Bill Gates and Neo-Feudalism: A Closer Look on Farmer Bill.

Bilde: Forsvareren

POSTET AV: ROBERT F. KENNEDY, JR. VIA FORSVAREREN FEBRUAR 5, 2021

PDF 📄

Bill Gates er et plakatbarn for Technocracy. Han har tydelig Ăžye med monopolmakt over menneskehetens helse med massevaksiner, men prĂžver han ogsĂ„ Ă„ fĂ„ monopolkontroll over mat? Dette er en mĂ„leset artikkel av Robert F. Kennedy, Jr., som graver dypt inn i Gates ‘globale aktiviteter. ⁃ TN Editor

Bill Gates har stille gjort seg til den stÞrste eieren av jordbruksland i USA. For en mann besatt av monopolkontroll, mÄ muligheten til ogsÄ Ä dominere matproduksjon virke uimotstÄelig.

“Gates har et napoleonsk konsept av seg selv, en appetitt som kommer fra makt og ulegeret suksess, uten surdeig erfaring, ingen reverseringer.” – Dommer Thomas Penfield Jackson, presiderende dommer i Gates / Microsoft-saken om antitrustbedrageri

De globale lĂ„singene som Bill Gates hjalp orkestrere og cheerlead har gĂ„tt konkurs mer enn 100,000 bedrifter i USA alene og kastet en milliard mennesker i fattigdom og dĂždelig matusikkerhet som blant andre Ăždeleggende skader, drepe 10,000 afrikanske barn hver mĂ„ned – samtidig som Gates formue Ăžkte med $ 20 milliarderHans formue pĂ„ 133 milliarder dollar gjĂžr ham til verdens fjerde rikeste mann.

Gates har brukt de nyvunne kontantene til Ă„ utvide sin makt over globale befolkninger ved Ă„ kjĂžpe devaluerte eiendeler til brannsalgspriser og manĂžvrere for monopolkontroll over folkehelsenprivatisering av fengslernettbasert utdanning og global kommunikasjon mens fremme digitale valutaerhĂžyteknologisk overvĂ„kingdatainnsamlingssystemer og kunstig intelligens.

For en mann besatt av monopolkontroll, mÄ muligheten til ogsÄ Ä dominere matproduksjon virke uimotstÄelig.

I fĂžlge den nyeste utgaven av Landrapporten, Gates har stille gjort seg til den stĂžrste eieren av jordbruksland i USA. Gates ‘portefĂžlje bestĂ„r nĂ„ av ca. 242,000 XNUMX dekar amerikansk jordbruksland og nesten 27,000 XNUMX dekar annet land over Louisiana, Arkansas, Nebraska, Arizona, Florida, Washington og 18 andre stater.

Thomas Jefferson mente at suksessen til Amerikas eksemplariske kamp for Ä erstatte Äken til europeisk feodalisme med et edelt eksperiment i selvstyring, var avhengig av den evige kontrollen av nasjonens landbase av titusener av uavhengige bÞnder, hver med en eierandel i vÄrt demokrati .

SĂ„ i beste fall er Gates ‘kampanje for Ă„ tĂžrke opp Amerikas landbrukseiendommer et signal om at fĂžydalisme igjen kan vĂŠre pĂ„ moten. I verste fall er kjĂžpsturen hans en forkynner for noe som er langt mer alarmerende – kontrollen av global matforsyning av en makt-sulten megaloman med et Napoleon-kompleks.

La oss utforske sammenhengen med Gates ‘skjult kjĂžp som en del av hans langsiktige strategi for mestring over jordbruk og matproduksjon globalt.

Begynnelsen i 1994 lanserte Gates en internasjonal biopiratikampanje for Ă„ oppnĂ„ vertikalt integrert herredĂžmme over global jordbruksproduksjon. Hans imperium inkluderer nĂ„ enorme jordbruksarealer og heftige investeringer i GMO-avlingerfrĂžpatenter, syntetisk mat, kunstig intelligens inkludert robotarbeidere, og befalende stillinger i matkroker inkludert Coca-Cola, Unilever, Philip Morris (KraftGenerell mat), KellogsProcter & Gamble og Amazon (Whole Foods), og i multinasjonale selskaper som Monsanto og Bayer det markedet kjemiske plantevernmidler og petrokjemisk gjĂždsel.

Som vanlig koordinerer Gates disse personlige investeringene med skattebetalersubsidierte tilskudd fra Bill & Melinda Gates Foundation, rikeste og mektigste organisasjon i all internasjonal bistand, hans Ăžkonomiske partnerskap med Big AgStor kjemikalieog Stor mat, og hans kontroll over internasjonale byrĂ„er – inkludert noen av hans egen kreasjon – med fantastisk kraft til Ă„ skape fangemarkeder for produktene hans.

Tidligere utenriksminister Henry Kissinger, en protegĂ© og partner til David Rockefeller, bemerket at, “Hvem som kontrollerer matforsyningen, kontrollerer folket. ” I 2006 lanserte Bill & Melinda Gates og Rockefeller Foundations $ 424 millioner Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) lovende Ă„ doble avlingens produktivitet og Ăžke inntekten for 30 millioner smĂ„bĂžnder innen 2020 mens du halverer matusikkerhet.

