Barnemat Laget Av Havre Er ALT Forurenset Med Kreftfremkallende Glyfosat, Viser Nye Tester

Alexander Light26. Juni 2019

av Brian Shilhavy

En ny rapport utgitt denne uken (juni 2019) av The Environmental Working Group (EWG) bekrefter tidligere rapporter om at USAs frokostblandinger, som hovedsakelig konsumeres av barn, er forurenset med det giftige ugressmiddelet glyfosat.

Glyfosat er den aktive ingrediensen i Monsantos RoundUp , og har blitt koblet til kreft. Juryer i nyere rettssaker har tildelt milliarder av dollar i erstatning til kreftofre som ble utsatt for glyfosat.

Denne siste rapporten publisert av Olga Naidenko, Ph.D., senior vitenskapsrådgiver, og Alexis Temkin, Ph.D., toksikolog, ved EWG, testet 21 havrebaserte frokostblandinger og snacksprodukter, og fant at alle hadde høye nivåer av det giftige glyfosatet.

Merkene på bildet kan ha blitt testet av The Environmental Working Group

“Større matvareselskaper som General Mills fortsetter å selge populære frokostblandinger for barn og annen mat som er forurenset med urovekkende nivåer av glyfosat, den kreftfremkallende ingrediensen i ugressmiddelet Roundup.

“Ugrasmiddelet, produsert av Bayer-Monsanto , ble oppdaget i alle 21 havrebaserte frokostblandinger og snacks som ble tatt prøver av i en ny testrunde bestilt av Environmental Working Group.” ( Full rapport .)

De nye testene bekrefter EWGs rapport fra tester i juli og oktober i fjor (2018), som viser at nivåene av glyfosat i produktene som ble testet konsekvent var over EWGs barnehelsestandard. De to høyeste nivåene av glyfosat ble funnet i Honey Nut Cheerios Medley Crunch, med 833 deler per milliard, eller ppb, og Cheerios, med 729 ppb.

Hvorfor amerikanske kornprodusenter ikke kan eliminere glyfosat fra produktene deres

EWG ber publikum signere et opprop for å få de store matvareselskapene til å fjerne glyfosat fra produktene sine.

Selv om dette er en edel satsing, er det umulig for et selskap som produserer produkter fra amerikanske kornprodukter å fjerne glyfosat fra produktene sine.

Forutsetningen bak en slik forespørsel er at ugressmiddelet RoundUp, som opprinnelig ble formulert for å sprøytes på genmodifiserte avlinger for å drepe ugress, men ikke GMO-avlingene som mais og soya, også brukes til å “tørke” ikke-GMO-avlinger, som f.eks. som havre og hvete. Når det brukes på disse ikke-GMO-avlingene, dreper det dem på et tidspunkt som passer for bonden å høste avlingen i henhold til tidsplanen, i stedet for å risikere å miste en avling på grunn av dårlig vær, som for eksempel et tidlig snøfall.

Troen er tilsynelatende at hvis bønder slutter å bruke denne praksisen med å sprøyte sine ikke-GMO-avlinger som havre og hvete med RoundUp rett før høsting, vil dette løse problemet.

Men min egen testing og undersøkelse av denne saken med mitt selskap Healthy Traditions , viser at dette ikke er tilfelle, da selv USDA Certified Organic-produkter i dag, som IKKE er sprayet med RoundUp, fortsatt har betydelige mengder glyfosatforurensning.

Også, selv ved høsting av konvensjonelle (ikke-organiske) avlinger, bruker sannsynligvis mindre enn 50 % av kornbønder uttørkingsprosessen ved å spraye RoundUp på avlingene sine for å drepe dem før høsting.

Sitat:

“Scheurer sa å tørke havre med glyfosat er en vanlig praksis i Vest-Canada. Av dyrkerne som kombinerer havre, bruker omtrent 40 til 50 prosent glyfosat for å fremskynde og jevne opp avlingens modenhet.» ( Kilde .)

