Eksklusivt: Donald Trump leverer lastebillass med vann til Øst-Palestina etter togavsporing

13.758

Innhentet av Breitbart News

0 seconds of 49 secondsVolum 90 %ALANA MASTRANGELO

22. februar 20236,278

2:11

EAST PALESTINA, Ohio – Tidligere president Donald Trump besøkte Øst-Palestina onsdag, hvor han leverte lastebillass med flaskevann etter en togavsporing tidligere denne måneden som førte til at den lille byen var i uorden.

«President Trump møter innbyggerne i Øst-Palestina, og han vil aldri glemme dem og hva de går gjennom. Sammenlign det med Biden og den føderale regjeringen, som har sviktet dem fra begynnelsen, sa Trump-talsperson Steven Cheung til Breitbart News.

John Rourke, administrerende direktør for Blue Line Moving, som fraktet pallene med vann til Øst-Palestina, fortalte Breitbart News at selskapet flyttet 13 paller med vann, som utgjør over 14 000 flasker for den lille byen.

“Joe Biden/Pete Buttigieg hold deg unna! Den virkelige presidenten er her og tar seg av amerikanske borgere. Sørg for at de ukrainske pensjonene blir tatt vare på, sa Rourke til Breitbart News.

Innhentet av Breitbart News

Innhentet av Breitbart News

Innhentet av Breitbart News

Både president Joe Biden og USAs transportminister Pete Buttigieg har ennå ikke besøkt Øst-Palestina, til tross for at togkatastrofen inntraff for nesten tre uker siden.

Den 3. februar fraktet et tog drevet av Norfolk Southern kjemikalier – inkludert vinylklorid, en svært flyktig fargeløs gass – da det sporet av, sølte kjemikaliene og utløste en brann som sendte tykk bølgende røyk til himmelen.

Oppryddingsmannskaper endte opp med å tenne fem togvogner for å kvitte seg med giftige kjemikalier i et kontrollert miljø, noe som skapte en truende tykk røyksky som lignet en soppsky. Bilder av den kontrollerte detonasjonen ble senere sirkulert på sosiale medier, noe som vekket bekymring rundt om i nasjonen.

Hendelsen resulterte i at omtrent halvparten av byens befolkning ble beordret til å evakuere. Mens innbyggerne siden har blitt fortalt at de får lov til å returnere til hjemmene sine, er mange fortsatt bekymret og vil ha svar – men Biden og Buttigieg er ingen steder å finne.

Du kan  følge Alana Mastrangelo på  Facebook  og Twitter på  @ARmastrangelo , og på  Instagram .

Politikk Donald Trump Øst Palestina Ohio Togtog avsporing

Legg igjen en kommentar