mRNA/DNA-geninjeksjon “vaksine”: mordanklager mot Pfizer, Moderna, FDA, CDC, NIH, NIAID

Hver enkelt NFL-spiller (eller idrettsutøver i Amerika) må screenes for myokarditt (post COVID-geninjeksjon)

Av 

Dr. Paul Elias AlexanderGlobal Research, 8. januar 2023

Alexander COVID News-Dr. Paul Elias Alexanders nyhetsbrev 4. januar 2023Region: 

USATema: 

Lov og rettferdighet , 

vitenskap og medisin

 6

https://www.facebook.com/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df2c3a3e71e0b794%26domain%3Dwww.globalresearch.ca%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.globalresearch.ca%252Ff28d88884d37ac%26relation%3Dparent.parent&container_width=90&href=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fmurder-charge-pfizer-moderna-fauci-fda-cdc-nih-makers-of-mrnadna-gene-injection-vaccine-indict-them-killing-a-black-man-on-live-television-damar-hamlin-while-lying-about-commotio-cordis%2F5803830&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false9232

Alle Global Research-artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere knappen  Oversett nettsted  under forfatterens navn.

For å motta Global Research sitt daglige nyhetsbrev (utvalgte artikler),  klikk her .

Følg oss på Instagram  og  Twitter og abonner på vår Telegram-kanal . Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

***

Det du trenger for at drapsanklagen skal feste seg er nedenfor i understakkene mine; han ‘døde’ på banen, de lyver om commotio cordis, de drepte ham med denne dødelige genvaksinen de laget Chauvin 2.0

Hver enkelt NFL-spiller (eller idrettsutøver i Amerika) må screenes for myokarditt (post COVID-geninjeksjon); de må kreve det! Ikke ta feltet for du kan være DAMAR! Ikke la dem lyve for deg og forvirre deg med commotio cordis!

Det er på tide å anklage Pfizer, Moderna, CDC, NIH, FDA, NIAID, Fauci, Francis Collins, Walensky, Ashish Jha osv.

Det er tid. Disse beistene drepte en svart mann åpenlyst på direktesendt TV, og de svarte aktivistene må gå opp nå! Svart live spiller IKKE noen rolle for disse beistene som Pfizer et al., aldri gjorde for folkehelsefolk som Fauci, så det er på tide at vi anklager drapssaken for denne gangen, de var faktisk på åstedet for forbrytelsen med drapsvåpenet sitt. Ingen prøvetid engang nødvendig!

Svarte i Amerika må stå opp nå.

Biden-administrasjonen oversvømmer grensen med illegale fra Sør-Amerika som med mine egne øyne får fortrinn fremfor svarte i New York og Buffalo. Jeg forestiller meg over hele USA. Jeg så sitte sjokkert på sykehus hvordan hvite og svarte blir satt på sidelinjen og sendt til baksiden over illegale fra Sør-Amerika. Dette er feil. Angrepet med denne vaksinen som fungerer som et biologisk våpen, gir forskjellig sykelighet og dødelighet på minoriteter. Svarte må stå opp! De drepte en svart mann på nasjonal TV. Dette er for mye “in your face”.

Buffalo Bills Safety Damar Hamlin blir fjernet fra Paycor Stadium i Cincinnati, Ohio i en ambulanse. Buffalo Bills, i hvitt, kneler nederst til venstre på bildet. (Lisensert under CC0)

De forteller oss, meg, McCullough osv. til STFU, at vi som stiller de riktige spørsmålene om hva som gikk galt her, vi må STFU. At vi er lommer. Vi er lommer? Hadde det ikke vært for folk som meg gjennom disse 3 årene med lockdown-galskap, ville millioner flere ha dødd. Folk som Risch, McCullough, Oskoui, Jeff Tucker, Wolf, Ladapo, Urso, Berenson, Toby, Kirsch, Bridle, Tenenbaum osv. Vi var veggen mens folkehelsetjenestemenn ved CDC og NIH og FDA og FDA solgte oss nedover elven . Vi ‘holdt’ og vil fortsette å holde på ettersom flere krigere rykker opp.

Jeg sier under INGEN betingelser vil vi. Ja, de drepte ham, de drepte DAMAR og vet det, og vi vil fortsette å gå etter dem for vi vil ha alle som gjorde dette, som brakte denne svindelen såkalte vaksinen, hele denne pandemiske svindelen, alt fra lockdowns til svindelvaksinen , riktig avsatt i riktige juridiske omgivelser, ordentlige domstoler med ordentlige dommere og vi ønsker ansvarlighet og rettferdighet. Hvis dommere bestemmer at alle pengene deres skal tas, tar vi det. Hvis dommere avgjør at de involverte må fengsles, på de høyeste myndighetene, fengsler vi dem på livstid. Vi låser dem inne! Hvis dommere avgjør at dødsstraff er midlet, søker vi dødsstraff! Spiller ingen rolle for meg hvem.

