Værmodifisering!

I de siste tre pluss årene har “Weather Channel” i økende grad vist at den ikke er så opptatt av å dekke nøyaktig informasjon om været. Realityshow er nå hovedtrekket. I tidligere år, hver gang man slo på “Weather Channel”, fikk man været. Ikke så lenger.

For flere år siden begynte de første “realityprogrammene” å dukke opp på TWC. Kanskje virker dette ikke som en stor sak for noen, men for de av oss som er værentusiaster, når vi vil ha været, vil vi ha været. Mange støtter ikke “The Weather Channel/Reality Show Channel”, men det ser ut til at vi ikke lenger har et valg.

Reef Wranglers Group

Så hvorfor ville Weather Channel radikalt redusere værdekningen?

Alle main stream media er i hendene på det globale medieimperiet, dette inkluderer The Weather Channel. De samme aktørene som driver bedrifts-/militær-/industriell/geoingeniørkomplekset, driver mainstream-mediene.

Det første skrittet mot å skjule “elefanten i rommet” er å slutte å dekke den. Ettersom de pågående globale geoengineering-programmene fortsetter å desimere planeten vår, klimaet og været, er det mindre og mindre værrapportering på en kanal hvis navn tilsier noe annet. Weather Channel gjør nå et faktisk segment om vær bare omtrent hver tredje eller fjerde time. Resten av sendetiden deres er nå fylt med en stadig lengre liste over “realityshow”. Mangelen på faktisk værdekning har blitt så frustrerende for mange, inkludert meg selv, at jeg nå ofte ikke engang gidder å se. Kanskje det er målet deres. En liste over de nåværende realityprogrammene fra Weather Channel er nedenfor

Programutvalg for værkanaler

Hvordan snurrer værkanalen det været de faktisk melder om? (Mellom alle realityprogrammene)

Været rundt planeten går raskt ut av kontroll, drevet av de massive og fullstendig urapporterte klimamodifikasjonsprogrammene, SAG (stratosfærisk aerosol geoengineering) og SRM (solar radiation management). Maktene bak geoengineering-programmene har helt sikkert visst fra starten av disse værmodifikasjonseksperimentene at det ville være nødvendig for dem å også fullstendig kontrollere alle større værmeldingsbyråer for å hjelpe “dekke sporene” til de pågående geoengineering-programmene. De gjør dette ved å “snurre” værdekning fra alle vinkler for å desarmere befolkningens bekymringer når de er vitne til stadig økende væravvik og katastrofer. De har kommet opp med nye begreper som “stort sett sol” som vanligvis betyr ingen naturlige skyer på himmelen, men snarere horisont til horisont jetpartikkelstier. “Høyt nivå dis” og / eller “vispy” skyer er kjennetegnet på sprøytede geoengineering partikkelformede “skyer”.

Nye værvilkår

“Tung våt snø”  er nå et begrep som ofte brukes av Weather Channels “prognosemakere” for å beskrive de nå alt for vanlige “kunstige iskjernene” snøstormene som vi i økende grad ser begynner ved temperaturer på 40, 45 og noen ganger til og med 50 grader Fahrenheit. Etter hvert som en “kunstig kjernedannet” storm utvikler seg, synker temperaturene vanligvis betraktelig ettersom den kjemiske kjernedannelsesprosessen avkjøler den omkringliggende luftmassen. Man må merke seg temperaturene når de første flakene faller. Kjølig luft er tett og legger seg, dette gjør at klimaingeniørene kan lage noen lave termometeravlesninger på bakken, men laget med kald luft er veldig grunt i forhold til historiske kalde luftmasser.

Når TWC-meteorologer viser en radarskjerm og peker på områder med regn som “bytter over” til snø, bør et rødt flagg gå opp. Regn går ikke over til snø ved temperaturer langt over frysepunktet uten at mange fly sprøytet kjemisk assistanse blir utført over stormsystemene. Kineserne uttalte på posten at de var “iskjernedannende” regnstormer for å skape snøstormer. Vi kan absolutt anta at USA/NATO-teknologien er mye lenger avansert sammenlignet med kineserne. Faktisk har NASA et patent for akkurat dette formålet. Listen over  værmodifikasjons-/geoingeniørpatenter  er lang.

Det er nå vanlig å se radarbilder som viser utrolig store områder med drivende regnfritt skydekke rundt om på kloden. Dette gjelder spesielt over Nord-Amerika. Noen av disse drivende skybankene er til tider tusen eller flere mil brede og flere tusen mil lange fra vest til øst. Helt klar himmel uten “aerosol”-skyer er stadig mer sjeldne. Dette gjelder spesielt “blå” himmel. Dette er igjen alt annet enn naturlig og er også et kjennetegn på geokonstruert skydekke. Det er det uttrykte målet for en rekke geoingeniørpatenter å gjøre akkurat dette, skape store områder med kunstig skydekke. Det er nettopp dette vi ser overhead på så mange dager de siste årene. Selv når det ikke er noen åpenbare geotekniske “nettmønstre” over hodet, betyr ikke dette at aerosolsprøyting ikke pågår. Grå himmel uten trekk gir ofte dekning for omfattende sprøyting over disen. TWC gjør selvfølgelig sitt beste for å overbevise oss om at all denne giftige disen på høyt nivå bare er «høye skyer». Værgrafikken og bildebehandlingen på TWC som viser “sprøytetåke” gjør spinnemaskinen desto mer overbevisende.

