Åsså vare detta været/ klima da… 30.12 2022

Jeg har begynt å lese i en bok: MOTVEKT…Fakta om Klima….Gregory Wrightstone(utgiver Wigestrand Forlag.

Som vanlig når det fokuseres/ skrives om klima så legges det ved hvilke typer modeller og deres statistikker og i dette geologiske undersøkelser langt tilbake i tid.. Dette er hva forskere fortsatt baserer seg på når de skal fortelle oss “dummies” fakta om dagen klima. Det som IKKE nevnes er at man ved hjelp av diverse “verktøy” “skaper” ( og har fått navnet: VÆRMODIFISERING som er et bannord blandt disse forskere og vitenskapsmenn) endrer været…. noe de har gjort siden 1840 i bla USA.

Da det fra den tiden (1880-90) forsket/ skaptes “verktøy” der den første patenten ble gitt og offentliggjort i USA 1891 til bruk for å fremskaffe feks regn IKKE tas med det som har med fakta å gjøre må man lure på om de er kjøpt av “noen” …..for det som skjer i dag er synbart og følbart. Men man kan jo spørre seg. HVOR finnes de “seriøse” som vet? Burde ikke feks slike som meterologer som viser sitt ansikt hver dag etterhvert få dårlig samvittighet for den løgnen de forteller befolkningen?.

Saken er nok den at saueflokken med lutter øre stoler blindt på hva som vises i ruta. Man kan jo spørre sauene 10 min etterpå hva slags vær det ble meldt feks 2 dgr frem……ehhh ehh. Ref: Værbitt med sjefolog JS. Makan til hjernevasking. Legg merke til når gruppa ble oppretta og når HAARP i Tromsø ble satt i gang. Fortsatt en GO JOL med lavt skydekke…”lav tåke”…mye vind…glatte veier…og overfylte sykehus pga de ørten forskjellige virusene som de har finni opp.

RED

Legg igjen en kommentar