The Pfizer Vaccine: A Tale of Two Reports. «Penger vs. dødelighet».

Introduksjon

I morges mottok jeg et interessant dokument: Pfizer 2022 Full Year Financial Report , som i mitt sinn som økonom utdannet i korrelasjonsanalyse reiser noen viktige spørsmål.

Det er to Pfizer-rapporter

Den ene omhandler penger , den andre som er ” konfidensiell”  omhandler dødelighet og sykelighet som følge av Pfizer-BioNTech Covid-19-vaksine.   

Helårsinntektsrapporten er et offentlig dokument. Den vurderer Pfizers imponerende “finansielle ytelse”.  Den er også ment å bli konsultert av potensielle investorer, rapportert av finansanalytikere og media. 

Den andre er Pfizers  “Konfidensielle” rapport som gir deg et glimt av “ytelsen” til Pfizers Covid-19-vaksine: dvs. dødelighet og sykelighet.  Utgitt i oktober 2021 under Freedom of Information. Du skulle ikke se det. Og det rapporteres ikke av media. 

Er det en årsakssammenheng mellom Pfizers rekord på 100,3 milliarder dollar inntekter  (hele året 2022) og mRNA-vaksinens oppadgående trend i uønskede hendelser og dødelighet over hele verden, som påvirker 8 milliarder mennesker.  

Er det et forhold?   Er det en  sammenheng. Det er statistikk 101. 

Denne oppadgående trenden i dødelighet og sykelighet er kilden til enorm fortjeneste som følge av håndhevelsen av mRNA-vaksinen av nasjonale  myndigheter over hele verden. Bevisene er overveldende. Det er det største vaksineprogrammet i verdenshistorien rettet mot hele verdens befolkning på 8 milliarder mennesker. 

Jeg

PENGERAPPORTEN

Det er en operasjon på flere milliarder dollar over hele verden.

Med Dr. Albert Bourla ,  administrerende direktør i Pfizer: .” 

2022 var et rekordår for Pfizer , ikke bare når det gjelder inntekter og fortjeneste per aksje, som var de høyeste i vår lange historie, men enda viktigere, når det gjelder prosentandelen av pasienter som har en positiv oppfatning av Pfizer og arbeidet vi gjør..

Klikk her for å lese Pfizer-inntektsrapporten for hele året 2022

En Bonanza på flere milliarder dollar

Pfizer helårsrapport for 2022 gir ikke detaljer om den globale markedsføringen av Pfizers vaksine.

Nedenfor er en analyse av den verdensomspennende markedsføringen av Covid-vaksinen av Big Pharma, med Pfizer i spissen. Fra begynnelsen i november 2020 var målet å fullvaksinere (med flere doser) hver enkelt person på planeten: en befolkning på 8 milliarder mennesker.

I en rekke land, unødig presset av Big Pharma, implementerte korrupte nasjonale myndigheter retningslinjer for sosial håndhevelse og aksept Dessuten har de ødeleggende helseeffektene av Covid-19-vaksinen vært gjenstand for systematisk fornektelse av helsemyndighetene så vel som media.

Hele denne prosessen er “profit-drevet” i milliarder, opprettholdt av vitenskapelig svindel og desinformasjon.

Verdensomspennende “Big Money” Vaxx-operasjon

Over en toårsperiode ble mer enn 12,7 milliarder  vaksinedoser  administrert i 184 land (Bloomberg,  21. september 2022 , se grafen nedenfor).

Registrert 21. september 2022: 12,9 millioner doser administrert (midten av desember 2020 – 21. september 2022)

Estimatet på den daglige økningen av antall doser var omtrent 7,07 millioner  doser om dagen . (oktober 2022).

I skrivende stund (20. februar 2023) er det estimerte antallet doser på verdensbasis nær 14 milliarder , for en total verdensbefolkning på 8 milliarder mennesker. 

Omfanget og den sosiale virkningen av denne vaksineoperasjonen er utenfor beskrivelse.

The Unspoken Truth: Vi har å gjøre med en svært lønnsom operasjon på flere milliarder dollar som er basert på økte nivåer av vaksinerelatert dødelighet og sykelighet

Pfizer/Biontech Moderna har en tendens til å dominere det globale markedet.

