BILL GATES – Sprayer kjemikalier for å stoppe klimaendringene.

Merk: Forvent at Bill Gates foreslår at å sprøyte himmelen kan stoppe destruktive Polar Vortex-hendelser som den som traff Texas og deaktiverte GREEN NEW DEAL-vindmøllene.

CNBC 9/7/2019: Branner som brenner over Amazonas regnskog har fornyet debatten om løsninger på klimaendringer. Bill Gates støtter det første høyhøydeeksperimentet med en radikal tilnærming kalt solar geoengineering. Det er ment å etterligne effekten av et gigantisk vulkanutbrudd. Tusenvis av fly ville fly i store høyder og sprøyte millioner av tonn partikler rundt planeten for å lage en massiv kjemisk sky som ville avkjøle overflaten.

“Modellerstudier har funnet ut at det kan redusere intensiteten til hetebølger, for eksempel kan det tilsynelatende redusere hastigheten på havnivåstigningen. Det kan redusere intensiteten til tropiske stormer, sier Andy Parker, prosjektdirektør ved Solar Radiation Management Governance Initiative.

Teknologien er ikke langt fra å være klar og den er rimelig, men den kan forårsake massive endringer i regionale værmønstre og utrydde blå himmel.

“Disse konsekvensene kan være forferdelige. De kan involvere ting som masse hungersnød, masseflom, tørke av slag som vil påvirke svært store befolkninger, sier Stephen Gardiner, forfatter av «A Perfect Moral Storm: The Ethical Tragedy of Climate Change».

Se videoen for å finne ut hvordan det ville fungere, og hør debatten rundt etikken og effekten av solenergi-geoteknikk.
https://www.cnbc.com/2019/09/07/bill-gates-funded-solar-geoengineering-could-help-stop-global-warming.html

Legg igjen en kommentar