“Sharp Metallic with Biologics” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Se The Flu: A New Type of Biologic Chemtrail julaften, 2017

Oversikt

Denne chemtrail-typen er den nyeste typen vi har opplevd i dette området. Den dukket først opp i vårt område (Bangor, Maine) omtrent i september 2017. På dette tidspunktet ble den ledsaget av det sterkeste, mest overveldende biologiske stoffet jeg noen gang har opplevd i mitt liv . (Jeg har dokumentert i andre deler av denne siden hvordan jeg oppdager og reagerer på biologiske stoffer og hvordan jeg vet at de er i luften.)

Frem til dette tidspunktet var chemtrail-typen “Brent plast / modellsement” den mest sprøytede typen. I september 2017 begynte de å spraye «Sharp Metallic»-typen med jevne mellomrom. Hyppigheten av denne typen økte litt etter litt i flere uker. To uker før julaften sprayet de denne nye typen minst en gang om dagen.

Den 23. desember sprayet de oss med jevne mellomrom gjennom dagen, men etter mørkets frembrudd nådde nedfallet bakkenivå omtrent hvert 90. minutt. Det vekket meg ut av søvn om og om igjen, så jeg endte opp med å skrive denne artikkelen rundt klokken 05.00 av sinne og frustrasjon.

Det forårsaket influensaepidemien

På slutten av 2017 og tidlig i 2018 opplevde vi en “influensaepidemi”. Det er absolutt ingen tvil i mitt sinn om at denne chemtrail-typen er årsaken til denne “epidemien”.

Jeg lukter biologiske stoffer i luften , og så dokumenterte jeg tidligere hvordan den biologiske “Swamp Water Biologic” chemtrail-typen forårsaket mange forekomster av influensautbrudd i vårt område, og helt sikkert rundt om i verden. Denne nye typen er imidlertid mye mer potent. Jeg anslår at den er 4 ganger mer potent biologisk enn sumpvannstypen . Det førte til at jeg og min forretningspartner hadde influensalignende symptomer som alltid falt sammen med lukten og smaken av denne typen i luften.

Jeg dokumenterte dette mer detaljert i denne artikkelen:
The Flu: A New Type of Biologic Chemtrail Christmas Eve, 2017

Kortversjonen av hendelsene er denne:

Etter 23. desember sprayet de denne nye typen med svært sterke biologiske preparater daglig i flere uker. Det var da “influensa”-epidemien oppsto. Dette fortsatte i flere uker. Til slutt fortsatte de å sprøyte denne typen, men uten de biologiske stoffene. Det var da «epidemien» stilnet.

Dette skjedde mange ganger tidligere da chemtrail-typer inkluderte biologiske stoffer. Dette skjedde nesten alltid med typen “Swamp Water”. Når de sprayet denne typen 3 dager på rad, ville mange få influensasymptomer. Jo lenger det fortsatte, ville flere mennesker bli syke.

De sprayet en gang den biologiske sumpvanntypen 3 uker på rad. Så mange mennesker ble syke i løpet av denne tiden at skoler og mange bedrifter la ned. Noen barnelegekontorer hadde ventelister over 3 uker.

Jeg snakker åpent om denne typen hendelser og om ulike chemtrail-typer og resulterende sykdommer i dette intervjuet: MERCURY: The Profound Physical and Emotional Symptoms

Separate komponenter

Et åpenbart trekk ved flere chemtrail-typer er at de er fordelt i komponenter . Du kan se dette i nedfallsmønstrene deres . Det er enda mer åpenbart for sensitive mennesker som kan lukte og smake på komponentene. Sensitive personer kan oppdage at begge komponentene forekommer i varierende proporsjoner til hverandre. Faktisk mangler den biologiske komponenten av denne chemtrail-typen ofte helt.

Da denne typen først ble sluppet ut i vårt område rett før influensautbruddet i 2018, var den biologiske komponenten alltid til stede , men i varierende proporsjoner. Noen ganger var den biologiske komponenten veldig sterk sammenlignet med den metalliske komponenten. Noen ganger var det svakere.

Etter “influensa”-utbruddet forekom den biologiske komponenten bare av og til. Selv når jeg skriver denne delen av denne artikkelen (4/3/2018), er den biologiske komponenten rett og slett ikke til stede selv om den metalliske komponenten er så overveldende sterk, at det bokstavelig talt fører til at jeg – og andre jeg kjenner – blir kronisk kvalme.

