economic Forum (Klaus Schwab) (20. januar 2017) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg https://creativecommons.org/

Les hele historien her …

Relaterte artikler:

Legg igjen en kommentar