(Se EU-grafen nedenfor)

Den opprinnelige enhetskostnaden per dose kan variere fra ett land til et annet.

Forutsatt en pris på $20,00 for hver vaksinedose (omtrentlig pris på Pfizer/Moderna betalt av amerikanske myndigheter i begynnelsen i midten av desember 2020), vil det samlede salget av Covid-19-vaksinen på verdensbasis med Pfizer i spissen være ordre på 280 milliarder dollar. 

Den amerikanske føderale regjeringen over en toårsperiode (desember 2020-desember 2022  kjøpte 1,2 milliarder doser Pfizer og Moderna Covid-vaksinedoser for en amerikansk befolkning på 339 millioner mennesker , til en pris av 25,3 milliarder dollar , dvs. til en kjøpesum på 20,69 dollar pr. dose.”

Dyr “Killer Vaccine”

Pfizer-BioNTech er den klart største distributøren i både USA og EU, etterfulgt av Moderna, som opererer i et de facto partnerskap med Pfizer.

Befolkningen i EU er i størrelsesorden 450 millioner . Pfizer/Moderna står allerede for salget av 818,28 millioner doser (nesten det dobbelte av befolkningen i EU, dvs. 1,8 doser per person) (se grafen nedenfor). Det totale antallet doser i EU er 908,66 millioner (dobbelt så mange som EUs befolkning)

Og enda en stor kontrakt forhandles nå med EU-myndigheter som er fullt klar over at Covid-19-vaksinen har resultert i en stigende trend av dødelighet og sykelighet.

Ursula van der Leyen: “Mrs. 4,5 milliarder doser”

Prisen på hver vaksinedose er forhandlet direkte med presidenten for EU-kommisjonen,  Ursula van Der Leyen, som er kjent for å være korrupt. 

Det bredere målet til Pfizers administrerende direktør Dr. Bourla er å forhandle frem en  kontrakt på 4,5 milliarder vaksinedoser for en EU-befolkning på   450 millioner , med andre ord 10 doser per person. Dette er tilleggsdoser til de som allerede er kjøpt av EU (over 800 millioner)

Mislav Kolakusic , et kroatisk parlamentsmedlem (MEP) fordømte i oktober 2022 det planlagte kjøpet av 4,5 milliarder doser av Covid-19 “vaksinen” som ble forhandlet frem med EUs president Ursula von Der Leyen for 450 millioner EU-innbyggere. 10 doser per person. dvs. “den største korrupsjonsskandalen i menneskehetens historie.”

Kolakusic kalte spøkefullt EU-kommisjonens (EF) president Ursula von der Leyen “Mrs. 4,5 milliarder doser» fordi hun er den som er ansvarlig for denne massive svindelen mot det europeiske folket, hvorav mange ikke er desto klokere av at det i det hele tatt skjedde.

Og nå ønsker Pfizer å øke prisen per dose til mellom $110 og $130. Pfizer Moderna har: “signalerte sannsynlige områder som er tre til fire ganger større enn den forhåndskjøpte [US] føderale prisen for den bivalente boosteren”.Denne økningen i prisen på Covid-19-vaksinen er avhengig av en vedvarende fryktkampanje. Vil det resultere i en fornyet bonanza på flere milliarder dollar for Big Pharma? Hva ville være de sannsynlige innvirkningene på Covid-19 vaksinerelatert dødelighet og sykelighet. (Se del II nedenfor)

Klikk her for å lese Pfizer-inntektsrapporten for hele året 2022Spesifikke detaljer om inntektene fra dette salget av milliarder av doser av vaksinen er ikke skissert i Pfizers finansrapport. I følge

David Denton, finansdirektør og konserndirektør:

.

“Jeg er veldig fornøyd med resultatene våre i fjerde kvartal, som ble fremhevet av sterk operasjonell vekst fra [Covid-19-vaksine]   Paxlovid , Prevnar 20, [ Pfizer BionTech Covid-19-vaksine]  Comirnaty, Vyndaqel og [Covid-relatert] Eliquis , som samt inkludering av Nurtec ODT/Vydura og Oxbryta.  (uthevelse lagt til).La oss nå rette oppmerksomheten mot den andre rapporten, nemlig Pfizers konfidensielle rapport , med tittelen “ Kumulativ analyse av rapporter om uønskede hendelser etter godkjenning” , utgitt under Informasjonsfrihet i oktober 2021.

