Barium (jern/aluminium) type…symptomer:

I det lengste klarte jeg ikke å identifisere smaken av denne chemtrail-typen, men til slutt slo den meg. Det smaker som vann fra et rustent rør: Jern (såsom). Det er andre elementer i smaken også. For eksempel inneholder den også en stump, metallisk smak som jeg nå har identifisert som aluminium.

Jeg er kjent med smaken av blod fordi, da jeg var kvikksølvgiftig, pleide jeg å slipe tennene mine så hardt i søvne ( bruxisme ) at jeg våknet med blod i munnen. Jeg er kjent med smaken av aluminium fra metallbearbeidingsbutikker og aluminiumspanner.

Etter at amalgamfyllingene mine ble fjernet (i juli 2000), forsvant alle problemene mine , de fleste av dem over natten. Da chemtrails startet i byen min i november 2005, kom alle kvikksølvsymptomene tilbake sammen med noen andre symptomer. Tanngnissingen (bruxismen) kom også så mye tilbake at jeg skadet 2 tenner og utviklet en abscess i hver tann. Jeg brukte nellikolje for å drepe smerten umiddelbart og cashewnøtter for å drepe bakteriene i bunnen av abscessen (Cashewnøtter drepte infeksjonen og eliminerte hevelsen på 24 timer.). Jeg har nå ikke mer betennelse og har utviklet soveteknikker for å holde tanngnissingen til et minimum. Jeg har lidd gjennom alt dette på grunn av chemtrails.

Det har vært mye snakk og noen bevis presentert som fant menneskelige røde blodceller i chemtrails (røde blodlegemer er røde på grunn av jernoksidet de inneholder. Jernoksid er rust.) sammen med enzymer som brukes i DNA-spleising. Jeg har ikke sett på dette nok til å bedømme dets gyldighet, men det er interessant at denne chemtrail-typen smaker som blod.

Basert på utallige regnvannstester over lange perioder, har det blitt åpenbart at aluminium er det vanligste og rikeligste chemtrail-toksinet, derfor bør det ikke overraske oss at denne chemtrail-typen er den mest sprøytede typen.

Denne chemtrail-typen sprøytes vanligvis 12 til 24 timer før regn er varslet for et gitt område. Siden denne chemtrail-typen forårsaker betennelse og leddsmerter (blant annet), er det mulig at personer med leddgikt som “sanser” innkommende stormer ved økt leddsmerter, opplever chemtrail-indusert betennelse? Forsidehistorien i årevis har vært at leddsmerter induseres av lavtrykkssystemer, og at dette er grunnen til at personer med leddgikt har denne typen smerte timer før stormer trekker inn. Jeg tror det er mye mer sannsynlig at denne økningen i smerte er på grunn av pre-storm chemtrailing.

Denne chemtrail-typen har praktisk talt ingen lukt, men får bihulene mine til å brenne og bli hovne. Dette har tillatt meg å få litt søvn under denne typen spray ved å puste gjennom nesen så mye som mulig, så lenge den ikke er hoven helt igjen (som det ofte er).

Kjemtrail av jern/aluminium-type sprayes ofte sammen med kjemispor av aceton-type. Denne blandingen øker de resulterende symptomene dramatisk.

Utseende

Denne chemtrail-typen fremstår som de fleste andre og inkluderer både korte, ikke-vedvarende skyer og lange, vedvarende skyer.

Komposisjon

Som nevnt ovenfor kan denne chemtrail-typen inneholde jern og aluminium (basert på smak). Som nevnt nedenfor kan det også inneholde barium (basert på konteksten det sprøytes i, nemlig pre-storm).

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen forårsaker en rekke symptomer hos meg, inkludert betennelse som fører til ledd- og muskelsmerter, hjertebetennelse og smerte, hodepine, tretthet, skarpe leddsmerter og spasmer, sprekker i ledd, hjernetåke, øyeslim, stive muskler og mer. Noen har rapportert å få neseblod.

Denne chemtrail-typen forårsaker også alvorlig og plutselig immunundertrykkelse. Barium forårsaker også dramatisk immunundertrykkelse, så kanskje denne chemtrail-typen inneholder barium. Tørkeeffekten til denne chemtrail-typen tyder også på tilstedeværelsen av bariumsalter, og kan også forklare hvorfor det vanligvis sprøytes før stormer nærmer seg.

Denne typen har en kraftig tørkeeffekt. I løpet av de første månedene med vanlig spraying våknet jeg om morgenen med øyne så tørre at jeg ikke klarte å åpne dem. Hvis jeg prøvde hardt nok, ville øyelokkene plutselig gå fra hverandre og skrape mot øyet og forårsake smerte som varte i timevis.

I løpet av denne tiden ble jeg tvunget til å forsiktig massere de lukkede øynene mine i et par minutter etter å ha våknet for å generere nok fuktighet til å åpne dem uten smerte. Jeg har aldri hatt problemer med tørre øyne i mitt liv.

Hvis du leser chemtrail-historien min , forklarer jeg at det var ekstremt hyppige reklamer for tørre øyne (og muggsoppretting) som ble spilt på alle medier over en måned før dette fenomenet begynte. Disse reklamene dukket opp i nesten hver reklamepause.

Personlig beskyttelse

Chemtrail av jern/aluminium-typen kan for det meste blokkeres med en standard våtmaske .

Jeg bruker et dobbelt lag med vaskekluter – 2 vaskekluter brettet to ganger for totalt 8 lag med klut. Hvis sprøytingen er tung, må den våte masken roteres hvert 10. til 15. minutt fordi den raskt blir mettet. Når den først er mettet, blokkerer den ikke lenger smaken. Ved å rotere kluten kan du puste gjennom en del som ennå ikke er brukt. Dette forlenger levetiden til mitt arsenal av vaskekluter.

En fersk vaskeklut vil blokkere ca. 80 % av smaken av kjemikaliet av Iron-typen og vil lindre symptomene med ca. 30 % til 50 %. Det er klart at symptomene som forårsakes ikke er lineært proporsjonale med intensiteten av smaken. Jeg har funnet ut at å fukte den ytre vaskekluten med saltvann bidrar til å blokkere smaken av denne chemtrailen – og de resulterende symptomene – litt mer effektivt. Du vil sannsynligvis ikke bruke saltvann på vaskekluten som ligger mot huden din fordi den kan tørke ut eller irritere huden din.

Legg igjen en kommentar