Er Ismaels dager her? Globalt finansledelse tar en vending østover, til det arabiske Midtøsten…Mao Saudi og Emiratene bidrar til en rekordstor inflasjon World Wide….også i Norge.

OG REMA 1000 BLIR SNART ARABISK???

OG NORGE VIL TJENE PENGER TIL ILLUMINATI MENS FOLKET FÅR SVI MED INFLASJONEN/ HØYERE SKATTER/ AVGIFTER.

KARI OG OLA EIER 0 MEN GLADE MÅ DE VÆRE

av Brian Shilhavy
Redaktør, Health Impact News

Hvis Saudi-Arabia ikke dukket opp i nyhetsstrømmen din de siste to dagene, så har du gått glipp av det som kanskje har vært en av de viktigste nyhetssakene ikke bare de siste par dagene, men kanskje det siste året, hvis ikke siste tiår eller århundre, mens mesteparten av den amerikanske befolkningen blir distrahert av underholdningsnyheter da klovne-sirkusshowet i Florida tok sin handling til Manhattan i dag.

For det første sjokkerte Saudi-Arabia den vestlige finansverden i går (søndag 2. april 2023) fra ingensteds ved å kunngjøre at OPEC kom til å redusere oljeproduksjonen med over 1 million fat per dag.

I den siste av en lang rekke slag i ansiktet til Biden kunngjorde OPEC+ på søndag uventet en oljeproduksjonsreduksjon på over 1 million fat per dag, noe som begrenser produksjonen fra mai. Saudi-Arabia gikk i spissen for kartellets innsats ved å forplikte seg til en reduksjon på 500 000 fat i sin egen produksjon.

I følge  Saudi Press Agency uttalte en tjenestemann for energidepartementet at kongeriket Saudi-Arabia vil «implementere et frivillig kutt på 500 tusen fat per dag fra mai til slutten av 2023».

Kuttet vil være i koordinering med andre OPEC og ikke-OPEC deltakende land i erklæringen om samarbeid, fortsatte det statlige medieuttaket.

 “Dette frivillige kuttet kommer i tillegg til reduksjonen i produksjonen som ble avtalt på det 33. OPEC- og ikke-OPEC-ministermøtet 5. oktober 2022,” påpekte avisen. 

Andre medlemmer, som Kuwait, De forente arabiske emirater og Algerie, ble også med i reduksjonsarbeidet.

Tidligere hadde Russland lovet å kutte sin produksjon av kun råolje med 500 000 fat per dag i mars som svar på vestlige sanksjoner, inkludert pristak på olje- og petroleumsproduksjonen, og å holde disse fortauskantene på plass gjennom juni, men har nå utvidet sin lovet kutt gjennom slutten av året.

Her er reduksjonene per land:

  • *SAUDI-ARABIA KUNNER OLJEPROSJEKTET MED 500 000 FAT/DAG FRA MAI
  • *KUWAIT KUTTER FRIVILLIG OLJEPRODUKSJON MED 128 000 FAT/DAG
  • *UAE Å REDUSERE OLJEPRODUKSJON MED 144 000 FAT/DAG FRA MAI
  • *KASAKHSTAN BIDRAGER 78K B/D TIL OPEC+-UTSTYR: DEPARTEMENT
  • *IRAK KUTTER 211 000 B/D OLJEUTSTYR FRA MAI: DEPARTEMENT
  • *ALGERIA Kutter 48K B/D OLJEUTSTYR FRA MAI TIL SLUTTEN 2023: APS
  • *OMAN TIL Å BIDRA 40K B/D TIL OPEC+ PRODUKSJONSKUTT: DELEGAT

En talsperson for det nasjonale sikkerhetsrådet i Det hvite hus har svart på OPEC+s beslutning om å kutte råoljeproduksjonen med 1 million fat/dag ved å si at «produksjonskutt er ikke tilrådelig akkurat nå gitt markedsusikkerhet», og legger til at Det hvite  hus  » vil fortsette å jobbe med alle produsenter og forbrukere for å sikre at energimarkedene støtter økonomisk vekst og lavere priser for amerikanske forbrukere .»

