SKJULER C.H.E.M…..VISER DOKUMENTASJON(PATENT) PÅ TEMAET!

De som sprøyter chemtrails ønsker ikke noe mer enn at du skal tro at korte, ikke-vedvarende skyer som kommer ut av jetflyene er ufarlige kontringslinjer. Hvis de overbeviser deg om dette, vil du ignorere disse skyene og la dem sprøyte deg uten innvendinger , og det er akkurat det de vil ha . Vokt dere for de som hevder at korte plumer som sendes ut av fly er “kontrailer”.

IDISSE DAGER (MAI 2023)SER MAN OFTE “KORTE STRIPER” OG MANGE TILFELLER KAN MAN IKKE SE STRIPER. DETTE VIL JEG TA FOR MEG I DETTE INNLEGGET.

MAN KAN FORØVRIG SE AT DEN MÅTEN DE SPRAYET PÅ I SAMME TID I FJOR GJENTAR SEG I ÅR MEN MED STERKERE “DOSERINGER” DET MAN VIL SE OGSÅ DENNE SOMMEREN VIL VÆRE TØRKE MED ISPEDD LITT REGN DER JORDSMONNER VIL TØRKE RASKT OPP VED BESTRÅLING AV DE STOFFENE SOM FALLER TIL JORDEN.

De som sprøyter chemtrails ønsker ikke noe mer enn at du skal tro at korte, ikke-vedvarende skyer som kommer ut av jetflyene er ufarlige kontringslinjer.

Hvis de overbeviser deg om dette, vil du være overbevist om at de er helt ufarlige når oppgraderinger i utstyret lar dem spraye chemtrails som bare produserer korte, ikke-vedvarende skyer.

Disse oppgraderingene av utstyret pågår allerede. Ikke-vedvarende chemtrails dukker nå opp over hele verden.

Men det er ikke slutten på historien. Nå rapporterer folk i mange områder ingen synlige chemtrails i det hele tatt. Har de gått bort? Nei. De har bare gått over høyden.

Jeg har personlig sett chemtrails endre seg fra:

(1) Vedvarende chemtrails, til

(2) Ikke-vedvarende chemtrails, til

(3) Ikke-synlige chemtrails (chemtrails i stor høyde som ikke er synlige fra bakken),

og fordi jeg har en FØLSOM LUKTE OG SMAKSSANS..

Denne artikkelen dekker mye. Jeg håper det bidrar til å øke bevisstheten om den nye taktikken som brukes for å skjule chemtrails fra publikum .

Sensitive mennesker lukter fortsatt chemtrails selv under blå himmel

Jeg er ikke den eneste personen som lukter og smaker chemtrails like mye eller mer nå enn da de dekket himmelen daglig. Mange skriver meldinger til meg som uttrykker hvordan de lukter og smaker dem selv under blå himmel.

For andre mennesker er det mindre merkbart. For eksempel, når luften brenner bihulene mine og smaker som metall til det punktet at den forstyrrer arbeidsevnen min, blir slapp, ukonsentrert og i mange tilfeller at kroppen er ute av balanse.

Øvrige info som jeg har funnet frem til:

GABA er en aminosyre i kroppen som regulerer ledningsevnen til nerver. Uten denne reguleringen ville tankene dine rase ukontrollert og du ville blitt ekstremt følsom for lyd, lys, dufter og smaker. Dette livsviktige stoffet regulerer i hovedsak følsomheten din slik at du kan fungere uten å bli overveldet av innkommende sensorisk informasjon.

Kvikksølv er et tungmetall som forstyrrer tusenvis av kjemiske prosesser i kroppen. En av tingene kvikksølv gjør er å hindre GABA i å binde seg til reseptorene deres i kroppen. Dette tapet av essensiell aktiv GABA resulterer i: Mer om dette kan du lese ved å legge pekeren over GABA/Kvikksølv og samtidig trykke CTL og få opp linken.

MORE TO COME ANG SYMPTOMER.

RED

Legg igjen en kommentar