De drepte en svart mann, de stoppet hjertet hans foran deg, stoppet pusten hans med dødsskuddet. DAMAR døde i 10 minutter. Av alt vi vet så langt. Nye rapporter tyder på at de også måtte bringe ham tilbake til livet på sykehuset.

De begikk drap på direktesendt nasjonal TV under en NFL-kamp! De drepte en svart mann! Våpenet deres, det foretrukne våpenet, var en mRNA/DNA-geninjeksjon “såkalt vaksine”. De vet det. De vet at vi begynner å slite med det og stille de riktige spørsmålene, og de kjenner spillerne på banen som gråt, de gråt av kjærlighet og redsel for lagkameraten sin, men de gråt også fordi de vet at de er oppslukt av genet. svindelinjeksjon og de vet at det betyr at klokken kan ringe for deg også! Snart.

Vi vil at kongressens svarte caucus i den amerikanske kongressen skal stå opp nå og forsvare denne svarte amerikaneren, DAMA HAMLIN, gjøre det rette, ta ansvar og ikke bare for ham og hans familie, men for alle amerikanere, for alle de andre NFL-spillerne . Vi vil at NAACP skal stå opp. Du sier du søker rettferdighet, du har ikke fått det før, nå har du sjansen din!

Pfizer plasserte sin kriminelle bedriftsstøvel, med CDC og FDA og NIH og NIAID og Fauci og Francis Collins og Walensky og Albert Bourla og Bancel, alle sammen, de plasserte sin pengesyke maktsyke ondsinnede støvel på halsen til DAMAR HAMLIN, dette er Derek Chauvin nok en gang, Pfizer er Derek Chauvin med sin støvel på halsen til George Floyd , denne gangen er George DAMAR. Ja, DAMAR som George Floyd kunne ikke puste på 10 minutter, “Jeg kan ikke puste”. Pfizer tok livet av en afroamerikansk mann på direktesendt nasjonal TV.

Ja, jeg sier det rett ut, pfizer-geninjeksjons-mRNA/DNA-vaksinen, med mindre vi blir vist noe annet, basert på all usikkerheten fortsatt, og basert på alle ubesvarte spørsmål, men basert på alt vi VET, var drapsvåpenet som drepte DAMAR HAMLIN. Ja, takk Gud for det medisinske svaret, men han døde i 10 minutter foran oss. Og vi kjenner morderen. Vi kjenner alle involverte, DIRTY DUSEN.

Ja Pfizer og Moderna gjorde det utenkelige, de myrdet DAMAR HAMLIN, en svart afroamerikansk mann mens du så på nasjonal TV, for de, deres handlinger, deres produkt, COVID-geninjeksjonen fikk hjertet hans til å slutte på ham, og han plutselig falt i hjertestans, i ansiktet ditt. De stoppet hjertet hans i 10 minutter ble vi fortalt, og begynte så dekke og løgner på nasjonal fjernsyn også og sendte til og med ut deres TV-talende hode farlige svikefulle korrupte leger og media for å lyve om commotio cordis. De vet at sjansen for at dette blir commotio cordis er liten. De vet at det hovedsakelig skjer hos barn, de vet generelt å bruke ball osv.

De vet at dette mer enn sannsynlig er “stille” vaksine-indusert myokard-arrdannelse (fra tidligere COVID-injeksjon) som fører til en arytmiepisode med høyt adrenalin (katekolamin) som forårsaker hjertestans. De vet at katekolaminstigningen på grunn av anstrengelse i bakgrunnen av et hjerteskadet hjerte, kan stresse hjertet og forårsake hjertestans.

De vet! Fauci, Walensky, Bourla, Bancel, Ashish Jha, Francis Collins, Baric, Hotez, Wen, Njoo, Tam osv. De vet det! De vet at dette vil bli gjentatt om og om igjen! De vet at det allerede har spilt ut! De vet hva som vil skje med mange unge mennesker og spedbarn og barn på grunn av COVID-geninjeksjonen.

Du vil holde kjeft for å stille de riktige spørsmålene, ALDRI! Rekorden er nå på plass. Straffeanklager må legges for føttene til Pfzier og Moderna, sammen med CDC, NIH, FDA, Fauci, Birx, Walensky, Francis Collins, Ashish Jha, Bourla, Bancel osv. Mordsanklager!

