Innlegg FB gruppa 29. mai 2020

Litt info om hvordan de sprayer disse araberflyene bla (De som går langdistanse UTEN mellomlanding i Europa. Som vist på kartet viser en hel strek og som viser spraying. Prikket linje/strek viser opphold. Disse langdistanseflyene(alle fly) har begrenset med giftstoffer i tanker(inne i flyet) og får da beskjed fra en/flere ombord som sitter med programvare som forteller de når..hvor og hva slags mix av giftstoffer de skal pøse ut. hvilken kurs de skal ha og HVOR de skal slippe giften sin. Her ser man et typisk ex på at de i tiden fra de forlot USA og nærmer seg Norge(der de tydeligvis har fått beregnet hvor de skal fly for utslipp). De har en “hovedrute for senere å legge om alt ettersom hva de har som mål). Noen av parameterne for hvilket valg av mix er: Hva slags vær de vil at det skal bli i det området de flyr er målet

  • På hvilken høyde de skal fly
  • Hvilken temperatur som er i aktuell høyde
  • Vindforhold i aktuellt utslippområde.
  • Jetstrømmen.

Vel her var noe av det som foregår over hodene våre i kortversjonen..

Det å få det til å snø

Få det til å regne

Lage stormer/orkaner

Jordskjelv

Jordras Snøras

Dette styrer de ved hjelp av HAARP…som er et eget kapitel som jeg har skrevet endel om og der ligger endel stoff på nettsiden.

Legg igjen en kommentar