Foruten den biologiske komponenten, er det to andre separate komponenter som noen ganger mangler fra chemtrail-nedfall, eller blandes i forskjellige proporsjoner:

 1. Den narkoleptiske komponenten : Dette får oss til å føle oss så trøtte at vi umiddelbart kunne gå i dvale. Dette gjør det nesten umulig å fokusere. Denne typen lukter og smaker som en sovepille. Denne komponenten ble oftest sprayet med “Aceton”-typen, og deretter med “Model Cement/Brent Plastic”-typen.
 2. Den inflammatoriske komponenten : Dette forårsaker dramatisk betennelse og smerte. Når denne komponenten er inkludert i en aerosol-frigjøring, stikker venene i hendene og armene våre ut. Det ser ut som om vi er midt i en veldig intens treningsøkt, verre faktisk. Smerten som følger med denne komponenten er så alvorlig at den får meg til å gå som en gammel mann de siste årene av livet mitt. Smerten påvirker spesielt hjertet, lungene, brystkassen, muskler og ledd. Denne komponenten lukter og smaker ulikt noe jeg noen gang har opplevd. Min beste beskrivelse er en veldig bitter urt eller “gressaktig” smak blandet med metall og motorolje.

Det er nå den vanligste typen – helseeffekter

Nye chemtrail-typer fortrenger nesten alltid eldre typer, med få unntak. Likeledes gir nye chemtrail-typer mer alvorlige symptomer enn eldre typer. Denne nye typen er intet unntak.

Vi sprayes nå med typen “Sharp Metallic” daglig. Når dette skrives, er sprøyting hardest fra solnedgang til omtrent middag neste dag. Dette mønsteret endrer seg noen ganger. For et par år siden var sol opp til midt på ettermiddagen den mildeste delen av dagen. Dette mønsteret endret seg høsten 2017.

Denne nye typen forårsaker betennelse i meg ca. 30% til 50% mer alvorlig enn typen “Model Cement” (når den inflammatoriske komponenten er til stede), som tidligere var den mest inflammatoriske typen for meg. Dette er en betydelig og farlig endring som helt sikkert vil skade mange mennesker, og forkorte levetiden til alle.

Denne nye typen forårsaker kvalme så alvorlig at jeg nå er tvunget til å bruke en våt maske for å forbli fysisk funksjonell. Når den inflammatoriske komponenten er tilstede, er muskel-, ledd-, hjerte- og lungesmerter omtrent 10 % til 30 % verre med denne typen enn modellsementtypen.

Fatigue er litt mindre med denne typen enn tidligere typer. Acetontypen var kanskje den verste for å indusere tretthet, men igjen oppdaget jeg at dette symptomet var forårsaket av en bestemt komponent av en “type” og ikke selve typen. Den tretthetsfremkallende komponenten smaker som en sovepille. Når de sprayet Aceton-typen uten “sovepille”-komponenten, ble både betennelse og tretthet redusert betydelig.

Den kanskje viktigste egenskapen til denne nye chemtrail-typen er, som noen få tidligere typer, den forårsaker sterke symptomer på kvikksølvtoksisitet.

Se Mercury Apocalypse: Chemtrails inneholder kvikksølv!
Se “MERCURY: De dype fysiske og emosjonelle symptomene”

“Pharma-metallisk beroligende” typeTilbake til Chemtrail-typer

Tidligere assosiasjon med modellen sementlimtype

MERK: Denne typen har blitt sprayet sammen med “Model Cement Glue”-typen i løpet av den siste måneden, noe som førte til at jeg klumpet den sammen med den typen og vurderte denne typen bare som et nytt “additiv”. Nå blir imidlertid denne typen vanligvis sprayet uavhengig av typen “Model Cement Glue”, så jeg tildeler den nå sitt eget navn og type.

Smak og helseeffekter

Denne typen har ingen lukt som jeg kan oppdage, men smaken er den verste (desidert) av alle typer hittil. Som det er sant med mange chemtrail-typer, er smaken som ingenting jeg har opplevd før, så det er vanskelig å beskrive.

