MOTSTAND MOT GEOENGINEERING I AFRIKA

7. april 2023 | ZeroGeoengineering.com | Grunnleggende medlem av Health of Mother Earth Foundation ( HOMEF ) Dr. Mfoniso Antia gir fakta og innsikt angående motstand mot geoengineering på det afrikanske kontinentet.

Dr. Antia, også ledende talsmann for Hands Off Mother Earth Africa , skisserer forskjellige geoengineering-opplegg og deres ødeleggende konsekvenser for helse og miljø. Hun understreker behovet for at Afrika ikke tillater geoengineering og i stedet for at afrikanere tar opp presserende miljøspørsmål på sine egne premisser.


motstand-mot-geoengineering-i-afrika-med-dr-mfoniso-antia.mp3

I forkant av et møte mellom afrikanske unions statsoverhoder i Addis Abeba Etiopia, ba en rekke sivilsamfunnsorganisasjoner Den afrikanske union om ikke å geoengineere det afrikanske kontinentet.

Link til kilde @ Breaking Green HER

Health of Mother Earth Foundation

Hender av Moder Jord

Geoingeniøraktiviteter på det afrikanske kontinentet


I slekt

ZeroGeoengineering Sør-Afrika

Legg igjen en kommentar