Geoengineering Legal Challenge i USA.

Jolie Dianemai 6ZeroGeoengineering.com | Link for å stoppe US GeoEngineering Legal Fund |Av Reinette SenumAmerikanerne har blitt stadig mer oppmerksomme på den stadig voksende aerosolen som sprøyter over hodene våre, kjent som geoengineering eller «solar dimming». Dette konstante bombardementet påvirker helse, vann, mat, vær og liv.Det er en økende forverring av livet rundt oss, inkludert våre skoger, fugler, bier, dyreliv og vannlevende liv. Vi er vitne til en økologisk kollaps mens vi er gassbelyst hvis vi våger å gi uttrykk for bekymring for at vi blir sprøytet.Vi har vært prisgitt det som virker som usynlige gjerningsmenn. Vi vet imidlertid hvem gjerningsmennene er. Vi vet hva de sprøyter. Vi har bevis gjennom laboratorieresultater av vann, snø, jord, luft, trebark og hårprøver.Mens mange byråer er involvert i aerosolspraying av ulike årsaker, søker vi støtte i skattefradragsberettigede donasjoner for å undersøke for å ta rettslige skritt.Link til GiveSendGo – Stop US GeoEngineering Legal Fund

Grays Lake, Illinois regnprøveanalyse 24. mars 2017Aluminium 10 300 ppb (deler per milliard)Barium 106 ppbStrontium 75,4 ppbSvovel 19.900 ppbZero Geoengineering.com

Legg igjen en kommentar