NASA advarer om orkanprognoser kan gå tilbake til 1970-nøyaktighet på grunn av 5G-konflikt

Federal Communications Commission har til hensikt å gå videre med en plan for å auksjonere bort trådløse radiofrekvenser som forskere sier kan skade kritiske satellittdata som brukes i værvarsling.

I et siste forsøk på å gripe inn skrev tre underutvalgsledere fra House Appropriation Committee og House Science Committee, ledet av representant Eddie Bernice Johnson (D-Tex.) separate brev onsdag til FCC-leder Ajit Pai, der de ba om at auksjonen bli forsinket.

Bevilgningskomiteens brev hadde understreket at en forsinkelse “er nødvendig for å tillate ytterligere gjennomgang av potensiell interferens til tilstøtende bandbruk som er kritisk for nasjonal sikkerhet så vel som beskyttelse av amerikanske liv og eiendom.”

Den forklarte at NOAA “bruker 23,6-24 GHz spektrumbåndet for mikrobølgesensorbasert fjernmåling av atmosfæriske nivåer av vanndamp, som er den mest effektive datastrømmen for nøyaktig værvarsling. Disse dataene brukes av NOAAs National Weather Service, National Aeronautics and Space Administration (NASA) og Department of Defense (DOD), i tillegg til det bredere internasjonale værsamfunnet.»

Uten disse dataene, heter det i brevet, ville prognosenøyaktigheten “bli redusert til nøyaktigheten til prognosene produsert på 1970-tallet.”

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-14/nasa-warns-hurricane-forecasts-may-revert-1970-accuracy-due-5g-conflict

Irvine, Peter, et al. “Å halvere oppvarmingen med idealisert solenergi-geoteknikk modererer viktige klimafarer.” Nature Climate Change (2019): 1. – 11. mars 2019

https://www.nature.com/articles/s41558-019-0398-8

Finne den riktige “dosen” for solar geoengineering – 11. mars 2019

Solar geoengineering kan halvere globale temperaturøkninger uten å gjøre klimaendringene verre, viser forskning

https://www.seas.harvard.edu/news/2019/03/finding-right-dose-for-solar-geoengineering

Radikal plan for å kunstig avkjøle jordens klima kan være trygt, finner studien – 11. mars 2019

Eksperter bekymrer seg for at injeksjon av svoveldioksid i atmosfæren kan sette enkelte regioner i fare

https://www.theguardian.com/environment/2019/mar/11/solar-geoengineering-climate-change-new-study

The Very Optimistic New Argument for Dimming the Sky – 11. mars 2019

Geoteknikk vil ikke skade litt, i det minste sammenlignet med klimaendringer – og det fortjener seriøs undersøkelse, ifølge forfatterne av en fersk studie.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2019/03/solar-geo-engineering-may-bring-only-benefits-harvard-study-claims/584551/

Scientists: Maybe If We Only Dim the Sun a Little It Won’t Backfire Horribly – 11. mars 2019

Det er det som gjør en ny artikkel utgitt på mandag i Nature Climate Change så forlokkende. Den viser at å iverksette halvparten av tiltak for å blokkere solen kan ende opp med å gi fordelene til en kjøligere planet uten mange av de negative innvirkningene på andre deler av klimasystemet. Resultatene antyder at det kan være en rolle for geoengineering å spille for å redde oss fra en klimakatastrofe, selv om det neppe er det siste ordet om hva den rollen kan være, eller selv om det er verdt risikoen. Og det er noen viktige forbehold som viser at det fortsatt er mye forskning som trengs på emnet.

https://earther.gizmodo.com/scientists-maybe-if-we-only-dim-the-sun-a-little-it-wo-1833203941

Vi må revurdere alt vi vet om global oppvarming

Nye beregninger viser at forskere har undervurdert effekten av luftforurensning grovt. Ny forskning publisert i Science av 

professor Daniel Rosenfeld ved Hebrew University of Jerusalem viser imidlertid at graden til hvilken aerosoler avkjøler jorden har blitt grovt undervurdert, noe som nødvendiggjør en omberegning av klimaendringsmodeller for mer nøyaktig å forutsi tempoet i global oppvarming.