Helima Croft, sjef for råvarestrategi hos RBC Capital Markets, sa at Saudi-Arabia satte ut en økonomisk strategi uavhengig av USA , etter en forverring i forholdet mellom Riyadh og Washington under Biden-administrasjonen.

«Det er en Saudi-først-politikk. De får nye venner, som vi så med Kina,” sa Croft, med henvisning til en nylig Beijing-megler diplomatisk avtale mellom Saudi-Arabia og Iran.

Kongeriket sendte en melding til USA om at “det ikke lenger er en unipolar verden”. ( Kilde .)

De amerikanske finansnyhetsutgiverne var veldig opptatt i dag med å prøve å bearbeide det som nettopp skjedde. Det er bekymring for at dette trekket nå vil føre til mer inflasjon i USA

Advarsel: Inflasjonen er i ferd med å eksplodere høyere igjen …

Av Graham Summers, MBA

OPEC sjokkerte verden ved å kunngjøre oljeproduksjonskutt på 1,6 millioner fat per dag fra og med mai.

Dette er en stor sak for inflasjonen.

Hvorfor?

For som jeg har nevnt tidligere, var de ENESTE inflasjonsdataene som hadde kommet ned de siste 12 månedene i  energipriser. Og det var på grunn av at Biden-administrasjonen dumpet 250 millioner fat olje i det åpne markedet mens OPEC opprettholdt sine vanlige produksjonsrater.

Se dataene for deg selv … bokstavelig talt alt annet enn energipriser og bruktbilpriser fortsetter å stige …

Men nå  kutter OPEC  produksjonen samtidig som Biden-administrasjonen er satt til å STOPPE dumping av olje på markedet.

Hva betyr dette?

Energiprisene er i ferd med å bryte ut høyere, og presser inflasjonen til nye høyder.

Oljen er allerede tilbake på 80 dollar fatet, opp fra 66 dollar per fat for noen uker siden.

Les hele artikkelen her .

Som jeg tidligere har rapportert, er det tegn på at Biden-administrasjonen er i panikk over Saudi-Arabias nylige handlinger når det gjelder å etablere nye forhold til deres tidligere fiende og også oljerike land, Iran, i tillegg til å bestemme seg for å begynne å selge olje direkte til Kina for yuan, heller enn amerikanske dollar.

De har godkjent nye oljeboringssatsinger i både Alaska og Mexicogolfen de siste dagene.

Og så i dag, rapporterte Dave DeCamp at USA revurderer forholdet til Iran og gjeldende sanksjoner mot det landet.

Biden-administrasjonen har snakket med europeiske allierte og Israel om en potensiell midlertidig avtale med Iran som vil gi den islamske republikken en viss lettelse av sanksjoner i bytte mot en frysing av noen aspekter av det sivile atomprogrammet, rapporterte Axios   mandag .

Rapporten siterte ikke navngitte israelske tjenestemenn og vestlige diplomater og sa at ideen ville være å få Iran til å slutte å anrike uran med 60 % i bytte mot noen lettelser av sanksjoner. Anrikningen på 60 % er det høyeste nivået Iran noen gang har oppnådd, men det er fortsatt under de 90 % som trengs for uran av våpenkvalitet. Pentagon erkjente i sin  nye Nuclear Posture Review at Iran ikke prøver å bygge et atomvåpen. ( Kilde .)

Så akkurat slik innrømmer USA nå at Iran ikke prøver å bygge en atombombe. Var de noen gang?

Med kunngjøringen av OPEC i går dannes det sprekker blant nasjonene i de anti-russiske sanksjonene, ettersom Japan har bestemt seg for å begynne å kjøpe olje fra Russland.

Anti-Russland-alliansen splitter seg når Japan kjøper russisk olje til pris over cap; Andre å følge

I dag våknet OPEC+ og valgte svidd jord-krig mot Fed.