 .Denne rapporten gir omfattende data om Pfizers operasjoner på flere milliarder dollar på 

Pfizers BionTech Covid-19-vaksines påvirkning av dødelighet og sykelighet .

II

RAPPORTEN DØDELIGHET OG SYKELIGHET

Dette er et internt konfidensielt dokument som gir data om dødsfall og uønskede hendelser registrert av Pfizer fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, nemlig en svært kort periode (høyst to og en halv måned).

Et relativt stort utvalg fra en rekke land. Registrering av dødsfall og uønskede hendelser, kategorisert.

Les den nøye. Det er et internt dokument som har blitt avklassifisert til skade for Pfizer. Rapporten bekrefter omfattende uønskede effekter (sykelighet). Det bekrefter også utallige dødsfall, nemlig dødelighet.

Dataene fra midten av desember 2020 til slutten av februar 2021 bekrefter utvetydig “Drap”.

Basert på bevisene hadde Pfizer ansvaret for å kansellere og trekke tilbake “vaksinen” 1. mars 2021 , etter gjennomgang av resultatene av sin egen konfidensielle rapport (dødelighet og uønskede hendelser).

Rapporten er offentlig tilgjengelig. Og du kan konsultere den.

Både nasjonale myndigheter og media har unnlatt å informere offentligheten om denne konfidensielle Pfizer-rapporten som kommer rett fra “hestens munn”. Dataene er ugjendrivelige.

Valgte utdrag fra Pfizers konfidensielle rapport

Dette dokumentet gir en integrert analyse av de kumulative sikkerhetsdataene etter godkjenning, inkludert amerikanske og utenlandske bivirkningsrapporter etter godkjenning mottatt til og med 28. februar 2021.

Kumulativt, frem til 28. februar 2021 [på mindre enn tre måneder], var det totalt 42 086 saksrapporter (25 379 medisinsk bekreftede og 16 707 ikke-medisinsk bekreftede) som inneholdt 158 ​​893 hendelser . De fleste saker (34 762) ble mottatt fra USA (13 739), Storbritannia (13 404), Italia (2 578), Tyskland (1913), Frankrike (1506), Portugal (866) og Spania (756); de resterende 7 324 ble fordelt på 56 andre land.

Som vist i figur 1 [se nedenfor], var systemorganklassene (SOCs) som inneholdt det største antallet (≥2%) hendelser, i det totale datasettet, generelle lidelser og tilstander på administrasjonsstedet (51 335 AE), nervesystemforstyrrelser (25.957), Muskel- og bindevevssykdommer (17.283), Gastrointestinale sykdommer (14.096), Hud- og subkutane vevssykdommer (8.476), Luftveier, thorax og mediastinum (8.848), Infeksjoner og angrep (4.610 skader og forgiftninger), komplikasjoner (5 590) og undersøkelser (3 693)

vekt lagt til

Pfizer sier alt

Pfizer var fullstendig klar over etter å ha vurdert resultatene av deres egen “konfidensielle rapport” 1. mars 2021 at verdensomspennende markedsføring av deres mRNA-vaksine som involverer en målpopulasjon på 8 milliarder mennesker, ville resultere i en enestående oppadgående bølge i dødelighet og sykelighet.

Pfizer hadde valget mellom å trekke tilbake og kansellere utrullingen av deres dødelige vaksine 1. mars 2021.

Fortjeneste i milliarder av dollar var drivkraften bak denne djevelske agendaen. “Drap er god forretning”. Det vi er vitne til er en forbrytelse mot menneskeheten i et enestående omfang, som påvirker livene til hele befolkningen på planeten vår.

WHO samt rundt 190 nasjonale myndigheter er medskyldige i utrullingen av vaksinen. De hadde ansvaret for å kansellere vaksinen.

Den konfidensielle rapporten fra Pfizer bekrefter rikelig at det er en “drepsvaksine”.

Jeg foreslår at du blar gjennom denne konfidensielle rapporten som ble utgitt under Informasjonsfrihet.

Les den komplette Pfizer konfidensielle rapporten

Den verdensomspennende utrullingen av Pfizers Covid-19-vaksine utgjør en strafferettslig lov.