Jeg vil best beskrive denne typen som å ha en veldig sterk, bitter, farmasøytisk pillesmak blandet med en skarp, metallisk smak, noe sånt som rå magnesium, men verre. Denne typen virker veldig syrlig og veldig tørkende. Det forårsaker umiddelbar smerte i bihulene mine som ligner på følelsen forårsaket av sterk ozon eller ionisert luft. Det tar bare sekunder fra jeg inhalerer det til jeg kjenner en “brennende” smerte i bihulene. Sekunder etter bihulesmertene begynte jeg å føle en lokal hodepine i midten av hodet nær bihulene og bak øynene. Når luften forsvinner, tar det 1 til 2 timer (noen ganger mer) før denne bihulesmerten og hodepinen forsvinner.

Den sterke, stumpe smaken er fryktelig. Smaken forblir på tungen min i 30 minutter eller mer etter eksponering. Når luften berører tungen min, blir smaken umiddelbart tydelig, samtidig som tungen min føles irritert, lik bihulene mine når den utsettes for ozon. Følelsen på tungen min kan også beskrives som sur, som en mild syreforbrenning. Denne følelsen forsvinner ikke på en stund etter eksponering, ofte timer.

I løpet av bare et par minutter etter eksponering, hvis fjæren er sterk nok (intensitetsnivå 6,5 eller høyere), vil jeg begynne å føle den samme brennende følelsen i magen som snart blir fulgt av en følelse av sur fordøyelsesbesvær og deretter kvalme som kan bli ganske betydelig. Merk at sur fordøyelsesbesvær er et symptom på kvikksølvforgiftning.

Etter 5 til 10 minutter med eksponering på intensitetsnivå 6,5 eller høyere, vil jeg begynne å ha mange rykninger i muskler over hele kroppen. Selv magen min vil også begynne å rykke. Dette er et tegn på magnesiummangel og/eller dehydrering. Denne typen induserer også tinnitus (ringing i ørene) etter ca. 20 minutters eksponering (ved middels intensitet). Dette indikerer også tilstedeværelsen av kvikksølv . Denne typen får meg til å ha skremmende hjertearytmi , kalde hender og føtter, og får meg til å føle meg veldig lat og søvnig. Disse symptomene oppstår bare minutter etter at jeg oppdager smaken av denne typen i luften. Jeg har funnet ut at jeg kan dempe hjertearytmien og de kalde hendene ved å bruke store doser magnesium.

Foruten hjertearytmi, er det mest forstyrrende symptomet som denne typen forårsaker kortpustethet . Å puste denne typen er som å inhalere en sky av babypulver. Det føles som om lungene dine ikke får nok oksygen . Dette fører noen ganger til bølger av svette og en følelse av panikk. Det føles også som om kroppen min “glemmer å puste”. Med denne typen føler jeg meg kortpustet og innser at jeg ikke har tatt pusten på en stund.

Jeg har sagt mange ganger at hver ny chemtrail-type som introduseres er verre – når det gjelder helseeffekter – enn noen tidligere type. Denne typen er intet unntak .

Hjertearytmi

Denne chemtrail-typen forårsaker betydelig hjertearytmi hos meg. Jeg har hørt fra andre som lider av samme symptom også.

Dette påvirker absolutt ikke alle mennesker på denne måten, men det er trygt å anta at hvis det påvirker noen, er det giftig for alle, og derfor kan symptomene manifestere seg hos flere mennesker over tid ettersom deres totale eksponeringslengde øker.

Fordi jeg kan lukte og smake på chemtrails og disse tilsetningsstoffene , er jeg ikke i tvil om at denne typen induserer dette symptomet hos meg fordi de alltid oppstår samtidig.

Samtidige tilsetningsstoffer

Det er tre tilsetningsstoffer som forekommer sammen med denne typen:

 1. Biologi
 2. Inflammatorisk
 3. Merkur

Generelt sett produserer denne typen et sett med symptomer assosiert med både kvikksølv- og bariumtoksisitet . Det induserer også symptomer som kan sammenlignes med et farmasøytisk beroligende middel.

