DARPA-kodet usynlighetsrøyk

26. februar 2023 | ZeroGeoengineering.com |En Popular Mechanics- artikkel fra august 2022 beskriver en justerbar røykskjerm for å gjøre tropper usynlige: «Partikler som er sådd i atmosfæren ville blokkere en motstanders visjon, samtidig som amerikanske tropper kunne se.»

I følge DARPAs pressemelding undersøker The Defense Advanced Research Projects Agency et justerbart røykteppe for å gjøre tropper usynlige på slagmarken. Kjent som kodet synlighet, er det to tilnærminger: passiv og aktiv asymmetri.

Passiv asymmetri “vil sannsynligvis kreve flere obskure materialer utplassert på spesifikke måter for å tillate enveissyn gjennom skyen.” Obscurants kan inkludere røyk, en flytende aerosolspray, eller kan til og med bety noe mer eksotisk, som metamaterialer – konstruerte kompositter designet for å samhandle med elektromagnetisk stråling for visse formål. I dette tilfellet kan en sky av metamaterialer brukes til å blokkere lys eller la det bare komme inn fra visse vinkler. Aktiv asymmetri, på den annen side, vil kreve “et enkelt obskurt materiale, men et som kan stilles inn i sanntid” for å la tropper se gjennom det.”


Link til hele artikkelen HER


Link til kilde HER


Takk til JM

Dele denne:

I slekt

Prosess for å produsere røykskyer fra fly i bevegelse

30. juli 2018

I “Dokumenter”

Metallisk sammensetning for produksjon av hygroskopisk røyk

16. juni 2018

I “Patenter”

Apparat for å generere iskjerner røykpartikler for værmodifisering

5. juli 2018

I “Patenter”

 Dokumenter , historie

Postnavigering

← Økende luftforurensning = California Cloud Seeding Strategy 2023

Siste innlegg

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på ZEROgeoengineering.com og motta varsel om nytt innleggNavn*
E-post*

Legg igjen en kommentar