Bedraget mot det norske folket fortsetter!

Man kan spørre seg da: Feks valget som forsvarsminister i sin tid var en kvinne(ikke noe galt med det) med en erfaring som et hvert oppegående menneske (Offiser) burde kunne stille spørsmålet: Er vedkommende kvalifisert til DEN jobben. Ikke nok med det men ble senere utnevnt til utenriksminister?

Og hva med han som ble frigjort fra utenriksminister-jobben og som Erna sendte til WEF….hva hadde HAN med seg i kofferten? Jeg har ikke hørt EN politiker stille spørsmål om det?

OG hvordan i alle himlans dager kan man velge en ihuga GLOBALIST som leder i en organisasjon for arbeidsfolk?

OG HVOR i svarte befinner Norges befolkning seg? Man behøver ikke lete lenge……FB og TV det er fortsatt brød og sirkus med cola og pocorn som gjør sitt til at de nevnte over her kan fortsette slik at de når målet, sjøl om FjErna sier offentlig at det er bare noe sprøyt og konspirasjonsteorier.

Kan man kanskje si det slik: At EN dag vil disse bli henta igjen…men du verden for en dårlig trøst for de som nå fremover faller fra og som ikke stod opp for det frie menneske isteden følge KORPORASJONEN a/s NORGE.

RED

Legg igjen en kommentar