OPECs sjokkerende skudd over Fed- og Biden-buen ble avslørt i sin intensjon om å holde oljeprisene høye selv når sentralbanker presser verden inn i en resesjon, gjorde bare livet for de sentrale planleggerne svært vanskelig, ettersom den stygge stanken av stagflasjon plutselig er over hele verden. plass.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiOltdLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2ZvbGxvd2VyX2NvdW50X3N1bnNldCI6eyJidWNrZXQiOnRydWUsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHdlZXRfZWRpdF9iYWNrZW5kIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19yZWZzcmNfc2Vzc2lvbiI6eyJidWNrZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfbWl4ZWRfbWVkaWFfMTU4OTciOnsiYnVja2V0IjoidHJlYXRtZW50IiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19leHBlcmltZW50c19jb29raWVfZXhwaXJhdGlvbiI6eyJidWNrZXQiOjEyMDk2MDAsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfZHVwbGljYXRlX3NjcmliZXNfdG9fc2V0dGluZ3MiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3ZpZGVvX2hsc19keW5hbWljX21hbmlmZXN0c18xNTA4MiI6eyJidWNrZXQiOiJ0cnVlX2JpdHJhdGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2xlZ2FjeV90aW1lbGluZV9zdW5zZXQiOnsiYnVja2V0Ijp0cnVlLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3R3ZWV0X2VkaXRfZnJvbnRlbmQiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1642663277577510912&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2023%2Fare-the-days-of-ishmael-here-global-finance-leadership-takes-a-turn-east-to-the-arab-middle-east%2F&sessionId=813fd07d61787e4f1cd31142181cfae4f4ef7e99&theme=light&widgetsVersion=aaf4084522e3a%3A1674595607486&width=550px

Som WSJ rapporterer i dag, kjøper en av Washingtons nærmeste allierte i Asia nå olje til priser over grensen, og bryter i realiteten med sanksjonsregimet innført av amerikanske allierte.

Som notatet legger til,  fikk Japan USA til å gå med på unntaket, og sa at de trengte det for å sikre tilgang til russisk energi. Konsesjonen viser Japans avhengighet av Russland for fossilt brensel, noe analytikere sa bidro til en nøling i Tokyo for å støtte Ukraina mer fullt ut i krigen med Russland. Det viser også hvorfor pristaket ble innført på et nivå der det faktisk ikke påvirker russisk oljeeksport negativt. Men den nåværende prisstigningen betyr at med mindre pristaket løftes, er den amerikanske alliansen i ferd med å skyte seg selv i beinet. ( Hele artikkelen .)

Så når USA nå ser ut til å begynne å bygge sin egen energiinfrastruktur, er det et annet innenlandsk problem med den planen: bankene som normalt ville finansiert slik utvikling, svikter .

Amerikas LNG-problemer rammet bankkrisen

Bankkrisen som startet med fiaskoen til Silicon Valley Bank (SVB) setter store amerikanske LNG-prosjekter i fare, ettersom stigende renter og forsyningskjedeproblemer introduserer økonomiske utfordringer som allerede har ført til forsinkelser.

I følge Reuters har to av fire nye prosjekter som var planlagt for endelige investeringsbeslutninger i første kvartal i år fått tidsfristene forlenget. Reuters siterte Kplers ledende naturgassanalytiker Eleni Papadopoulou for å reise “bekymringer for at bankutlånsaktivitet kan bli trukket tilbake” og vi kan se flere FID-forsinkelser på grunn av bankkrisen.

Forsinkelsene er knyttet til eksportterminalprosjekter fra NextDecade og Energy Transfer LP, påvirket av stigende renter, økende konstruksjons- og lønnskostnader og koblingen mellom naturgassprisene i USA og resten av verden. ( Hele artikkelen .)

Ikke tell ut Rockefeller Oil Cartel ennå

Det ville imidlertid være dumt å telle ut Rockefeller Oil Cartel ennå, siden USA fortsatt har den største militærstyrken i verden. Tilstanden til amerikanske tropper er imidlertid tvilsom etter å ha gitt mandat til de dødelige COVID-19 biovåpenskuddene for militæret i 2021 til 2022, og fremtiden til den amerikanske militærmakten er også tvilsom gitt at det helt frivillige amerikanske militæret ser synkende påmeldinger i rekrutteringer, noe som også har ført til at lavere standarder er vedtatt i dag for å gå inn i det amerikanske militæret.

