Federal Reserve HOAX – DU JOBBER FOR DEM!

Federal Reserve, eller Fed, er en privateid bank som kontrollerer pengemengden i USA. Federal Reserve er en bløff.

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDele

Federal Reserve og IRS er en bløff – ingen av dem er en del av USA.

Federal Reserve, eller Fed, er en privateid sentralbank som kontrollerer pengemengden i USA. Alle dollarene vi har i dag ble opprettet av Federal Reserve. Faktisk, hvis du ser på en hvilken som helst del av valutaen, vil du se at det står Federal Reserve Note på den.

For bedre å forstå Federal Reserve er det viktig å forstå at opprettelsen av en sentralbank lenge har vært planen fra internasjonale bankfolk. Etter mange mislykkede forsøk var det ikke før i 1913 at bankfolkene endelig nådde målet sitt.

Gi meg kontroll over en nasjons penger, og jeg bryr meg ikke om hvem som lager lovene hennes – Mayer Amschel Rothschild

For å virkelig forstå Fed må du først forstå et par ting om økonomi.

Den som kontrollerer pengemengden i et hvilket som helst land er absolutt herre over all industri og handel … og når du innser at hele systemet er veldig lett å kontrollere, på en eller annen måte, av noen få mektige menn på toppen, trenger du ikke å bli fortalt hvordan perioder med inflasjon og depresjon oppstår.

Vi bruker penger på daglig basis, men vet vi egentlig hvorfor vi bruker penger eller hvor de kommer fra?

Federal Reserve og IRS Hoax – HVORDAN PENGER EGENTLIG FUNGERER – DU JOBBER FOR DEM

SE DENNE VIDEOEN OG DEL DETTE INNLEGGET!https://www.roxytube.com/embed/yTfHDXa7uKaxdVG

Penger utvikler seg fra byttehandel. Når et samfunn starter, bytter folk det de har for det de trenger og ønsker. Noen kan bytte en ku for 1000 appelsiner. Det er dette børsen ble grunnlagt på for mange år siden på 1800-tallet – byttehandel.

Men etter hvert som samfunnet blir mer avansert og behovene er mer spesifikke, blir det vanskelig å bytte visse typer varer. Hva om noen har en ku å bytte, men bare vil ha 100 appelsiner? Hvordan bytter de 1/10 av kua?

Så penger utvikler seg som en gjenstand til bruk i stedet for byttehandel. I stedet for å bytte 2 varer direkte, er penger introdusert som et byttemiddel for å gjøre byttehandel enklere og mer nyttig. Nå hvis noen bare vil ha 100 appelsiner, kan de først bytte kua for mynter som gull eller sølv.

Og når de først har myntene, kan de nå bytte kun én mynt for 100 appelsiner. I stedet for å bytte kua direkte for 100 appelsiner, byttet de først kua for penger. Og så brukte de en brøkdel av disse pengene til å handle for 100 appelsiner.

Vi har brukt mange ting for penger gjennom historien, men gull og sølv ender vanligvis opp som penger fordi de har alle disse egenskapene mer enn noe annet.

Nå er gull og sølv supert for pengene, men de kan være litt tungvinte å frakte rundt hele tiden. Folk vil mye heller ha med seg dollar eller kredittkort enn mynter. Så banker begynner å utstede papirkvitteringer for gull, og folk bytter ut disse kvitteringene i stedet for selve gullet.

Federal Reserve og IRS svindel. IKKE en del av USA. Skatter er ulovlige.
Federal Reserve og skattemyndighetene – Svindlere

Så folk lagrer gull i banken sin, og banken utsteder en kvittering som sier at du eier X unser gull. Du kan når som helst gå tilbake til banken og gi dem kvitteringen for å få tilbake ditt fysiske gull. Det er her det blir interessant, så vær oppmerksom…

Dollarene vi har i lommeboken er faktisk en kvittering på penger, det var i hvert fall det de opprinnelig var. Så da USA først begynte å prege dollar, kunne du gå tilbake til banken din og snu dollaren til gull. Dette har ikke skjedd på flere tiår! Penger i dag støttes av INGENTING!