Og likevel har 100 % av havreproduktene EWG har testet de siste årene vært forurenset med glyfosat.

Grunnen til dette er fordi glyfosat er ugressmiddel nummer 1 i verden, og selv om man ikke bruker det direkte på avlingene sine, finner det veien dit uansett, enten gjennom “drift” fra naboens gårder, gjennom regn, grunnvann etc.

Så når det kommer til frokostblandinger, brød og andre produkter produsert av amerikansk korn, er forbrukerens valg IKKE mellom produkter forurenset med glyfosat og de som ikke er det, valget står mellom produkter med MYE glyfosat, og produkter med mindre mye glyfosat.

Selskaper som produserer disse produktene har ikke et valg om å fjerne glyfosat fra produktene sine. Det er umulig. Å begjære dem om å gjøre det vil ikke oppnå noe, fordi de er maktesløse til å endre dette.

Hvorfor forbyr ikke myndigheter bare glyfosat?

Regjeringer, for det meste, er maktesløse til å endre dette ved å forby glyfosat. Siden det er den aktive ingrediensen i verdens mest brukte ugressmiddel, og siden flertallet av avlingene som høstes i Amerika er avhengige av dette ugressmiddelet, spesielt GMO- avlinger , ville et forbud forårsake en verdensomspennende katastrofe, både ved å desimere økonomien vår, som samt forårsake massiv matmangel.

Dette er dagens resultat av Big Ag, der mindre enn 1 % av befolkningen vår nå mater de andre 99 % av befolkningen.

Den eneste måten å forby glyfosat er å erstatte det med noe annet som vil tillate det nåværende landbrukssystemet å fortsette, og det er ingen garanti for at det som erstatter glyfosat vil være noe tryggere.

Siden Monsanto nå har blitt avslørt gjennom det amerikanske rettssystemet for å skjule tidligere data som viste at glyfosat var giftig, virker det som bare et spørsmål om tid før noe erstatter det.

Dette kan ha vært motivet for president Trumps Executive Order (EO) utstedt tidligere denne uken (juni 2019):

Denne EO ble tilsynelatende utstedt for å fjerne regulatorisk “byråkrati” for å få Big Ag-produkter på markedet raskere. Det er et “doeegget” sverd for den amerikanske forbrukeren, for hvis noe mindre giftig enn glyfosat kan utvikles og bringes på markedet raskere, jo raskere kan Amerika eliminere sin avhengighet av glyfosat.

Hvis imidlertid ugressmidler, plantevernmidler og GMO-avlinger haste til markedet for tidlig før vi tester dem fullt ut for toksisitet, kan vi ha enda verre problem med forurensning av USAs matforsyning, hvis det i det hele tatt er mulig.

Medisinske ID-Er: Enemy Of Privacy, Liberty And HealthForrige Innlegg

Onkel Sam Vil Ha Ditt DNA: FBIs Djevelske Plan For Å Skape En Nasjon Av Mistenkte [Lang Versjon]Neste Innlegg

Relaterte Artikler

lovtale av dronning elizabeth ii som du ikke vil se på TV-en din

SAMMENSVERGELSENYHETER

Lovtalen Til Dronning Elizabeth II Som Du Ikke Vil Se På TV-En Din

HAF10. September 2022

som ble tvunget til å trekke seg tilbake etter at mange nasjoner avviste pandemiavtalen

HELSEVESENINSPIRASJONWHO

WHO Tvunget Til Å Trekke Seg Tilbake Etter At Mange Nasjoner Avviste Pandemiavtalen

HAF4. Juni 2022

monkeypox er det siste verktøyet som brukes til å innlede den store tilbakestillingen

FLOTT TILBAKESTILLINGHELSEVESEN

Monkeypox Er Det Siste Verktøyet Som Brukes Til Å Innlede The Great Reset

HAF31. Mai 2022

Kina helsevirus

HELSEVESEN

Wuhan Bio Lab Utførte Forsterket Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

HAF29. Mai 2022

Legg igjen en kommentar