Czech-Republic-chemtrails-550x412

Holder du fokus på det de vil at du skal se?

Selv om landoverflatetemperaturene i de nedre 48 var langt over normalen i 2012, og knuste over 50 000 høye temperaturrekorder så langt det året, holder TWC nå fokus på de konstruerte nedkjølingene. Når vi går inn i høst/vinter 2014-sesongen, vil de tulle og rase om de konstruerte kalde sonene i enkelte deler av landet som allerede opplever “tungt våt snø”. De unnlater å gi mye eller noen ganger noen dekning til de langt over normale høye temperaturrekordene som fortsetter å praktisk talt bake det vestlige USA. Rekordvarmen i andre land dekkes selvsagt aldri heller.

Når vinteren nærmer seg, vil de ville svingningene i været fortsette og sannsynligvis forverres. Dette er igjen et kjennetegn på geoengineering/værmodifikasjon. Selv om TWC av og til nevner det endrede klimaet, kan du satse på at de aldri vil nevne de fullt utplasserte globale geoengineering-programmene som er hovedårsaken til den pågående ødeleggelsen av klimasystemene våre. De utsolgte “meteorologene” ved TWC har i oppgave å skjule den klimatekniske galskapen, ikke avsløre den.

Så hvem eier Weather Channel?

Tilgjengelig informasjon indikerer at TWC eies av tre hovedenheter. Bain Capitol, Blackstone Group og NBC Universal.

Når det gjelder Bain Capitol, er det for mange artikler om korrupsjon og involvering i etablissementets maktstruktur. På Blackstone Group dukker Rothschilds navn øverst på listen. Roshschilds navn kommer opp igjen med hensyn til NBC universal. Når det gjelder NBC universal, er det andre spillere også. Mediegiganten Comcast, og så er det gode gamle General Electric. Man kan gå enda lenger inn i kaninhullet i forhold til toppen av eierkjeden, men poenget bør være klart. Penger, makt og kontroll er de vanlige målene for alle spillerne som er involvert her. Totalt eierskap til alle større værvarslingsorganisasjoner er en del av denne maktstrukturen.

For ordens skyld kjøpte TWC nylig «Weather Underground», det siste av de uavhengige rapporteringsbyråene. For en overraskelse. Når vi snakker om det, eier de også 50 % av Pelmorex Inc., det kanadiske selskapet som eier Weather Network og Meteo Media som har en status i Canada tilsvarende Weather Channel i USA

Bidrar værkanalen til å dekke over klimaskader forårsaket av geoengineering

Selv NASA innrømmer at “jet-stier” forårsaker klimaendringer. 60 år med helt ute av kontroll eksperimentering på atmosfæren har en ufattelig høy pris. Selv om menneskelig aktivitet uten tvil har vært svært skadelig for planeten, handler dette ikke om hykleren Gore eller hans falske karbonkreditter, det handler om geoengineering og byråene, som TWC, som hjelper til med å skjule det.

Globale geoingeniørprogrammer (som inkluderer så mange som 24 eller flere HAARP-anlegg rundt om i verden) desimerer klimaet, været og jorden som helhet. Det har nå blitt rollen til TWC og andre mainstream værrapporteringsbyråer å bortforklare det stadig forverrede og uberegnelige klimaet og enda mer å benekte realiteten til de pågående geoengineering-programmene som ligger bak mye av det forverrede klimaet. Weather Channel, som resten av mainstream-mediene, er nå generelt lite mer enn en kilde til massedistraksjon. Legitime rapportering om vær og klima fra TWC blir i økende grad byttet ut mot realityprogrammer, værspinn og direkte værpropaganda. Med mindre eller til geoengieering er stoppet, vil vi ikke se mye i veien for “blå” himmel, og vi vil alle være vitne til stadig forverrede værekstremer. Ikke regn med at The Weather Channel vil peke på geoengineering som en primær årsak, jobben deres er å skjule klimatekniske forbrytelser.

Dane Wigington

http://press.weather.com/company-info/

http://www.nytimes.com/2012/07/04/us/as-weather-channel-buys-weather-underground-fans-fear-change.html

http://newsjunkiepost.com/2011/01/17/the-face-of-corruption-corporate-campaign-contributions-in-the-comcastnbc-merger/

http://www.consumerwarningnetwork.com/2011/05/31/legalized-corruption-the-comcast-merger-and-the-fcc/

http://theintelhub.com/2010/06/10/corexit-linked-to-the-blackstone-group-lord-jacob-rothschild/

http://www.luckinlove.com/rothmedia.htm

http://www.nasa.gov/centers/langley/news/releases/2004/04-140.html

Legg igjen en kommentar