ChemTrails Gardermoen…En flymekanikers oppdagelse; –

 ChemTrails » Tir Des 11, 2012

Jeg er en flymekaniker for et større flyselskap. Jeg jobber på en av våre vedlikeholds baser lokalisert på en stor flyplass. Jeg har oppdaget noen informasjon som jeg tror du vil synes er viktig. Først skal jeg fortelle deg noe om “rangorden” blant mekanikere. Det er viktig i min historie og årsaken til oppdagelsen jeg forteller deg.

Flymkanikere ønsker å jobbe med 3 ting. Avionics/Instrumenter, motorene, eller styreorganer. Mekanikere som arbeider på disse systemene blir vurdert på toppen av “rangstigen”.

Deretter kommer mekanikere som arbeider på hydraulikk og klimaanlegg. Så kommer de som jobber på bysse og andre ikke-essensielle systemer. Men helt nederst på listen er mekanikeren som jobber på avfallshåndtering/Lavatories/systemer.

Ingen mekaniker ønsker å jobbe på pumpene, tanker og rør som brukes til å lagre avfallet fra toalettene. Men på hver flyplass hvor jeg har jobbet der er alltid to eller tre mekanikere som arbeider frivillig på toalett systemer.

De andre mekanikere er glade for å la dem gjøre det. På grunn av dette vil du bare ha 2 eller 3 mekanikere som fungerer på disse systemene til enhver flyplass. Ingen tiltaler dem så stor oppmerksomhet, disse gutta, og ingen fly-mekaniker sosialiserer med en som bare fungerer på avfallssystemer.

Faktum er, hadde jeg aldri engang tenkt så mye på denne situasjonen, før ganske nylig. Som de fleste flyselskaper har vi gjensidige avtaler med andre flyselskaper som frekventerer denne flyplassen. Hvis de har et problem med et fly vil en av våre mekanikere ta seg av det.

Likeledes, hvis en av våre fly har et problem på en flyplass der andre flyselskap har vedlikeholdet, så vil de fikse våre Fly.

En dag i forrige måned ble jeg kalt ut fra basen vår å jobbe på et fly for et annet flyselskap. Da jeg fikk telefon, visste sentralen ikke hva problemet var. Da jeg kom til flyet fant jeg ut at problemet var i avfallssystemet. Det var ikke noe for meg å gjøre annet enn å krype inn og løse problemet.

Da jeg kom inn i systemet skjønte jeg at noe ikke var riktig. Det var flere tanker, pumper og rør enn det burde vært der. Først antok jeg at avfallssystemet hadde blitt endret. Det er ca 10 år siden jeg har jobbet på denne flytypen.

Som jeg feilsøkte for å finne problemet skjønte jeg raskt at ekstra rør og tanker ikke var koblet til avfallssystemet. Jeg hadde nettopp oppdaget dette når en annen mekaniker fra mitt selskap dukket opp. Det var en av mekanikerne som vanligvis fungerer på denne type fly, og jeg var glad og overlot jobben til ham.

Da jeg dro- spurte jeg ham om det ekstra utstyret. Han ba meg å “bekymre meg om min del av flyet og la ham bekymre seg om sin ende!”

Neste dag jeg var på selskapets datamaskinen til å slå opp en kabling skjematisk. Mens jeg var der jeg bestemte meg for å se etter det ekstra utstyret jeg hadde funnet i toalettsystemet. Til min undring, håndbøkene ikke viser noen av det ekstra utstyret jeg hadde sett med mine egne øyne dagen før. Jeg selv gikk til produsentens filer og fortsatt ikke fant noe. Nå ble jeg virkelig innstilt på å finne ut hva det utstyret var til.

Den neste uken vi hadde tre av våre viktigste fly i hangaren for periodisk inspeksjon. Det er mekanikk kravlesøk over et fly i løpet av disse inspeksjonene. Jeg var nettopp ferdig med mitt skift og jeg bestemte meg for å ta en titt på avfallssystemet på et av våre fly. Med alle mekanikerne rundt skjønte jeg at ingen ville legge merke til en ekstra på flyet.
Sikkert nok, hadde flyet jeg valgte det samme ekstrautstyret! Jeg begynte å spore system av rør, pumper og tanker. Jeg fant det som syntes å være kontrollenheten for systemet. Det var en standard avionik kontroll boks, av utseende ,men den hadde ingen merking av noe slag.

Jeg kunne spore styreledningene fra boksen til pumper og ventiler, men det var ingen kontroll kretser som kommer inn i enheten. De eneste ledningene kommer inn i enheten var en strømtilkobling til flyet hovedstrømbryteren “buss”.

Systemet hadde en stor tank og 2 mindre tanker. Det var vanskelig å se i trange kupeen, men det så ut som den store tanken kunne holde omtrent 200liter. Tankene ble koblet til et fylle og tømmeventil som passerte gjennom skroget rett bak avløpsventilen for avfallssystem.

Da jeg hadde en sjanse til å se etter denne tilkoblingen under flyet. Jeg fant det tilsynelatende skjult bak et panel under panelet som brukes til å få tilgang til avfall avløp.

Jeg begynte å spore rørene fra pumpene. Disse rørene fører til et nettverk av små rør som endte i de bakre kanter av vingene og horisontale stabilisatorer.