Jeg sier drapsanklager!

Jeg rir med ekte krigere i denne som med meg bestemte NEI, nok er nok og vi reagerte med riktig respons og jeg mener meg selv, Oskoui, McCullough, Berenson, Stock, Wolf, Mark Crispin Miller, Rogers, Kirsch etc. Vi satte ikke hodene våre inn i vår vurdere redd, som noen av frihetskjemperne som rygget tilbake og sto tilbake. På en eller annen måte når de så hjertestansen, stiftet de steinene sine til lårene, og som ikke hadde stifter, limte de sine til lårene. De mistet ‘krigeren’ i seg og tok på seg noen rosa ‘våkne’ fittehatter. Men Oskoui og McCullough og Jeff Tucker sa NEI. Jeg sa nei. Miller sa NEI. NEI, vi sa NEI, vi vet at noe er og var galt, og vi fortalte dem i 2 år nå at dette vil skje og mer av det vil skje. Vi stilte spørsmålene mens mange, sjokkerende i vår bevegelse, snek seg unna. Krympet når vi trengte dem som mest.

Krigere med kuler av stål og jeg tipper hatten til dem! Jeg tipper hatten min til Tucker Carlson!

NFL-spillere vær advart, det du så med DAMAR vil skje med mange flere av dere. Til politiet vårt, de beste blant oss, militæret vårt, pilotene våre. Våre grenseagenter. Vi fortalte deg det. Dessverre hørte du ikke etter. Aaron Rodgers visste hva han sa. Det samme var Novak. Du burde ha forstått.

Nøkkeldokumenter i en slik drapsanklager, basert på mine tidligere understabler, inkludert Berensons og de kombinerte uttalelsene til Alexander, Stock, McCullough og Oskoui:

Vår offisielle stilling (Alexander og Stock med McCullough og Oskoui), og du er fri nå til å bruke denne og sitere den:

“Den mest sannsynlige diagnosen fra den lille sikkerheten vi har så langt, er vaksineindusert myokard-arrdannelse (fra tidligere COVID-injeksjon) som fører til en episode med høy adrenalinarytmi som forårsaker hjertestans. Sjansen for vaksinemyokarditt arrdannelse og påfølgende arytmisk disposisjon er mye større enn sjansen for hjerteskade fra Commotio Cordis fraværende vaksine. Commotio Cordis er svært sjelden i hans aldersgruppe, ikke-prosjektil Commotio Cordis enda sjeldnere, vaksinemyokard-arrdannelse er veldig vanlig for dem, treffet på stykket var ikke et stort brystslag, og Buffalo Bills har uttalt at de er 100 % vaksinert. Hadde han fått utbruddet av ventrikulær arytmi på tidspunktet for støt på brystet, er det usannsynlig at han kunne ha fullført en takling, enn si kommet seg på beina etter stykket. Den mest sannsynlige diagnosen fra den lille sikkerheten vi har er vaksineindusert myokard arrdannelse som fører til arytmi med høy adrenalin. Men den eneste grunnen til denne usikkerheten bør være spillerens eller familiens ønske om privatliv. CDC, FDA eller NIH kan og bør ta opp dette. Hjerte-MR på jakt etter sen gadoliniumforsterkning, gjennomgang av feil medisinske journaler inkludert vaksinejournaler og svar på disse, eller obduksjon i det grusomme selv om han skulle bestå, bør tilbys av myndighetene gratis, hvis ikke fordi den mest sannsynlige diagnosen er vaksinindusert myokardskade, da for å lette befolkningens frykt. Unnlatelsen av å gjøre det vil være mer talende enn resultatene.» Men den eneste grunnen til denne usikkerheten bør være spillerens eller familiens ønske om privatliv. CDC, FDA eller NIH kan og bør ta opp dette. Hjerte-MR på jakt etter sen gadoliniumforsterkning, gjennomgang av feil medisinske journaler inkludert vaksinejournaler og svar på disse, eller obduksjon i det grusomme selv om han skulle bestå, bør tilbys av myndighetene gratis, hvis ikke fordi den mest sannsynlige diagnosen er vaksinindusert myokardskade, da for å lette befolkningens frykt. Unnlatelsen av å gjøre det vil være mer talende enn resultatene.» Men den eneste grunnen til denne usikkerheten bør være spillerens eller familiens ønske om privatliv. CDC, FDA eller NIH kan og bør ta opp dette. Hjerte-MR på jakt etter sen gadoliniumforsterkning, gjennomgang av feil medisinske journaler inkludert vaksinejournaler og svar på disse, eller obduksjon i det grusomme selv om han skulle bestå, bør tilbys av myndighetene gratis, hvis ikke fordi den mest sannsynlige diagnosen er vaksinindusert myokardskade, da for å lette befolkningens frykt. Unnlatelsen av å gjøre det vil være mer talende enn resultatene.» bør tilbys av myndighetene gratis, om ikke fordi den mest sannsynlige diagnosen er vaksineindusert hjerteskade, så for å lette befolkningens frykt. Unnlatelsen av å gjøre det vil være mer talende enn resultatene.» bør tilbys av myndighetene gratis, om ikke fordi den mest sannsynlige diagnosen er vaksineindusert hjerteskade, så for å lette befolkningens frykt. Unnlatelsen av å gjøre det vil være mer talende enn resultatene.»