Pfizers verdensomspennende markedsføring av Covid-19-vaksinen utover 28. februar 2021 er ikke lenger en “Drapshandling” eller “ufrivillig mord”. Når beslutningen ble tatt av Pfizer om å implementere vaksinen uten å ta hensyn til resultatene av deres “Konfidensielle rapport”, har vi ikke lenger å gjøre med “Ufrivillig drap”. ” Drap i motsetning til drap” innebærer “kriminell hensikt” . Fra et juridisk synspunkt er det en “mordhandling”. Brukt over hele verden på en målbefolkning på 8 milliarder mennesker, er det folkemord .

Det som er inneholdt i Pfizers “konfidensielle” rapport (basert på et stort utvalg utført internt, med kompilerte data fra en rekke land) utgjør detaljerte bevis på helseeffektene av Pfizer BioNTechs “vaksine” knyttet til uønskede hendelser og dødelighet, inkludert , en rekke studier og fagfellevurderte rapporter, estimater av overdødelighet som følge av vaksinen samt fra offisielle kilder:  EudraVigilance (EU, EØS, Sveits), MHRA (UK), VAERS (USA)


J’Anklage! De genbaserte “vaksinene” dreper mennesker. Regjeringer over hele verden lyver for deg, folket, for befolkningen de angivelig tjener

Av Doctors for COVID-etikk , 22. oktober 2022 


De “pålitelige dataene” i Pfizers hemmelige rapport som kommer rett fra “hestens munn” kan nå brukes til å konfrontere og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media.

Pfizers beslutning om å distribuere sin vaksin over hele verden var i stor grad basert på å maksimere profitt i stedet for å minimere dødelighet og sykelighet, som til syvende og sist er gjenstand for vaksinasjon.

Visste du? Pfizer har et strafferegister

Av betydning, aldri nevnt av media eller anerkjent av våre myndigheter, er Pfizer det eneste farmasøytiske selskapet som har kriminelt rulleblad hos det amerikanske justisdepartementet.

For å konsultere Justisdepartementets historiske avgjørelse, klikk på skjermbildet nedenfor

Hvordan i all verden kan vi stole på et Big Pharma-vaksinekonglomerat som erklærte seg skyldig i straffeanklager fra det amerikanske justisdepartementet, inkludert “svindel markedsføring” og  “forbrytelse av mat-, narkotika- og kosmetikkloven”?  

Folk ble aldri informert. Både media og myndighetene “lukket det blinde øyet”.

I dag har vi ikke å gjøre med et spørsmål om “svindel markedsføring”: Utrullingen av Pfizers mRNA-vaksine i desember 2o2o er utenfor kriminalitet, det er folkemord.

2,3 milliarder dollar forlik for medisinsk svindel med Pfizer
https://www.c-span.org/video/standalone/?288664-1/pfizer-medical-fraud-settlement


Den verdensomspennende koronakrisen, et globalt statskupp mot menneskeheten

av Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky gjennomgår i detalj hvordan dette lumske prosjektet “ødelegger folks liv”. Han gir en omfattende analyse av alt du trenger å vite om “pandemien” – fra de medisinske dimensjonene til de økonomiske og sosiale konsekvensene, politisk grunnlag og mentale og psykologiske konsekvenser.

“Mitt mål som forfatter er å informere folk over hele verden og tilbakevise den offisielle fortellingen som har blitt brukt som en begrunnelse for å destabilisere det økonomiske og sosiale stoffet i hele land, etterfulgt av pålegget av den “dødelige” COVID-19 “vaksinen”. Denne krisen påvirker menneskeheten i sin helhet: nesten 8 milliarder mennesker. Vi står i solidaritet med våre medmennesker og våre barn over hele verden. Sannheten er et mektig instrument.»

Video: Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide

ISBN:  978-0-9879389-3-0,   år: 2022, PDF e-bok,   sider : 164, 15 kapitler

Pris: $11,50Få din GRATIS! Klikk her for å laste ned .

Vi oppfordrer deg til å støtte eBok-prosjektet ved å gi en donasjon gjennom Global Researchs  DonorBox “Worldwide Corona Crisis”-kampanjeside . Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © 

Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2023


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Research

Legg igjen en kommentar