Sandheden om de mystiske flystriber. Chemtrail Danmark.

Sandheden om de mystiske flystriber. Chemtrail Danmark. En dokumentar på dansk om hvad det er der sker på himlen. Hvad er det der sker når flyene påvirker vores klima ved at deres udledning af chemtrails regenerere skyer som ekspandere og skaber et menneskeskabt klima. Moder jod kommer ud af sin naturlige cyklus og ikke kun vores klima kommer i ubalance men også mennesker dyr og planter, alt bliver påvirket og det kan langsomt ende fatalt. Har du tænkt på hvorfor det er så vigtig at bruge sol creme. Vi må ikke få lyset fra solen, da den helbreder og det lys vi får har vi brug for, det er meget sundt og kræves for at alt levende kan overleve. Se denne dokumentar Sandheden om de mystiske flystriber, den må gerne downloades og bruges. Tak.

Legg igjen en kommentar