Federal Reserve og irs er en svindel. Nå er gull og sølv supert for pengene, men de kan være litt tungvinte å frakte rundt hele tiden. Folk vil mye heller ha med seg dollar eller kredittkort enn mynter. Så banker begynner å utstede papirkvitteringer for gull, og folk bytter ut disse kvitteringene i stedet for selve gullet. Så folk lagrer gull i banken sin, og banken utsteder en kvittering som sier at du eier X unser gull. Du kan når som helst gå tilbake til banken og gi dem kvitteringen for å få tilbake ditt fysiske gull. Det er her det blir interessant, så vær oppmerksom...
Tidlig dollarseddel – hvordan det var

Men det har endret seg, og du kan ikke gjøre det lenger, se på en i dag:

Federal Reserve og irs er en svindel. penger i dag er gjeld.
Penger i dag er IKKE støttet av noe

Pengene våre pleide å være støttet av gull. Nå er det ikke støttet av gull. Vi har det som kalles fiat-penger nå. Pengene våre er ikke støttet av noe. Så den viktige egenskapen til penger kalt “Store of Value” er ikke lenger til stede i pengene våre. Fordi pengene våre ikke er støttet av verdi, kan de umulig tjene som verdilager. Og når du har penger uten en verdibutikk, er det ikke lenger penger… det er valuta. Og det er det vi har i dag.

Federal Reserve skriver ut endeløse penger uten NOEN SLAG. Penger er tomme gjeldsedler.

HVA ER EGENTLIG DEN FORBUNDSRESERVE? LES DETTE!

Hvis du virkelig vil vite hvem som står bak Fed, er det bare å følge pengene. Se hvem som ble reddet ut i 2009:

BankBeløp
Citigroup2,513 billioner dollar
Morgan Stanley2,041 billioner dollar
Merrill Lynch1,949 billioner dollar
Bank of America1.344 billioner dollar
Barclays PLC868 milliarder dollar
Bjørn Sterns853 milliarder dollar
Goldman Sachs814 milliarder dollar
Royal Bank of Scotland541 milliarder dollar
JP Morgan Chase391 milliarder dollar
den tyske bank354 milliarder dollar
UBS287 milliarder dollar
Credit Suisse262 milliarder dollar
Lehman Brothers183 milliarder dollar
Bank of Scotland181 milliarder dollar
BNP Paribas175 milliarder dollar
Wells Fargo159 milliarder dollar
Dexia159 milliarder dollar
Wachovia142 milliarder dollar
Dresdner Bank135 milliarder dollar
Societe Generale124 milliarder dollar
Alle andre låntakere2,639 billioner dollar
Total16,1 billioner dollar

Dette innlegget om hvordan Federal Reserve og IRS er en bløff og lure er ment å få deg til å undersøke. Alt dette er sant. Banker er i virksomhet for å holde midler støttet av ingenting, ettersom Federal Reserve bruker og bruker og skriver ut flere tomme penger.

Vi folket betaler ned ALLE GJELD fra amerikanske myndigheter og skattemyndighetene er mobben som samler inn for dem.

Regjeringen bruker og bruker, og vi betaler alt ned.

Vi folket er deres slaver, og hvis vi ikke etterkommer (betaler opp), blir vi truet med fengsel. Se hvordan det virker? Skatter er ulovlige … se nærmere på det. Oppfriskning av amerikansk grunnlov.

Federal Reserve, eller Fed, er en privateid bank som kontrollerer pengemengden i USA. Federal Reserve er en bløff.

Del dette ROTTER News-innlegget med andre

Abonner på ROTTER News  

 • Etter å ha registrert deg på vår e-postliste, sjekk e-posten din for å bekrefte. 
 • Din e-postadresse deles ALDRI; den brukes kun til vår e-postliste.

RoxyTube.com  – YouTube-alternativ av meg

Roxycast.com  – FaceBook-alternativ av meg

Det er INGEN ANNONSER på ROTTER News. Google og annonsebyråer vil ikke jobbe med ROTTER News på grunn av innholdet som er publisert – tenkt – provoserende SANNHET.

Regjeringen har angrepet deres ytringsfrihet og rett til å bære våpen. Regjeringen hater den amerikanske grunnloven og folket. Se på dette. Takk til de som har donert … det hjelper å holde oss online.

I slekt

Det amerikanske selskapet ble avsluttet i 1999

I “Politikk”

Hvordan regjeringen sviktet oss ved design

I “Politikk”

Regjeringens LØGN OG SKATTER

I “Politikk”

Legg igjen en kommentar