NASJONAL KATASTROF! California-bønder som lider rekordstore tap av flom som «Verst er ennå å komme».

Med trusselen om en eskalering fra tredje verdenskrig til en atomkonflikt, mens verdens finanssystem er på randen av kollaps, er det lett å se hvorfor en lokal, regional nyhetssak om været ikke vil skape nasjonale overskrifter.

Men det er en lokal, regional historie som utvikler seg i California som jeg garanterer til slutt vil få nasjonale overskrifter, ettersom flommen fortsetter med mer kraftig regn og snø denne uken, og med lokale tjenestemenn som erklærer at når det gjelder flom og skader, ” det verste er ennå ikke kommet .”

Med California som produserer over halvparten av USAs landbruk, er dette virkelig ENORME nyheter, siden dette også kommer til å påvirke matvareprisene rundt om i verden, siden mange av Californias landbruksprodukter, en økonomi på 51 MILLIARDER USD, eksporteres utenfor USA

Hovedgrunnen til at dette ikke er en stor verdensomspennende overskrift ennå, er fordi det fortsatt er svært få estimater for hvor høye tapene kommer til å bli, siden bondesamfunnet i California bare prøver å overleve akkurat nå, og forbereder seg på nye stormer. som kom inn i staten i går og fortsetter i dag.

Totale økonomiske tap for delstaten California på grunn av flom som begynte i januar, varierer akkurat nå fra $5 MILLIARDER til $30 MILLIARDER.

Det utslåtte California står overfor milliarder i stormskader på avlinger, hjem og veier

Prislappen for alt dette kaoset – veireparasjoner, ødelagte hjem, tapte avlinger – vil ikke bli klart på flere måneder. Men de tidlige estimatene er nøkterne.

Kostnadene for Californias nådeløse vinterstormer fortsetter å stige. Og utenom det menneskelige bompenget – med minst 28 mennesker drept siden januar – vil prisen bli målt i milliarder.

“Bombesyklonen” som pisket San Francisco på tirsdag var den siste i en episk serie med ekstremvær som har rammet California siden nyttårsaften. Den blåste ut vinduer fra skyskrapere, kastet lektere inn i en historisk bro, sendte trær som veltet over veiene, slo ned kraftledninger og truet en stor motorvei da den vannfylte åssiden under den begynte å kollapse.

Like sør, i Santa Cruz-området, steg elven som oversvømmet byen Pajaro for en uke siden igjen, mens nærliggende jordbæråkre som allerede var nedsenket fikk en ny runde med regn. Og onsdag bekreftet National Weather Service at en sjelden tornado traff et industriområde i Montebello, øst for Los Angeles sentrum, og skadet én person og skadet flere bygninger.

Prislappen for alt dette kaoset – veireparasjoner, ødelagte hjem, tapte avlinger – vil ikke bli klart på flere måneder. Men de tidlige estimatene er nøkterne.

Tirsdagens skader kommer i tillegg til ødeleggelsene California pådro seg i januar, da tre uker med intens nedbør utløste flom og gjørmeskred over hele staten, og stengte veier og hjem.

Moody’s RMS, en risikomodelleringstjeneste, estimerte de statlige kostnadene fra flom og infrastrukturskader i januar til å være 5-7 milliarder dollar. AccuWeather Inc. satte sitt eget anslag langt høyere til 30 milliarder dollar. ( Hele artikkelen .)

«Det verste er ennå å komme»

I et luftbilde måker en person på en snødekt vei med snøkanter som er stablet opp etter nye og tidligere stormer i Sierra Nevada-fjellene, i kjølvannet av en atmosfærisk elvbegivenhet, 12. mars 2023 i Mammoth Lakes, California. Den østlige Sierra Nevada har for tiden 243 prosent av sin vanlige snøpakke for denne tiden av året. (Foto av Mario Tama – Kilde .) Redaktørens notat : Og dette bildet ble tatt for over 2 uker siden!! Snønivået er enda høyere nå…

Dessverre, så ille som det er akkurat nå i Californias rikeste jordbruksland-fylker, advarer lokale myndigheter om at det verste er ennå ikke kommet, på grunn av rekordhøye snøfallsnivåer i Sierra Nevada-fjellene.

For de som ikke er kjent med klimaet og geografien i California, forblir snøen i fjellkjeden Sierra Nevada bare som snø i vintermånedene og tidlig på våren.

Så snart temperaturen begynner å stige på vei inn i de lange, varme sommermånedene i California, smelter HELE den snøen.

Alt sammen.

Det er ingen snø i disse fjellene i de varme værmånedene.

Og slik at snøen smelter, må det hele gå et sted, og det renner nedover fjellelver og bekker inn i, gjettet du riktig, jordbruksmarkene,  som allerede stort sett er under vann.

Kall det den største snøen på jorden. Vel, i det minste den største som noen gang er registrert i delstaten California.