Men mens høyere energikostnader kan føre til en stor finanskrise for den gjennomsnittlige amerikanske forbrukeren, vil den fortsette å gi det som var rekordoverskudd i fjor blant amerikanske oljeselskaper som vil fortsette å tjene på høyere oljepriser som nå trolig vil følge av OPECs beslutning.

Saudi-Arabia avslørt som stor amerikansk investor i Silicon Valley venturekapitalister

Prins Mohammed bin Salman har sett møte med Apple-sjef Tim Cook. (Foto med tillatelse: SPA)

Og som om kunngjøringen av OPEC-produksjonsreduksjonen ikke allerede var nok store økonomiske nyheter den første mandagen i april, er det denne eksplosive rapporten publisert av The Information i dag:

Saudi-Arabia avslører bånd til Andreessen Horowitz, dusinvis av andre venturefond

I flere år har venturekapitalfirmaer vært usikre på om de har samlet inn penger fra Saudi-Arabia, etter drapet på Washington Post-spaltist Jamal Khashoggi i 2018 på et av landets konsulater. Saudierne på sin side tier ikke lenger.

Venturearmen til Saudi Public Investment Fund, landets suverene formuesfond på 620 milliarder dollar, har begynt å avsløre  på sin nettside  sine partnerskap med nesten 40 amerikanske VC-firmaer og en håndfull internasjonale fond. Blant relasjonene avslørt av den saudiske venture-armen – kjent som Sanabil Investments – er forbindelser til marquee-investeringsselskapene Andreesseen Horowitz, Coatue Management, Craft Ventures og Insight Partners.

Det har lenge vært dype forbindelser mellom Silicon Valley og Saudi-Arabia, som har forsøkt å diversifisere økonomien sin bort fra olje og samtidig heve sin globale innflytelse. Landets suverene formuesfond var en stor støttespiller for SoftBanks Vision Fund og har foretatt en rekke direkte investeringer i teknologiselskaper, inkludert en iøynefallende 3,5 milliarder dollar det satte inn i Uber i 2016. Det var også en stor støttespiller for private equity-selskapet Svart stein. Og i april 2018 foretok Saudi-Arabias kronprins, Mohammed bin Salman, et mye publisert besøk i Silicon Valley, i møte med Apple-sjef Tim Cook og Google-sjef Sundar Pichai.

Samme år trakk Sam Altman, gründeren og investoren som nå er administrerende direktør i OpenAI,   et rådgivende styre for Neom, en futuristisk by den saudiske regjeringen bygger i den nordvestlige delen av landet. Marc Andreessen, en av Andreessen Horowitzs medgründere, var også i Neoms rådgivende styre på den tiden, selv om det ikke kunne fastslås om han fortsatt er i det. Etter Khashoggi-drapet i 2018, nektet representanter for Andreessen Horowitz, Greyock og andre risikoselskaper  offentlig å diskutere  sine begrensede partnere.

For denne historien svarte en talsperson for Andreessen Horowitz, sammen med 35 andre verdipapirforetak oppført på Sanabils nettsted, enten ikke på forespørsler om kommentarer eller nektet å kommentere. Andre venturefirmaer Sanabil lister inkluderer Dragoneer Investment Group, Greenoaks Capital Partners, TCV, Eduardo Saverins B Capital Group, oppstartsakseleratorene 500 Startups og Techstars, kryptofondet Polychain Capital, Iconiq Capital og Race Capital, blant andre.

Men teknologiens forsøk på å distansere seg fra Saudi-Arabia har endret seg de siste årene, delvis på grunn av  en vellykket PR-kampanje  som ble kjørt ut av New York for å distansere det suverene formuesfondet, ledet av Yasir Al-Rumayyan, fra politikken i Riyadh. Samtidig sliter amerikanske investorer med et mer utfordrende innsamlingsmiljø og håper de dype lommene i Midtøsten vil hjelpe dem med å nå sine ambisiøse fondsmål.

