Viktige dokumenter ang værmodifisering.

Rapporter

Peterson-dokumenter

Geoengineering Company Directory

Universiteter og grupper

Værderivater

The Weather Modification Association (WMA)

www.weathermodification.org – Full bedriftsliste


Texas Weather Modification Association (TWMA)

TWMA er et WMA-medlem – www.texasweathermodification.com/History.html

TWMA-medlemmer

Militær

Annen

Dokumentet nedenfor er veldig fordømmende og avslørende, jeg fant det i NASA-arkivene i slutten av oktober 2012. Det burde være en sterk vekker for alle som fortsatt benekter eksistensen av massive skjulte værmodifikasjonsprogrammer som er koordinert av ulike myndigheter jorden rundt.Denne filrapporten skisserer i stor detalj eksistensen av utvidede amerikanske værmodifikasjonsprogrammer så langt tilbake som i 1956, et helt tiår tidligere enn datoen for det aktuelle dokumentet. En “spesiell kommisjon” er skissert i dette dokumentet for å koordinere de flere statlige byråene som er involvert i amerikanske værmodifikasjonsprogrammer, så vel som uavhengige kontraktører og universiteter som rapporten også nevner. Den dekker “håndtering” av internasjonale konsekvenser, juridiske og sosiale konsekvenser, artsforstyrrelser, biologiske konsekvenser, etc.

Et raskt økende fjell av data gjør stadig mer klart at nesten ingen av oss som lever i dag har kjent helt naturlig vær. At massive skjulte regjeringsprogrammer har spilt «Gud» med biosfæren i godt over 60 år, kanskje enda lenger. De siste årene har omfanget og omfanget av disse ødeleggende værmodifikasjonsprogrammene blitt økt så mye at hele klimasystemet og biosfæren nå henger i en tynn tråd.

Den dødelige naturen til de pågående “geoengineering”-programmene kan ikke overvurderes. Livet på planeten vår er i fritt fall av mange grunner, men matematisk sett er klimateknikk det største angrepet av alle mot livet på jorden. Dokumenter som det som er lenket nedenfor, må vises til de som fortsetter å benekte den pågående klimatekniske virkeligheten. For hver dag som går, fortsetter radikale værsvingninger å akselerere som et direkte resultat av den pågående geoengineering-galskapen. Geoteknikk må bringes frem i dagens lys og stanses. De ansvarlige for klimaingeniørprogrammene bør ses som kriminelle som har deltatt i øko- og folkemord. Bedriftsmediene og “meteorologene” som tjener dem må også avsløres for deres del i å skjule aerosolsprøytingsangrepet fra offentlig syn. Hver og en av oss er nødvendig for å hjelpe til med den mest kritiske innsatsen for å nå kritisk masse av bevissthet, la oss få hver dag til å telle i denne kampen.

DW

Se dokument

…les mer i dette dokumentet

Dokumentbibliotek

Legg igjen en kommentar