Bill Gates ønsker å bruke kunstig intelligens for å bekjempe konspirasjonsteorier

Totalt antall visninger: 214

av Jonathan Turley
ZeroHedge News

“Vi er AI.”

Den  Borg-lignende hilsenen  kan snart komme til internett i form av  nye AI-overherrer . I et nylig skremmende intervju ba Microsoft-grunnlegger og milliardær  Bill Gates bruk av kunstig intelligens for å bekjempe ikke bare «digital feilinformasjon», men «politisk polarisering».

Han er bare den siste som etterlyser bruk av enten AI eller algoritmer for å forme hva folk sier eller leser på internett. Faren ved et slikt system er åpenbar der ytringsfrihet, som motstand, kan bli nytteløst.

I et intervju på et tysk program, «Handelsblatt Disrupt», ber Gates om å slippe løs AI for å forhindre at visse synspunkter blir «forstørret av digitale kanaler». Problemet er at vi tillater “ulike konspirasjonsteorier som QAnon eller hva som helst å bli sprengt ut av folk som ønsket å tro disse tingene.”

Dette er ikke den første oppfordringen til AI-overherrer om å beskytte oss mot oss selv.  I september i fjor  holdt Gates hovedtalen  på Forbes 400-toppmøtet om filantropi. Han fortalte sine medmilliardærer at “polarisering og mangel på tillit er et problem.”

Problemet er igjen … vel … folk:  “Folk søker enkle løsninger [og] sannheten er litt kjedelig noen ganger.”

Ikke AI, selvfølgelig. Det ville gitt løsningene. Ellers, foreslo Gates, kan vi alle dø:  “Politisk polarisering kan bringe det hele til slutt, vi kommer til å ha et uthengt valg og en borgerkrig.”

Andre har foreslått en Brave New World hvor innbyggerne vil bli nøye veiledet i det de leser og ser. Demokratiske ledere har etterlyst en type ” opplyste algoritmer ” for å ramme inn hva innbyggerne får tilgang til på internett. I 2021 innvendte senator Elizabeth Warren (D-Mass.) at folk ikke lyttet til de informerte synspunktene til henne selv og ledende eksperter. I stedet leste de synspunkter fra skeptikere ved å søke på Amazon og finne bøker av «fremtredende spredere av feilinformasjon».

Warren beskyldte Amazon for ikke å begrense søk eller valg: “Dette mønsteret og praksisen med feil oppførsel antyder at Amazon enten er uvillig eller ute av stand til å endre sin forretningspraksis for å forhindre spredning av usannheter eller salg av upassende produkter.” I brevet hennes ga Warren selskapet 14 dager til å endre algoritmene sine for å begrense og hindre forsøk på å lese motstridende synspunkter.

Sosiale medier reagerte på slike oppfordringer og engasjerte seg i utbredt sensur av de som hadde motsatte syn på maskemandater, vaksinesikkerhet, skolemandater og opprinnelsen til COVID-19. Mange av disse kritikkene og synspunktene er  nå anerkjent som plausible og legitime , men forskere ble forbudt og sensurert. Det var ingen “polarisering” tillatt. Publikum fikk aldri ha den fulle debatten på sosiale medier fordi slike synspunkter ble erklært som desinformasjon.

Les hele artikkelen på ZeroHedge News .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Synagogue of Satan: Hvorfor det er på tide å forlate Corporate Christian Church

Åndelig visdom vs. naturlig kunnskap – hvorfor det er så mye bedrag i dag

Hvordan finne ut om du er en Jesu Kristi disippel eller ikke

Epigenetikk avslører darwinistisk biologi som en religion – DNA-et ditt bestemmer IKKE helsen din!

År 2023: Vil Amerika oppfylle sin skjebne? Jesus Kristus er den eneste “transhuman” verden noen gang har sett eller noen gang vil se

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” Det er nesten ingen som diskuterer

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Identifisere de luciferiske globalistene som implementerer den nye verdensordenen – Hvem er “jødene”?

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Legg igjen en kommentar