Ettersom nok en atmosfærisk elv suser mot Golden State, og truer med å levere flere centimeter regn til Bay Area og flere nye meter snø til deler av Sierra innen onsdag kveld, er Sierra snøpakken på vei til toppen 1952 som den snørikeste sesongen på rekord.

Det er riktig. Sist gang California hadde så mye snø i slutten av mars, var Harry Truman president, bensin kostet 27 cent per gallon, og filmen “The Greatest Show on Earth” var nr. 1 på billettkontoret.

I år har det største showet i Golden State uten tvil vært den tørkedempende serien med stormer som har slått oss hele vinteren, veltet trær, ført til store elveflommer langs Central Coast og dumpet 60 fot eller mer nysnø på noen av de høyeste toppene i Sierra. Fra mandag var den statlige gjennomsnittlige snøpakken 227 % av normalen.

Det er allerede det nest høyeste merket på mer enn 70 år med rekorder for denne tiden av året, når California måler snøpakken sin for å måle hvor mye vann staten kan regne med når snøen smelter. Vanligvis står snøpakken for en tredjedel av statens vannbehov. Først 1. april 1952 var snøpakken høyere, og klokket inn på 237 % av normalen.

Og rekorden er nå i sikte. Med opptil 4 fot ekstra snøvarsel i deler av Sierra innen onsdag og mer mulig fredag, kan dette året formørke rekorden fra 1952. ( Kilde .)

Det verste er ennå ikke kommet .

Snøpakken i den sørlige Sierra Nevada er nesten tre ganger så stor som et gjennomsnittsår, og varmere vær vil sende tilsvarende 60 tommer regn mot Tulare Lake.

Det vannet vil holde seg i måneder eller til og med år; Etter hvert som innsjøen vokser, kan flom utvide seg nordover mot byen Fresno mer enn 40 miles unna, og sette tusenvis av hjem og gårder i fare .

Innsjøbunnen inneholder også fasiliteter som et komposteringsanlegg for kloakkslam som kan lekke eller briste når området fylles med vann. ( Kilde .)

California: Staten som mater verden

Kilde .

California Central Valley produserer mer mat per acre enn noe annet sted i verden. Og selv om dette faktum gir stor fortjeneste til California Mega-Farm-eierne, er det ikke naturlig .

Det er resultatet av flere tiår med et menneskeskapt, vertikalt integrert, svært teknisk oppdrettssystem som er totalt uforberedt på den type miljøkatastrofe som nå skjer i California.

I Tulare County, som er det nest største landbruksfylket i USA med årlige inntekter på over 8 milliarder dollar, ligger mye av fylkets jordbruksland (eller vant til før flommene) der en tidligere innsjø pleide å eksistere, Tulare Lake, en gang den største ferskvannssjø vest for Mississippi-elven.

Tulare-sjøen ble stort sett drenert på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, da elvene som matet den ble demmet opp og omdirigert til jordbruk.

På grunn av oversvømmelsen har imidlertid innsjøen dukket opp igjen, og dekker nå over 10 000 dekar jordbruksland, og den utvider seg fortsatt.

Skadene forårsaket av stormene har truet statens enorme landbruksproduksjon, som produserer mer enn en tredjedel av landets grønnsaker og tre fjerdedeler av landets frukt og nøtter, ifølge California Department of Food and Agriculture.

Californias landbruksindustri er ikke bare avgjørende for landet, men også for verdens matforsyning. Staten er landets største landbrukseksportør og landets eneste eksportør av mange varer som mandler, artisjokker, dadler, hvitløk og mye mer, ifølge California Agricultural Statistics Review 2020-2021.

” Her i California mater vi verden, ikke bare landet ,” sa melkebonden Johnny Dykstra til AccuWeather National Reporter Bill Wadell. ( Kilde .)

Bekymring og mistenksomhet råder når en gang tørr Tulare Lake drukner California jordbruksland

Tusenvis av hektar med dyrket mark har blitt oversvømmet i denne tungt oppdrettede delen av San Joaquin-dalen. Og vannet bare fortsetter å stige.

For første gang på flere tiår dukker Tulare-sjøen opp igjen i dalen, og gjenvinner lavlandet i sitt historiske hjerte. Tulare Lake var en gang den største ferskvannsinnsjøen vest for Mississippi-elven, og ble stort sett drenert på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, da elvene som matet den ble oppdemmet og omdirigert til jordbruk.

Denne måneden, etter en historisk serie med kraftige stormer, har fantomsjøen dukket opp igjen. Elver som avtok under tørken er hovne opp av avrenning fra kraftig regn og snø, og renner fulle fra Sierra Nevada og inn i dalen, og renner fra kanaler og ødelagte ler til åkre som vanligvis myldrer av lukrative plantinger av tomater, bomull og høy.

“Dette er uvirkelig,” sa Mark Grewal, en agronom som har jobbet på områdets gårder siden 1979, og kartlagt flomvann som strakte seg til horisonten. “Jeg er bare overrasket over hvor fort den fylte seg.”