Intensitetskurve

En interessant egenskap ved denne komponenten er at den forblir detekterbar mye lenger enn noen annen chemtrail-type. Den vanligste intensitetskurven for de fleste chemtrail-typer (unntatt den biologiske høyhøyde) har vært i form av en sagtannbølge: De øker i løpet av 2 til 5 minutter til maksimal intensitet og synker deretter tilbake til omgivelsesnivåer i løpet av 45 til 60 minutter. Denne typen øker imidlertid vanligvis i samme tidsrom, men forblir detekterbar i luften i 2 timer eller mer. Ved flere anledninger forble den påviselig i flere timer. Det er et økende antall hendelser der denne typen økte i intensitet over et tidsrom på 30 til 45 minutter og tok 3 eller flere timer å forsvinne under detekterbare nivåer. Denne lange intensitetskurven indikerer at denne typen vanligvis slippes ut i middels eller høye høyder.

Sammenfallende med Corona Virus

Jeg har registrert den plutselige og dramatiske økningen i den totale chemtrail -sprayfrekvensen og -intensiteten som har skjedd i løpet av de siste ukene. Dette er nøyaktig samme tid som Corona-virusskremselen ble utbredt i USA. Det som er interessant er at denne chemtrail-typen nå er dominerende daglig, mens denne spesielle typen tidligere sjelden ble oppdaget og bare skjedde samtidig med “modellen” Sementlim” type.

Gjennom mars 2020 var intensiteten av biologiske stoffer som ble frigitt høyere enn noen tidligere tid overhodet. I april begynte intensiteten og frekvensen å synke, men holdt seg fortsatt over tidligere gjennomsnittsnivåer. Når dette skrives (april 2020), forekommer biologiske stoffer sammen med denne chemtrail-typen omtrent 75 % av tiden.

Jeg har ført en ganske omfattende logg over sprayhendelser under koronavirusskremselen.

“Kobber” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Tidligere assosiasjon med modellen sementlimtype

Før dette skrives (16.9.2020) hadde denne typen alltid blitt sprøytet samtidig med typen “Model Cement Glue”. Dette hadde skjedd i flere uker. Nylig blir denne typen sprayet uten at noen annen type er til stede. Av denne grunn klassifiserer jeg nå dette som “en type” i motsetning til “et tilsetningsstoff”.

Første forekomst

Jeg opplevde denne typen første gang i midten av 2019. Den forekom bare noen få ganger og ble alltid sprayet samtidig med Barium-typen. Det skjedde så få ganger at jeg ikke opprettet en ny “type” eller “additiv” klassifisering på den tiden.

I midten av 2020 ble denne typen av og til utgitt med Model Cement Glue-typen. I august 2020 ble denne typen utgitt med omtrent 1 av 3 Model Cement Glue-utgivelser.

Når dette skrives (16. september 2020), blir denne typen utgitt på egen hånd uten en annen type. Utgivelser skjer daglig etter en tidsplan. De begynner bare ettermiddag og fortsetter hver 2. time til kvelden. Denne tidsplanen avviker fra dag til dag, men dette er for tiden det vanligste utgivelsesmønsteret.

Utseende

Denne typen forsvinner i løpet av sekunder etter å ha blitt sluppet og danner et veldig kort spor bak jetflyet. Denne typen danner “fall-through-kondensasjon” når synkende partikler faller inn i det varme luftlaget nærmest jorden. Dette resulterer i en stiformasjon under slippsporet til jetflyet. Denne formasjonen er vanligvis betydelig bredere enn den opprinnelige jetstien fordi den fallende skyen utvider seg når den går nedover.

Fall-skjønt kondensstien har utseendet til pulled-cotton. Den kan utvikle seg til lange, piskete skyer når det er vind. Denne kondensen kan forsvinne i løpet av 10 til 30 minutter etter utgivelsen.

Smak

Denne typen har en stump, metallisk smak, noe som kobber, men mer sløv. Hvis du slikker en krone vil du få en grov ide om hvordan det smaker for meg.

Den er forskjellig fra andre typer ved at smaken forblir på tungen din i veldig lang tid. Smaken forblir vanligvis 30 til 60 minutter etter eksponering, ofte lenger. Selv når du lukker munnen og forhindrer ytterligere tungeksponering, forblir smaken og tar spesielt lang tid å forsvinne.