Hvis du ser nøye på vingene av et stort fly, vil du se et sett med ledninger, omtrent på størrelse med fingeren, som strekker seg fra bakkanten av vingen overflater. Dette er den statiske utladninger veker. De brukes til å spre statisk elektrisk ladning som bygger seg opp på et fly i luften.

Jeg oppdaget at rørene fra dette mysteriet system føre til hver 1 av 3 av disse statiske utladninger veker. Disse veker hadde blitt “uthult” å tillate det strømmer gjennom disse rørene skal slippes gjennom falske veker.

Det var mens jeg var på vingen som en av lederne så meg. Han beordret meg ut av hangeren fortalte meg at mitt skift var over, og jeg hadde ikke blitt tilkjent overtid.

De neste par dagene var veldig hektisk, og jeg hadde ikke tid til å fortsette min etterforskning. Sent en ettermiddag, to dager etter min oppdagelse, ble jeg kalt til å erstatte en motor temperaturføler på et fly på som skulle ta av om to timer. Jeg ble ferdig med jobben og levert inn papirene.

Ca 30 minutter senere ble jeg beordret å se General Manager. Da jeg gikk på kontoret hans fant jeg ut at vår fagforeningsrep og to andre som jeg ikke visste hvem var, ventet på meg. Han fortalte meg at et alvorlig problem hadde blitt oppdaget. Han sa at jeg ble skrevet opp og suspendert for å snuse i falske papirer.

Han ga meg en disiplinær skjema som sier at jeg hadde slått i falske papirer på motoren temperatursensor jeg hadde installert et par timer før. Jeg var floored og begynte å protestere. Jeg fortalte dem at dette var latterlig og at jeg hadde gjort dette arbeidet.

Unionen rep talte opp på dette punktet, og anbefalte at vi tar en titt på flyet for å se om vi kunne rette det ut. Jeg spurte hvem de to andre mennene var. GM fortalte meg at de var flyselskapet sikkerhetsinspektører men ville ikke gi meg navnene deres.

Vi gikk videre til flyet, som skulle ha vært i luften, men ble parkert på vår vedlikeholds ramp. Vi åpnet motor cowlingen og foreningen rep trakk sensoren. Han sjekket serienummeret og fortalte alle at det var den gamle instrument. Vi deretter gikk til deler bay og gikk tilbake i stativene.

Unionen rep sjekket min rapport og trakk fra stativet en forseglet boks. Han åpnet esken og dro ut motoren temperatursensor med serienummeret den jeg hadde installert. Jeg ble fortalt at jeg ble suspendert for en uke uten lønn og til å forlate umiddelbart.

Jeg satt hjemme den første dagen av min suspensjon lurer på hva i helvete som hadde skjedd med meg. Den kvelden fikk jeg en telefon. Stemmen fortalte meg “Nå vet du hva som skjer med mekanikere som roter rundt i ting de ikke burde. Neste gang du begynner å arbeide på systemer som ikke angår deg vil du miste jobben din! Som det er, jeg føler raushet, tror jeg at du vil være i stand til å gå tilbake til jobben din om litt. “KLIKK.

Igjen, jeg måtte plukke meg fra gulvet. Da mitt sinn raced, det var på dette tidspunktet at jeg gjorde forbindelsen at det hadde skjedd med meg må ha vært direkte koblet til min tracing “mystisk” rør.

Neste morgen General Manager ringte meg. Han sa at på grunn av min fortid utmerket jobb posten at suspensjonen var blitt redusert til en dag og at jeg skal rapportere tilbake til arbeidet umiddelbart. Det eneste jeg kunne tenke på var “hva er de prøver å skjule” og “hvem er” de “”!

Den dagen på jobb gikk som om ingenting hadde skjedd. Ingen av de andre mekanikerne nevnt suspensjon og min fagforening rep fortalte meg- å ikke snakke om det. Den kvelden logget jeg meg inn på Internett for å prøve å finne noen svar.

Jeg husker ikke nå hvordan jeg fikk det, men jeg kom over et nettsted som snakket om kjemisk laced kondensstriper.

Det er da det hele kom sammen. Men neste morgen på jobb fant jeg et notat inni min låst skap. Det sa, “Nysgjerrighet drepte katten. Ikke se på internettsider som ikke angår deg. “

Vel det er det. Nå vet jeg “de” ser meg.

Selv om jeg ikke vet hva de sprøyter, kan jeg fortelle deg hvordan de gjør det. I figuren bruker de “honning lastebiler”. Dette er bilene som tømme avfall fra toaletter avfall tanks.

Flyplassene vanligvis kontrakt ut denne jobben, og ingen går i nærheten av disse lastebilene. Hvem ønsker å stå ved siden av en lastebil full av sh-. Mens disse gutta tømme avfall tanker, er det fornuftig at de kan lett bli fylle tankene for spray system.

De vet flyenes flyrute slik at de sannsynligvis programmerer kontrollenheten for å starte sprøyting noen tid etter at flyet når en viss høyde. Spraydysene i falske statiske veker er så liten at ingen i flyet ville se noen ting.

Gud hjelpe oss alle.

Legg igjen en kommentar