Sanjay Verma, MD FACC, intervensjonskardiolog:

i) Myokarditt etter vaksinasjon mot COVID; Hvorfor påbudt covid-vaksinasjonspolitikk på skoler og universiteter er uetiske

ii) Myokarditt etter COVID-19-vaksinasjon; Den fordummende og ydmykende sanne størrelsen

iii)

denne fagfellevurderte franske studien evaluerte forfatterne nasjonale sykehusutskrivningsdata for myokarditt etter mRNA COVID-19-vaksinasjon sammenlignet med uvaksinerte kontroller. Sammenlignet med CDCs avhengighet av VAERS, utfører denne franske studien en mer omfattende analyse. Analysen indikerer at risikoen for myokarditt etter mRNA-vaksinasjon var 8 ganger større enn uvaksinerte kontroller for BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) og og 30 ganger større enn uvaksinerte kontroller for mRNA-1273 (Moderna). Til sammenligning ga historie med SARS-CoV2-infeksjon en 9 ganger større risiko for myokarditt enn kontroller.’

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene ovenfor. Følg oss på Instagram og Twitter og abonner på vår Telegram-kanal. Gjerne repost og del globale forskningsartikler.


Den verdensomspennende koronakrisen, et globalt statskupp mot menneskeheten

av Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky gjennomgår i detalj hvordan dette lumske prosjektet “ødelegger folks liv”. Han gir en omfattende analyse av alt du trenger å vite om “pandemien” – fra de medisinske dimensjonene til de økonomiske og sosiale konsekvensene, politisk grunnlag og mentale og psykologiske konsekvenser.

“Mitt mål som forfatter er å informere folk over hele verden og tilbakevise den offisielle fortellingen som har blitt brukt som en begrunnelse for å destabilisere det økonomiske og sosiale stoffet i hele land, etterfulgt av innføringen av den “dødelige” COVID-19 “vaksinen”. Denne krisen påvirker menneskeheten i sin helhet: nesten 8 milliarder mennesker. Vi står i solidaritet med våre medmennesker og våre barn over hele verden. Sannheten er et mektig instrument.»

COVID Persists, but the COVID Vaccine Mandate “Does Not Prevent The Spread”

ISBN:  978-0-9879389-3-0,   år: 2022, PDF e-bok,   sider : 164, 15 kapitler

Pris: $11,50Få din GRATIS! Klikk her for å laste ned .

Vi oppfordrer deg til å støtte eBok-prosjektet ved å gi en donasjon gjennom Global Researchs  DonorBox “Worldwide Corona Crisis”-kampanjeside . Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er 

Alexander COVID News-Dr. Paul Elias Alexanders nyhetsbrevCopyright © 

Dr. Paul Elias Alexander , 

Alexander COVID News-Dr. Paul Elias Alexanders nyhetsbrev , 2023


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Researchrelaterte artikler

The Covid “Killer Vaccine”. Folk dør over hele verden. Det er et kriminelt foretak26. november 2022

Topp japansk lege-vitenskapsmann gir alvorlig advarsel om COVID-19 mRNA-vaksiner: “Vitenskapelig misforstått”4. januar 2023

Video: Pfizers “hemmelige” rapport om Covid-vaksinen. Utover drap. Bevisene er overveldende. Vaksinen bør umiddelbart trekkes tilbake over hele verden19. mai 2022

Det er på tide å oppløse Centers for Disease Control (CDC)28. desember 2022

Topp onkolog: Kreft hos pasienter som eksploderer etter COVID-skudd29. november 2022

Den bivalente boosterkatastrofen19. desember 2022

Legg igjen en kommentar