Helseeffekter

Som jeg har skrevet tidligere, produserer hver ny chemtrail-type som introduseres helseproblemer som er verre enn typen før. Denne typen fortsetter denne trenden. Mange av disse symptomene ligner på kvikksølvtoksisitetssymptomer.

Helseproblemer forårsaket av denne typen:
 • Kvalme: Dette kommer i løpet av minutter etter at smaken er tilstede i luften. Den induserte kvalmen er så intens at den ofte krever at jeg forblir på badet i tilfelle jeg kaster opp. Det er den mest intense kvalmen jeg noen gang har opplevd i mitt liv.
 • Hodepine: Smerten begynner 5 til 10 minutter etter eksponering. Den starter bak øynene og strekker seg sakte oppover til kronen på hodet. Det føles som om blodsirkulasjonen begrenses av lokalisert betennelse. Hvis eksponeringen fortsetter, strekker hodepinen seg fra øynene til bakhodet. Etter noen timers eksponering kan hodepinen bli alvorlig og ødeleggende.
 • Fordøyelsesbesvær og gass: Denne typen induserer merkbar magebesvær som begynner innen minutter etter eksponering. Dette resulterer i en følelse av å ha spist ødelagt mat. Etter 10 til 20 minutters eksponering blir magen gass og begynner å “brumme”.
 • Svette: Etter 30 minutters eksponering opplever vi milde bølger av svette som indikerer arteriell eller hjertebetennelse.
 • Hjerte dunker: Etter 30 minutters eksponering opplever vi et høyt, dunkende hjerteslag. Dette er sannsynligvis et resultat av koronar/arteriell betennelse og vil helt sikkert variere fra person til person.
 • Tinnitus : Etter omtrent en times eksponering opplever vi en økning i tinnitus (ringing i ørene). Dette antas å være forårsaket av betennelse som avskjærer blod til hårene i det indre øret, noe som resulterer i spontan avfyring av de tilknyttede nervene. Dette forårsaker en kontinuerlig ringelyd. De tilknyttede nervene sultes etter oksygen av betennelsen som til slutt fører til hørselstap. Dette symptomet er ofte assosiert med kvikksølvforgiftning og antas å være årsaken til hørselstap hos eldre. Dette hørselstapet er ofte forbundet med proteser fordi den røde fargen i proteser er laget med Cinnabar som er den røde åren til kvikksølv.

Mottiltak

Denne typen chemtrail er noe filtrert av en konvensjonell våtmaske . Jeg vil anslå en filtreringshastighet på rundt 50%. Dette er den minst effektive filtreringshastigheten av alle chemtrail-typer til dags dato.

Kolloidalt sølv ser ut til å redusere kvalmen betraktelig etter min egen erfaring.

Oppdager denne typen

Når denne chemtrail-typen er til stede, vil en våt maske bli mettet med lukten av Model-Cement Glue-chemtrail-typen i løpet av minutter. Jeg oppfordrer alle til å teste dette med en våt maske med peppermynteolje. Se om den acetonlignende lukten blir tydelig for deg.

Siste tanker

Jeg vet ikke de langsiktige helseeffektene av denne typen chemtrail-nedfall, men når kroppen reagerer med slike negative, irriterende symptomer, kan vi være sikre på at de langsiktige helseeffektene ikke vil være gode.

“Sedativ-stimulerende” TypeTilbake til Chemtrail-typer

MERK: “Sedativ-stimulerende”-typen er identisk med “Drywall Dust”-typen, bortsett fra at denne typen gir en kombinert beroligende og stimulerende effekt. Sensitive personer føler seg beroliget og utmattet i løpet av dagen, men ikke i stand til å oppnå dyp søvn om natten.

Første forekomst: Dramatiske mønsterendringer

Dette er en helt ny type som vi først opplevde tidlig i april 2021. Bruken av denne nye typen begynte på en enkelt dag og har fortsatt daglig til skrivende stund (21.4.2021).

Det som gjør denne endringen av mønsteret så betydelig er at bare én annen type har blitt brukt siden denne nye typen startet: Model-Cement Glue-typen.

