Washington State lovgivende forsamlings retningslinjer for værendringer. I Norge kaller de værmodifisering for konspirasjon.

13. april 2023 | ZeroGeoengineering.com | USAs regjering og mange stater inkludert Washington har retningslinjer som tillater værmodifikasjoner og andre farlige atmosfæriske inngrep.Imidlertid er disse programmene som med vilje forurenser og forurenser miljøet basert på falske antakelser om at mennesker har rett til å prøve å kontrollere og manipulere været.Den vitenskapelige rapporten fra 2008 med tittelen ” Flom eller tørke: Hvordan påvirker aerosoler nedbør?” sier: ” Strålingseffekten av aerosoler på skyer virker for det meste for å undertrykke nedbør.”Med andre ord kan værmodifikasjonsoperasjoner forårsake tørke (eller flom og andre klimaekstremiteter).70+ år med hensynsløs forstyrrelse av været har, og er, forårsaket katastrofale skader på naturen og menneskers helse.Les: CLOUD SEEDING – Teknologien for svindel og bedragPDF – Washington State Legislature – Weather Modification Policy 1973.Link til kilde HERFor å lære mer om hvordan du kan engasjere deg i å ta til orde for en slutt på værmodifikasjoner, skysåing, stratosfærisk aerosolinjeksjon og andre atmosfæriske farer, send e-post: contact@americans4acleanatmosphere.com eller director@zerogeoengineering.com .
Avslutt abonnementet for å ikke lenger motta innlegg fra Zero Geoengineering.
Endre e-postinnstillingene dine ved å administrere abonnementer.Problemer med å klikke? Kopier og lim inn denne URL-en i din nettleser:
https://zerogeoengineering.com/2023/washington-state-legislature-weather-modification-policy/

Legg igjen en kommentar