Ansikt Til Ansikt KONFRONTERER Bilderberg-Medlemmer 2018 (Full Liste Over Deltakere)

Alexander Light13. Juni 2018

I denne videoen konfronterer Luke Rudkowski fra WeAreChange mennene og kvinnene som deltar på verdens kanskje mektigste og mest hemmelighetsfulle konferanse.

Bilderberg -medlemmer kommer med merkelige påstander som at det ikke er hemmelighold angående møtet og at det ikke er noe mysterium, tross alt er det ufarlig. Selv om påstanden er at de ikke har noe å skjule, nekter mange å kommentere på noen meningsfull måte.

Konfrontasjoner med Mathias Dophner, Bjorn Wahlroos, Henry Kravis, Marie-Josee Kravis, Dominique Anglade, Danica Kragic.

Dette var det 66. møtet i Bilderberg-gruppen, og her er den komplette listen over deltakere:

Henri de Castries ,   Paul M. Achleitner ,   Marcus Agius ,   Alberto Alesina ,   Roger Altman ,   Paula Amorim ,   Dominique Anglade ,   Anne Applebaum ,   Audrey Azoulay ,   James H. Baker ,   Patricia Barbizet ,   José M. Durão Barroso ,   Christine Beerli ,   Cathy Berx ,   Ben van Beurden ,   Jean-Michel Blanquer ,   Ana P. Botín ,   Anne Bouverot ,   Svein Richard Brandtzæg ,  Børge Brende ,   Eamonn Brennan ,   Ana Brnabic ,   William J. Burns ,   Sylvia M. Burwell ,   Lucio Caracciolo ,   Mark Carney ,   Henri de Castries ,   Elena Cattaneo ,   Bernard Cazeneuve ,   Juan Luis Cebrián ,   François-Philippe Champagne ,   Vittor   Cohen ,   Jared Cohen Charles Cook ,   Canan Dagdeviren ,   Paschal Donohoe ,   Mathias Döpfner ,   Andrea Ecker ,   John Elkann,   Bernard Émié ,   Thomas Enders ,   James Fallows ,   Roger W. Ferguson Jr ,   Niall Ferguson ,   Stanley Fischer ,   Brian Gilvary ,   Rebecca Goldstein ,   Lilli Gruber ,   Greg Hajdarowicz ,   Victor   Halberstadt ,   Demis Hassabis , Connie   Hedegaard ,   Vidar Helgesen ,   Vidar Helgesen Hickenlooper ,   Mellody Hobson ,   Christine Hodgson ,   Reid Hoffman ,  Michael C. Horowitz ,   Tim Hwang ,   Wolfgang Ischinger ,   Kenneth M. Jacobs ,   Sigrid Kaag ,   Alex Karp ,   Henry Kissinger ,   Klaus Kleinfeld ,   Klaas HW Knot ,   Ömer Koç ,   Renate Köcher ,   Stephen Kotkin ,   Danica Kragic ,   Henry R. Kravis ,   Marie -Josée Kravis ,   André Kudelski ,   Elina Lepomäki ,   Ursula von der Leyen ,   Thomas Leysen ,   Divesh Makan,   Giampiero Massolo ,   Mariana Mazzucato ,   Walter Russell Mead ,   Charles Michel ,   John Micklethwait ,   Zanny Minton Beddoes ,   Kyriakos Mitsotakis ,   Isabel Mota ,   Dambisa F. Moyo ,   Craig Mundie ,   Hartmut Neven ,   Peggy Noonan ,   O’ettingünther   H. ,   Onora O’Neill ,   George Osborne ,   Behlül Özkan ,   Dimitri Papalexopoulos ,   Pietro Parolin,   Bruno Patino ,   David H. Petraeus ,   Patrick Pichette ,   Patrick Pouyanné ,   Benjamin Pring ,   Maria Rankka ,   Jüri Ratas ,   Pamela Rendi-Wagner ,   Albert Rivera Díaz ,   Salvatore Rossi ,   Baiba A. Rubesa ,   Robert E. Rubin ,   Amber Rudd ,   Mark Rutte ,   Michael Sabia ,   Karim Sadjadpour ,   Soraya Sáenz de Santamaría ,   John Sawers ,   Nadia Schadlow ,  Johann N. Schneider-Ammann ,   Rudolf Scholten ,   Radoslaw Sikorski ,   Mehmet Simsek ,   Hanne Skartveit ,   Jens Stoltenberg ,   Lawrence Summers ,   Peter Thiel ,   Jakob Haldor Topsøe ,   Matthew Turpin ,   Björn Wahlroos ,   Marcus Wallenberg ,   Ngaire Woods ,   Murat Yetkin ,   Gerhard Zeiler

Og dette var deres offisielle agenda:

 • Populisme i Europa
 • Ulikhetsutfordringen
 • Arbeidets fremtid
 • Kunstig intelligens
 • USA før midtveis
 • Frihandel
 • USAs verdenslederskap
 • Russland
 • Kvanteberegning
 • Saudi-Arabia og Iran
 • “post-sannheten” verden
 • Aktuelle hendelser 

Jeg anbefaler på det sterkeste følgende konfrontasjoner med noen av Bilderberg-deltakerne:

I denne videoen gir Luke Rudkowski fra WeAreChange deg en episk konfrontasjon med den nye Bilderberg Golden Boy John Hickenlooper, den nåværende guvernøren i Colorado.

Mange tror Hickenlooper vil bli tappet for den demokratiske nominasjonen av USAs president med John Kasich som sin kandidat. Ytterligere opptak av Max Bachmann.

I denne videoen har Luke Rudkowski gitt oss enestående innsikt i årets Bilderberg-konferanse i Torino Italia med fantastisk dekning som har inkludert en rekke konfrontasjoner og intervjuer til tross for en veldig hardhendt politistyrke.

Jason hjelper til med å forstå det hele med Truthstream Medias egne Aaron og Melissa Dykes.

Legg igjen en kommentar