Dessuten er det bare 2 tilsetningsstoffer som har blitt brukt sammen med denne typen (i skrivende stund):

 1. Det inflammatoriske tilsetningsstoffet
 2. Kvikksølvtilsetningen
Det inflammatoriske tilsetningsstoffet er nå mye mer intenst

Det inflammatoriske tilsetningsstoffet brukes med høy intensitet med denne nye typen. Dette er nok et brudd fra det tidligere, langvarige mønsteret. Tidligere ble dette tilsetningsstoffet brukt nesten utelukkende om natten fra kl. 17.00 til 20.00 og sluttet mellom kl. 12.00 og 02.00. Nå brukes dette tilsetningsstoffet ofte i løpet av dagen. Dessuten er intensiteten til dette tilsetningsstoffet nå mye høyere. Tidligere var intensiteten typisk mellom 6,5 og 7,5. Nå er den vanligvis mellom 7,5 og 9,5, og noen ganger over 10.

Symptomer

Symptomene forårsaket av denne typen er urovekkende. Selv om noen symptomer overlapper med eldre chemtrail-typer (som Drywall Dust Time), er noen symptomer helt nye og spesielt vanskelige å leve med. Som jeg har sagt mange ganger før, gir hver ny type symptomer som er verre enn noen tidligere type. Kort sagt, de introduserer mer giftige ingredienser med hver nye type.

De kanskje mest betydningsfulle symptomene på denne nye typen kan beskrives som å være dopet med både et beroligende middel og et sentralstimulerende middel på samme tid. Det får deg til å føle at kroppen din vibrerer av et sentralstimulerende stoff, samtidig som du føler deg mentalt bedøvet. Fokusering kan være vanskelig på grunn av mental sedasjon, samtidig som hyperaktivitet og hjertebank kan induseres fra sentralstimulerende middel.

Den andre viktige egenskapen til denne typen er at den forårsaker symptomer som ligner på å puste tungt støv i luften. For sensitive personer føles det som å puste kropps-/babypulver i luften. Lungene føles “belastet” eller “tunge” og luften føles “tykk”. Det kan forårsake astma-lignende symptomer og føles som om du ikke får nok oksygen. Faktisk føles denne typen veldig lik “Dry Dust”-typen, men med en ekstra stimulerende-beroligende komponent.

Symptomer inkluderer:

 • Strange Persistent Taste – Dette er det første jeg la merke til med denne typen. Smaken er fryktelig, best beskrevet som en blanding av et sløvt metall og en difenhydraminbasert sovepille. Når intensiteten er sterk nok (7,5 eller høyere), når jeg svelger, kan jeg kjenne irritasjonen av dette giftstoffet bevege seg ned i halsen og inn i magen, som deretter fører til magesmerter/oppblåsthet.
 • Kulde – En følelse av et fall i kroppstemperatur.
 • Apati, sløvhet – Følelsen av å “ikke bry seg” og føle seg atskilt fra forhold og fra verden generelt.
 • Tretthet – Tretthet, utmattelse til tross for følelsen av at adrenalin er forhøyet. Det produserer en merkelig og utmattende kombinasjon av hyperaktivitet og tretthet.
 • Astma, svimmelhet og svimmelhet – Denne følelsen ligner på å bli utsatt for et sentralstimulerende middel som øker adrenalinet i kroppen, for eksempel efedrin. Det kan forårsake svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Det føles også som astma og/eller oksygenmangel. Luften føles “tykk” og støvete, men det er ikke noe synlig støv.
 • Søvnløshet – Det er en generell følelse av å være på en slags sentralstimulerende midler som forstyrrer, eller forhindrer, dyp søvnsykluser.
 • Svak, grunt, rask hjerterytme – Hjertefrekvensen øker, men føles grunt som om mindre blod pumpes og mindre oksygen tilføres.
 • Magesmerter – Når intensiteten er 7,5 eller høyere, begynner en kramper, oppblåst magesmerter.
 • Kvalme – Når intensiteten er på 7,5 begynner kvalmen. Når intensiteten stiger over 9 (som ikke er sjelden), oppstår følelsen av forestående oppkast.
 • Svette – Når intensiteten stiger over 8, begynner mild svette. Når intensiteten stiger over 9, begynner bølger av kaldsvette å oppstå.
 • Tinnitus – Tinnitus er generelt forbundet med kvikksølveksponering. Denne typen forårsaker milde symptomer på kvikksølveksponering, inkludert tinnitus (ringing i ørene). Dette er sannsynligvis fordi kvikksølvtilsetningen ofte brukes sammen med denne typen. Merkelig nok, når dette skrives (20.04.2021), har kvikksølvsymptomene redusert dramatisk, men ikke helt forsvunnet.
 • Brennende bihuler – Når intensiteten stiger over 8, begynner bihulene å brenne. Følelsen ligner på å puste et veldig tørt, støvete stoff som forårsaker rask uttørking i bihulene som deretter induserer en mild brennende følelse.
 • Hodepine – Sinussmerten (nevnt ovenfor) fører til en generell “sinushodepine” når intensiteten er 8 eller høyere.
 • Langsom muskelrespons – Til tross for at jeg føler at et sentralstimulerende middel er tilstede, opplever jeg at muskelresponsen er langsom. Skrivingen går mye tregere. Å spille gitar er vanskeligere. Fingerplassering er unøyaktig.
 • Rykninger i muskler, kramper – Selv om disse typisk er kvikksølvsymptomer (kvikksølv blokkerer magnesiummetabolismen), induserer denne typen symptomer som ligner på magnesiummangel.
 • Munntørrhet – Denne typen er veldig tørr. Når jeg puster inn passerende luft over tungen, tørker overflaten av tungen min raskt. Jeg våkner med en veldig tørr munn om morgenen. Noen andre typer forårsaker også dette symptomet, for eksempel typen gipsstøv.
 • Generell nummenhet – Denne typen induserer en liten, men merkbar nummenhet på huden min. Jeg er mindre følsom for berøring, som om nervesystemet mitt har blitt dempet til en viss grad.
 • Muskelsmerter – Når vi utsettes for denne typen med høy intensitet i 2 timer eller mer, begynner vi å oppleve muskelsmerter. Smerten føles som om musklene våre er bokstavelig talt forslått. En venn beskrev smerten de opplever av denne typen som «å bli kastet i en tørketrommel og bli mørbanket over det hele».
 • Dempet smakssans – All mat smaker mindre smakfull. Dette er vanligvis et symptom på sinkmangel.