Suverene formuesfond fra regionen kontrollerer mer enn 3 billioner dollar, ifølge Global SWF, sporer for suverene formuesfond. I følge Sanabils nettside investerer den 2 milliarder dollar i året i VC-, vekst- og oppkjøpsfond. ( Full artikkel – Abonnement trenger.)

Wow!! Snakk om timingen for at Saudi-Arabia skal komme ut i det åpne og avsløre at de har gjort massive investeringer i Silicon Valley venturekapitalister de siste årene!

Som leserne av Health Impact News godt vet etter min overskriftsartikkel i går , siden bankkrisen startet i forrige måned, har teknologisektoren stort sett holdt oppe økonomien i USA, hovedsakelig basert på all hypen rundt utviklingen av nye Chat bot kunstig intelligens, som har ikke engang en fungerende modell ennå for å produsere inntekter.

Og nå finner vi ut i dag, dagen etter at OPEC kunngjorde at de reduserer oljeproduksjonen, noe som nesten vil garantere at inflasjonen vil øke, og potensielt skape undergang for USAs små og regionale banker, om ikke kollapse hele banksektoren, at Saudi-Arabia har vært en. av de største bidragsyterne av likvide eiendeler til Silicon Valley?

Vil de fortsette å investere i Silicon Valley og støtte den amerikanske økonomien?

Hele den amerikanske økonomien ser nå ut til å være i hendene på Saudi-Arabia…

Overholder vi Ismaels dager?

Kronprins og forsvarsminister i Saudi-Arabia Mohammad bin Salman al-Saud møter kronprins av Abu Dhabi Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Bildekilde .

Som jeg skrev i en nylig artikkel , kan vi observere dagene til Ismael, faren til det arabiske folket og sønnen til Abraham.

I de fleste vestlige land der kristendommen er hovedreligionen, vet vi alt om Abrahams sønn Isak, og Isaks sønn, Jakob, som ble omdøpt til “Israel”, fra de historiske nedtegnelsene i Bibelen.

Mannen spurte ham: «Hva heter du?» “Jacob,” svarte han. Da sa mannen: Ditt navn skal ikke lenger være Jakob, men Israel, fordi du har kjempet med Gud og med mennesker og seiret. (1. Mosebok 32:27-28)

Men Isak var ikke den eneste sønnen som ble født av Abraham. Ismael ble også født av Abraham fra «den egyptiske tjenestepiken ved navn Hagar».

Sjelden, om noen gang, har jeg hørt kristne snakke om det faktum at Gud velsignet Ismael så vel som Isak, og ga spesifikke løfter og profetier om ham også.

Gud sa “ja” til Abrahams anmodning om å velsigne Ismael.

Og Abraham sa til Gud: «Om bare Ismael kunne leve under din velsignelse!»

Da sa Gud: « Ja , men din kone Sara skal føde deg en sønn, og du skal kalle ham Isak. Jeg vil opprette min pakt med ham som en evig pakt for hans ætt etter ham.

Og Ismael har jeg hørt deg. Jeg vil velsigne ham; Jeg vil gjøre ham fruktbar og øke antallet hans i stor grad. Han skal bli far til tolv herskere, og jeg vil gjøre ham til et stort folk. (1. Mosebok 17:18-20)

Så er Ismaels dager her, og oppfyllelsen av Guds løfter og profetier gitt for tusenvis av år siden for å velsigne Ismael?

Vestlige land som USA har generelt et veldig negativt syn på arabere, først og fremst fordi CIA og andre etterretningsbyråer har lært vestlige å hate mennesker av Midtøsten-avstamning, og deres mest populære religion, som i dag er islam.

Imidlertid, historien til det arabiske folket, sporet tilbake til Ismael i Bibelen, eksisterte i over 3000 år før islam begynte 600 år etter at Jesus Kristus vandret på jorden, og selv i dag er ikke alle arabere muslimer. Det er også millioner av kristne arabere, og historisk sett har det også vært arabiske stammer som fulgte den jødiske religionen.