Den gjenoppståtte innsjøen har allerede oversvømmet mer enn 10 000 dekar jordbruksland, sa Grewal, og vil fortsette å utvide seg i løpet av de neste to månedene ettersom historisk snøpakke i Sierra Nevada smelter og renner til dalen. ( Kilde .)

Ikke bare trengs land og måter å vanne avlingene på i et område som ikke tradisjonelt var en kilde til intensivt moderne jordbruk, men det trengs også enorme mengder billig arbeidskraft for å sette maten som produseres der inn i forsyningskjedene som mater landet. .

Og uansett hvilken side av den politiske saken du står på angående immigrasjon og illegale romvesener, er ett faktum uten tvist: uten denne billige gårdsarbeidet ville Amerika sultet.

Nå har mange av disse gårdsarbeiderne vært uten arbeid i flere måneder på grunn av oversvømmelsen, og mange kan snart bare dra og reise tilbake til Mexico, eller til andre deler av landet, siden mange av dem ikke lenger har råd til boliger. fortsett å bli i California.

En nylig ettermiddag forlot Chepe Cervantes tidlig arbeidet i bærmarkene i Oxnard, California. Innbakt i gjørme, støvlene og klærne hans gjennomvåte av flomvann, hadde Cervantes tilbrakt timer sammenkrøpet, berget jordbær fra en oversvømmet åker og kastet de våte og mugne.

Han ønsket ikke å dra tidlig, men det var rett og slett ikke nok arbeid til å rettferdiggjøre en hel dag, og overordnet ba ham og resten av mannskapet reise hjem klokken 14.

“Folk med barn som ansetter en barnevakt for å se barna sine, de kommer ikke ut foran bare å jobbe før to,” sier Cervantes gjennom en tolk.

«Hele januar måned jobbet vi ikke. Ingen hadde inntekt. Jeg hadde ikke noe salg.»

Siden begynnelsen av januar har 11 stormer drevet av atmosfæriske elver slått California, noe som har resultert i ødeleggende flom som har utslettet gårdsarbeidersamfunn i den sentrale delen av staten.

Den 11. mars brøt elven Pajaro gjennom en levee og tvang tusenvis i gårdsarbeidersamfunnet Pajaro til å evakuere.

Mange forblir i krisesentre. Så, mindre enn en uke senere, brøt en flom nær Allensworth, det første afroamerikanske bondesamfunnet i staten, og forårsaket flere flom i bassenget til den tidligere Tulare-sjøen.

Antonio De Loera-Brust, en kommunikasjonsdirektør i United Farm Workers (UFW), anslår at gårdsarbeidere som bor i oversvømmede områder har mistet opptil to hele måneders lønn.

“Dette er en virkelig økonomisk katastrofe for arbeidere. Gårdsarbeidere generelt får allerede knapt endene til å møtes, sier De Loera-Brust. «De lever rett ved fattigdomsgrensen, lever lønnsslipp til lønnsslipp, så å miste en uke eller to med arbeid er en virkelig økonomisk motgang. Å miste en måneds arbeid er bare ødeleggende.”

I følge den siste National Agricultural Workers Survey tjener gårdsarbeidere i California i gjennomsnitt litt over $12 i timen. Og De Loera-Brust anslår at omtrent halvparten av gårdsarbeiderne er papirløse og derfor ikke kan benytte seg av dagpenger. ( Hele artikkelen .)

Dette er en utviklingshistorie, som jeg dessverre er bekymret for bare kommer til å bli verre.

Dette er bare nok et eksempel på hvordan moderne teknologi har sviktet oss, og hvorfor det er viktigere enn noen gang å gå tilbake til tradisjonelle og mer bærekraftige jordbruksmetoder, desentralisert og mer fokusert på lokale småskalaprodusenter, hvis førsteprioritet trenger å være på å mate sine lokalsamfunn, i stedet for å tjene globalistene og deres ønske om å kontrollere verden gjennom Big Ag.

https://www.bitchute.com/embed/6dUZhN1ahHIl/

I slekt:

California Farmers: “Vi har mistet ALT” – BILLIONER $ av mat tapt i flom i staten som produserer halvparten av USAs landbruk

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

All trøsts Gud

År 2023: Vil Amerika oppfylle sin skjebne? Jesus Kristus er den eneste “transhuman” verden noen gang har sett eller noen gang vil se

En invitasjon til teknologene om å bli med på vinnersiden

Synagogue of Satan: Hvorfor det er på tide å forlate Corporate Christian Church

Hvordan finne ut om du er en Jesu Kristi disippel eller ikke

Epigenetikk avslører darwinistisk biologi som en religion – DNA-et ditt bestemmer IKKE helsen din!

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Identifisere de luciferiske globalistene som implementerer den nye verdensordenen – Hvem er “jødene”?

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Legg igjen en kommentar