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/01/190122104611.htm

“Daniel Rosenfeld om Skyscape Geoengineering and Climate Change” • 

Se denne videoen på YouTube

CERN CLOUD Conundrum – Jorden varmes ikke like raskt, klimamodeller er feil

Resultatene peker ikke bare på en mer skyet fortid, men de indikerer også en potensielt kjøligere fremtid: Hvis jordens klima er mindre følsomt for økende karbondioksid (CO2) nivåer, som studien antyder, vil fremtidige temperaturer kanskje ikke stige så raskt som forutsagt.

https://climateviewer.com/2016/06/03/cern-cloud-conundrum-earth-not-warming-as-quickly-climate-models-are-wrong/

Fatal feil i vitenskapen om klimaendringer

«Fatal Flaw In Climate Change Science» • 

Se denne videoen på YouTube

Governing Geoengineering – 11. mars 2019

Ny teknologi for å bekjempe global oppvarming kan utfylle reduksjoner i klimagassutslipp. Men deres potensielle innvirkning er svært usikker, og unnlatelse av å styre bruken på riktig måte kan forverre eksisterende trusler mot internasjonal fred og sikkerhet.

https://www.project-syndicate.org/commentary/climate-change-geoengineering-technologies-governance-by-ban-ki-moon-2019-03

HØYUTSLIPPENDE, OLJEPROSUSJENTE LAND BLOKKERT FREMGANG MED GEOENGINEERING GOVERNANCE I FN

Under press fra oljeproduserende land med høye utslipp klarte ikke FNs miljøforsamling (UNEA) å fremme et forslag om å undersøke risikoen ved geoengineering-teknologier og vurdere behovet for et strengere styringsrammeverk. Mens mange land på det fjerde UNEA-møtet i Nairobi denne uken forsvarte en føre-var-tilnærming som ville ha bygget på det avtalte moratoriet for geoengineering som allerede eksisterer i FN, blokkerte en håndfull høyutslippsland, oljeproduserende land aktivt enhver fremgang. I januar i fjor hadde Sveits, sammen med 11 andre land, presentert et forslag til UNEA for å vurdere statusen til geoengineering-teknologier og vurdere potensielle FNs styringsrammer, spesielt for fjerning av karbondioksid og håndtering av solstråling.

http://www.geoengineeringmonitor.org/2019/03/high-emitting-oil-producing-countries-block-progress-on-geoengineering-governance-at-united-nations/

David Keiths Sun Dimming Experiment SCoPex kommer muligens våren 2019 – ALLE FAKTA

https://climateviewer.com/2018/12/13/david-keith-sun-dimming-experiment-scopex-possibly-coming-spring-2019-all-the-facts/

relaterte artikler

Ødelagte lenker

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, kopier URL-en og lim den inn i skjemaet nedenfor for å sjekke Wayback Machine for en arkivert versjon av den nettsiden.

DELING ER OMSORG

STØTT CLIMATEVIEWER

Doner på PayPal
Støtt ClimateViewer
Doner på GoFundMe

GJENBRUK LISENS

5G påvirker værprognoser, geoengineering-nyheter og ny ClimateViewer 3D! av Jim Lee er lisensiert under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License . Basert på et arbeid på climateviewer.com/ . Tillatelser utenfor omfanget av denne lisensen kan være tilgjengelige på climateviewer.com/terms .

Du står fritt til å:

  • • Del — kopier og redistribuer materialet i et hvilket som helst medium eller format
  • • Tilpass — remiks, transformer og bygg videre på materialet

Under følgende vilkår:

  • • Attribusjon — Du må gi passende kreditt, oppgi en lenke til lisensen og angi om endringer ble gjort. Du kan gjøre det på en hvilken som helst rimelig måte, men ikke på noen måte som antyder at lisensgiveren støtter deg eller din bruk.
  • • Ikke-kommersiell — Du kan ikke bruke materialet til kommersielle formål.
  • • Del på samme måte — Hvis du remikser, transformerer eller bygger på materialet, må du distribuere bidragene dine under samme lisens som originalen.

KOMMENTARER

https://disqus.com/recommendations/?base=default&f=climateviewer&t_u=https%3A%2F%2Fclimateviewer.com%2F2019%2F03%2F15%2F5g-affects-weather-prediction-geoengineering-news-new-climateviewer-3d%2F&t_d=5G%20Affects%20Weather%20Prediction%2C%20Geoengineering%20News%2C%20and%20new%20ClimateViewer%203D!%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News&t_t=5G%20Affects%20Weather%20Prediction%2C%20Geoengineering%20News%2C%20and%20new%20ClimateViewer%203D!%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News#version=3b8336c2a620b47aa2fac91f7787d2b1

https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=climateviewer&t_i=5g-affects-weather-prediction-geoengineering-news-new-climateviewer-3d&t_u=https%3A%2F%2Fclimateviewer.com%2F2019%2F03%2F15%2F5g-affects-weather-prediction-geoengineering-news-new-climateviewer-3d%2F&t_e=5G%20Affects%20Weather%20Prediction%2C%20Geoengineering%20News%2C%20and%20new%20ClimateViewer%203D!&t_d=5G%20Affects%20Weather%20Prediction%2C%20Geoengineering%20News%2C%20and%20new%20ClimateViewer%203D!%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News&t_t=5G%20Affects%20Weather%20Prediction%2C%20Geoengineering%20News%2C%20and%20new%20ClimateViewer%203D!&s_o=default#version=82a72a26efe6cf449a682219560463fd

Legg igjen en kommentar