Intensitet

Da denne typen først dukket opp, var gjennomsnittlig daglig intensitet på en all-time-high fra 7,25 til 9,5 på de fleste dager, noe som er betydelig høyere enn noen type vi tidligere opplevde siden vi første gang så daglige utgivelser i 2005. Vi opplevde en all-time , aldri før sett høy på 15 nær begynnelsen av april 2021. Inntil denne hendelsen var den høyeste intensiteten vi noen gang har opplevd, 12 som bare skjedde én gang. På vår skala fra 1 til 10 representerer 10 punktet der chemtrail-infiltrert luft ikke kan pustes inn av sensitive personer.

Når dette skrives (20.4.2021), ser den daglige intensiteten ut til å ha sunket noe sammenlignet med begynnelsen av april 2021. Intensiteten varierer nå fra 7,25 til 8,75. Dette er ikke uvanlig med nye typer. De sprayer vanligvis mer intenst i begynnelsen, og deretter reduserer de intensiteten i løpet av noen få dager eller uker.

Utseende

Det fysiske utseendet til denne chemtrail-typen er veldig kort. Plomer er ikke-vedvarende og forsvinner i løpet av sekunder. De slippes vanligvis ut i lav og middels høyde.

Skyer dannet under spredning av denne typen har et distinkt utseende. De ser mer ut som en tett tåke i lav høyde med myke, spredte (ikke skarpe) kanter. Når tåkeskyene i lav høyde forsvinner, er det ofte et tynt lag med “pulled-cotton”-skyer over som virker veldig syntetiske.

Det er viktig å merke seg at på mange av de mest intense spraydagene er ingen skyer synlige og ingen skyer. Ikke la deg lure av klarblå himmel. Intensiteten til denne typen er vanligvis like dårlig på klare dager som på dager med synlige skyer.

Når denne typen sprayes, føles luften veldig tørr. Det gjør at huden din føles tørr. Du kan se en synlig dis når du ser på utsikter i en avstand på 1/2 mil eller mer. Om natten produserer billykter og gatelykter en hvit, disig, pudderaktig glorie. Lommelykter produserer en godt synlig stråle i luften som indikerer tilstedeværelsen av små partikler.

Legg igjen en kommentar