Karakteristisk sett setter Gates ’tilnĂŠrming til globale problemer teknologien og hans kjemiske, farmasĂžytiske og oljeindustri-partnere i sentrum for enhver lĂžsning. Som det viste seg, var Gates ‘”innovative strategi” for matproduksjon Ă„ tvinge USAs mislykkede system for GMO, kjemisk og fossilt drivstoffbasert jordbruk on fattige afrikanske bĂžnder.

Afrikansk landbrukspraksis har utviklet seg fra landet i 10,000 XNUMX Är i former som fremmer avlingsmangfold, desentralisering, bÊrekraft, privat eiendom, egenorganisering og lokal kontroll av frÞ. Den personlige friheten som ligger i disse lokaliserte systemene, etterlater gÄrdsfamilier Ä ta sine egne avgjÞrelser: mestrene pÄ deres land, deres skjebnes suverene. Kontinuerlig innovasjon fra millioner av smÄbÞnder maksimerte bÊrekraftig avling og biologisk mangfold.

I sin nĂ„delĂžse gjenoppfinnelse av kolonialismen brukte Gates $ 4.9 milliarder dollar for Ă„ demontere dette eldgamle systemet og erstatte det med hĂžyteknologisk korporativt og industrialisert jordbruk, kjemisk avhengige monokulturer, ekstrem sentralisering og topp-ned-kontroll. Han tvang smĂ„ afrikanske gĂ„rder til Ă„ gĂ„ over til importerte kommersielle frĂžpetroleumsgjĂždsel og plantevernmidler.

Gates bygget forsyningskjedens infrastruktur for kjemikalier og frĂž og presset afrikanske regjeringer Ă„ bruke enorme summer pĂ„ subsidier og Ă„ bruke drakoniske straffer og autoritĂŠr kontroll for Ă„ tvinge bĂžnder til Ă„ kjĂžpe sine dyre innspill og oppfylle sine dikter. Portene fikk bĂžnder til Ă„ erstatte tradisjonelle nĂŠringsrike avlinger som sorghum, hirse, sĂžtpotet og kassava med hĂžykapasitets industrielle kontantavlinger, som soya og mais, som gagner elitehandelshandlere, men lar fattige afrikanere fĂ„ lite Ă„ spise. BĂ„de ernĂŠring og produktivitet falt. Jorda ble surere med hver pĂ„fĂžring av petrokjemisk gjĂždsel.

Som med Gates ‘afrikanske vaksinebedrift, var det verken intern evaluering eller offentlig ansvarlighet. 2020-studien “Falske lĂžfter: Alliansen for en grĂžnn revolusjon i Afrika (AGRA)”Er rapportkortet pĂ„ Gates’ kartell 14-Ă„rige innsats. UndersĂžkelsen konkluderer med at antallet afrikanere som lider ekstrem sult har Ăžkt med 30 prosent i de 18 landene som Gates mĂ„lrettet mot. Landsbygdefattigdom har metastasert dramatisk, og antallet sultne mennesker i disse nasjonene har Ăžkt til 131 millioner.

Under Gates plantasjesystem har Afrikas landlige befolkninger blitt slaver pĂ„ sitt eget land til et tyrannisk liv med hĂžyteknologiske innganger, mekanisering, stive tidsplaner, belastende betingelser, kreditter og subsidier som er de definerende trekkene i Bill Gates ‘”Green Revolution.”

De eneste enhetene som drar nytte av Gates-programmet, er hans internasjonale bedriftspartnere – og spesielt Monsanto, der Gates Foundation Trust kjĂžpte 500,000 23 aksjer til en verdi av XNUMX millioner dollar i 2010 (men senere avhendet aksjene etter press fra sivilsamfunnets grupper). Gates seg selv filmet reklame for Monsantos GMOer, som viser dem som “lĂžsningen” pĂ„ verdenssult.

I et typisk eksempel pĂ„ Gates ‘rare storhet, ga stiftelsen tilsynelatende sine skattebetalersubsidierte “veldedige” tilskudd som belĂžp seg til 10 millioner dollar til Big Ag-behemoten, Cargill, Ă„ bygge sine forsyningskjeder for GMO-soya i SĂžr-Afrika. Afrikanere kaller Gates program “Neocolonialism ”eller“ Corporate Colonialism».

AGRA Watch-initiativet til Seattle-baserte Community Alliance for Global Justice fĂžlger Gates landbruks- og matpolitikk. I fĂžlge Heather Day, en talsmann for AGRA Watch, er AGRA en trojansk hest for bedriftens kleptokrati.

“The Gates Foundation og AGRA hevder Ă„ vĂŠre” pro-farmer “,” pro-poor “og” pro-environment, “, sa Day meg. “Men deres tilnĂŠrming er nĂžye tilpasset med transnasjonale selskaper, som Monsanto, og utenrikspolitiske aktĂžrer som USAID [United States Agency for International Development]. De utnytter mat og globale klimakriser for Ă„ fremme hĂžyteknologisk, sentralisert, industrielt landbruk som generere fortjeneste for Gates ‘bedriftspartnere mens de fornedrer miljĂžet og disempowering bĂžnder. Programmene deres er en mĂžrk form for philanthrocapitalism basert pĂ„ biopiracy og corporate biopiracy. ”

Les hele historien her …

Relaterte artikler:

Legg igjen en kommentar