Thorbjørn Morstad 21.12 2022

De sorte partiklene er tilbake i Oslos drikkevann/springvann 🥵 Mon tro om disse sorte sandkorn-liknende partiklene ikke aktiveres ved kroppstemp ? 🙁 Vanskelig å si at dette dreier seg om Nano-partikler, men de likner meeeget!!! Om de sorte partiklene er Nano-kjemikalske, vil det si at kornene er sammensatt med flere tusen nano-partikler og har superledende egenskaper (programbare) Om partiklene kommer fra luften, eller om NOEN tilsetter partiklene i vannet vårt…? Det MEST SKUMMLE med dette…er at disse sorte partiklene kommer gjennom vår vann-renser som har 3 forskjellige filtre!!!! At Nano-kapsler har selvensemblerende egenskaper (som Grapheneoksid +++) er ikke lenger ukjent. D.v.s at de sorte partiklene kommer sammen ETTER at vannet har gått gjennom vann-filteret!!! Ettersom de sorte partiklene er meget harde og tunge, ligger de feks i bunn av et vannglass…slik at våkne folk kan både se..og unngå dem!!! 🙂 Når den nano-kjemikalske prosessen produserer Grapheneoksid (fra metallet Bly, Bp), blir oksidet en komposisjon av fraksjonerte 2D- nano-kapsler og skaper et heksagonalt nett. Nettet grapheneoksid danner…er altså IKKE det samme nettet Hydrogele danner!!! Heller ikke samme nett..som Nano-fiber!!! Om Nano-kapslene (fra Grapheneoksid) ikke har polarisert ladning (fra partiklenes isotop-stadie)…kan og vil de sorte partiklene i vårt springvann komme sammen og produsere SYNLIGE SORTE KORN!!! Grunnen til at “kornene” da ser sorte ut, er fordi Bly (Bp) er Mørkt Grått Metall. Blyforgiftning..er en dråpe i havet, av hva slike fraksjonerte nano-kapsler kan forårsake 🙁 Måtte det vise seg at jeg her, tar totalt feil. Vi informerer oss for vår gode helse og beholder livet ❤️

Legg igjen en kommentar