WHO Ber Om “Ny Global Public Health World Order” For Å Juridisk Binde 194 Nasjoner Til Medisinsk Krigslov I Tilfelle En Fremtidig Pandemi

11. Mars 2022

Dette innlegget er fra mars 2022

For å forhindre en ny plandemi , ønsker Verdens helseorganisasjon (WHO) å opprette en internasjonal “pandemiavtale ” som vil begrense og juridisk binde sine 194 medlemsnasjoner til medisinsk krigslov.

USA vil måtte gi opp sin nasjonale suverenitet under planen, inkludert alle sivile og helsemessige rettigheter. Alle andre land som er en del av FN vil forventes å gjøre det samme (hvis de ikke allerede har gjort det).

som ber om "ny global verdensorden for folkehelse" for å juridisk binde 194 nasjoner til medisinsk krigslov i tilfelle en fremtidig pandemi

Tilbake i desember ble Verdens helseforsamling (WHA), WHOs helsepolitiske forum på 194 medlemmer, enige om å sette i gang prosessen med å utarbeide en pandemitraktat basert på et allerede eksisterende internasjonalt juridisk instrument kalt International Health Regulations (2005), også kjent som IHR.

Det uttalte formålet med IHR er å: «Forebygge, beskytte mot, kontrollere og gi en folkehelserespons på internasjonal spredning av sykdom på måter som står i forhold til og begrenset til folkehelserisikoer, og som unngår unødvendig forstyrrelse av internasjonal trafikk og handel.”

I tilfelle et annet dødelig biovåpen blir sluppet ut fra et av Pentagons biovåpenlaboratorier i Ukraina , for eksempel, vil WHO ha langt mer autoritær makt til å tyrannisere folk for deres egen «sikkerhet».

IHR er allerede vidtrekkende helt alene, noe som fremgår av det som allerede fant sted som en del av Wuhan-koronaviruset (COVID-19) -plandemien . Nå vil WHO ha enda mer kraft til den neste, som makthaverne allerede antyder snart kommer .

Det russiske forsvarsdepartementet: USA-finansierte biolaboratorier i Ukraina utførte forskning på flaggermus-koronavirus .

“Det var faktisk i januar 2020, i henhold til artikkel 12 i IHR at WHOs generaldirektør (‘generaldirektøren’) erklærte at covid-19 var en ‘folkehelsesituasjon av internasjonal interesse’ (en ‘ PHEIC’), setter i gang en verdensomspennende flodbølge av svært restriktive myndighetenes helsepolitikk som resulterer i nedstengninger, obligatorisk maskering, sosial isolasjon, skole- og bedriftsnedleggelser, og til slutt kulminerte med obligatorisk vaksinasjon, kontaktsporing og testing, i noen populasjoner,» rapporterte GreenMedInfo .

“Dette var desto mer alvorlig når det gjelder det utbredte presset for obligatorisk vaksinasjon gitt at mRNA-teknologien som brukes i COVID-jabs er svært eksperimentell, og har aldri tidligere blitt testet i kliniske studier på mennesker for sikkerhet eller effektivitet. Deres tvangsmessige eller pålagte bruk bryter derfor med informert samtykke gitt at evidensbasert risiko-/nytteinformasjon basert på langsiktige sikkerhetsstier ennå ikke er tilgjengelig.”

Neste Plandemi Blir Enda Mer Brutal Enn Den Forrige

WHAs vedtak sent i fjor ble faktisk vedtatt som planlagt. De kalte det dystopiske grepet “Verden sammen”, og det er satt til å bli implementert under artikkel 19 i WHOs grunnlov en gang i 2024.

Når det skjer, vil WHA ha myndighet til å vedta nye konvensjoner eller avtaler med hensyn til enhver sak som anses å være «innenfor organisasjonens kompetanse».

En enkel to-tredjedels stemme er nok til å gjøre slike endringer på et innfall, og alle medlemsland vil måtte følge det som blir vedtatt.

Husk at denne spesielle sesjonen til WHA bare er den andre som noensinne har funnet sted siden 1948 da den ble grunnlagt. Dette var forresten samme år som den moderne nasjonalstaten Israel ble erklært for å eksistere.

3. mars kunngjorde WHA allerede endringer for å implementere en “ny global verdensorden for folkehelse” som i bunn og grunn globaliserer hvordan regjeringer reagerer på plandemisk . Fauci-influensaen ser ut til å bare ha vært en testkjøring, så elendig som den var, vil den neste bli enda mer brutal.

“Hvis du tror på kroppslig suverenitet, foreldrerettigheter og informert samtykke, må du stå opp nå og la stemmen din bli hørt,” sa den populære helseguruen Sayer Ji.

Av Ethan Huff, NaturalNews.com

Nikola Teslas 3 6 9-Teori Kalles Nøkkelen Til UniversetForrige Innlegg

Er 3. Verdenskrig Den Neste “Loven” I Den Globale Plandemien? Og Kommer Det Til Å Ende Med Sammenbruddet Av Den Vestlige Sivilisasjonen?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

STYREMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)STYREVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

råd for inkluderende kapitalisme nwo

NWO

‘Rådet For Inkluderende Kapitalisme’ Er Den Nye Verdensordenen

HAF25. Juli 2022

inversjonskrigen et fullstendig angrep mot menneskeheten

NWOSATANISMETRANSGENDER AGENDAVERDENS ØKONOMISKE FORUM

The War Of Inversion: Et All-Out Angrep Mot Menneskeheten

HAF7. Juli 2022

Legg igjen en kommentar