Som en som faktisk har bodd i muslimske land i årevis i mine tidligere voksne år, gjør det meg vondt å se fordommene i Amerika, spesielt blant høyreorienterte alternativmedier, mot muslimer, som om de er en homogen gruppe, mens det faktisk er islam er den dominerende religionen i mange forskjellige land blant mange forskjellige etniske grupper, som inkluderer Sørøst-Asia, hvor det største muslimske landet i verden er Indonesia.

Men arabere henter ikke sin identitet fra religion, enten det er islam eller kristendom, eller til og med jødedommen. De har okkupert Midtøsten, og spesielt den arabiske halvøya i dag kjent som Saudi-Arabia, så lenge etterkommerne av Jakob har levd i Midtøsten.

Araberne er en semittisk etnisk gruppe, som sporer arven sin tilbake til Abraham, så hvis du har fordommer mot arabere, er du de sanne “antisemittene” i dag, fordi mange av de etniske gruppene som kaller seg “jøder” i dag er ikke engang sanne etterkommere av Abraham.

Nå, mer enn noen gang, er det på tide å legge våre religiøse fordommer til side. En ny verdensorden vokser frem, og vi kan ikke lenger ignorere den bibelske læren om løftene og profetiene angående Ismaels etterkommere.

Jeg har uttalt mange ganger i mine skrifter, at jeg er anti-religion, ALLE religioner, kristendommen også.

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Kristne, jøder og muslimer må slutte å hate hverandre, og erkjenne at alle religioner har blitt brukt av Satan til svært onde formål.

Religion er ikke svaret på dagens verdensproblemer.

Jesus Kristus, Isa Al-Mesih, Yeshua ha-Mashiach, eller hvilket som helst annet språk du vil bruke for å referere til den som ble født av Jomfru Maria, ble henrettet, begravet og deretter oppreist fra de døde, personen som har gitt hans liv som en løsepenge (Qurban) for menneskeheten, er svaret, slik at vi alle kan komme sammen i hans navn, som brødre og søstre.

For dere er alle Guds barn ved troen på Kristus Jesus. For så mange av dere som ble døpt til Kristus, har ikledd dere Kristus.

Det er verken jøde eller greker, det er verken slave eller fri mann, det er verken mann eller kvinne; for dere er alle ett i Kristus Jesus.

Hvis du er Kristi, så er du Abrahams avkom og arvinger i henhold til løftet. (Galaterne 3:26-29)

Bli ikke lik denne verden, men bli forvandlet ved å fornye ditt sinn, så du kan prøve hva som er Guds gode, velbehagelige og fullkomne vilje.

For jeg sier, ved den nåde som er gitt meg, til enhver som er blant dere, at han ikke skal tenke høyere på seg selv enn han burde tro; men å tenke rimelig, ettersom Gud har tildelt hver person en viss grad av tro.

For likesom vi har mange lemmer i ett legeme, og alle lemmene ikke har samme funksjon, så er vi, som er mange, ett legeme i Kristus, og hver for seg lemmer av hverandre. (Romerne 12:2-5)

Dette er budskapet som vi har hørt fra ham og forkynner dere: Gud er lys, og det er ikke noe mørke i ham.

Hvis vi sier at vi har fellesskap med ham og vandrer i mørket, lyver vi og sier ikke sannheten.

Men hvis vi vandrer i lyset, som han er i lyset, har vi fellesskap med hverandre, og Jesu Kristi, hans Sønns blod renser oss fra all synd.

Hvis vi sier at vi ikke har synd, bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss. Hvis vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig til å tilgi oss syndene og rense oss fra all urettferdighet. (1 Johannes 1:5-9)

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

All trøsts Gud

År 2023: Vil Amerika oppfylle sin skjebne? Jesus Kristus er den eneste “transhuman” verden noen gang har sett eller noen gang vil se

En invitasjon til teknologene om å bli med på vinnersiden

Synagogue of Satan: Hvorfor det er på tide å forlate Corporate Christian Church

Hvordan finne ut om du er en Jesu Kristi disippel eller ikke

Epigenetikk avslører darwinistisk biologi som en religion – DNA-et ditt bestemmer IKKE helsen din!

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Identifisere de luciferiske globalistene som implementerer den nye verdensordenen – Hvem er “jødene”?

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Legg igjen en kommentar