VAERS: 37 år gammel Oklahoma-mann døde 2 dager etter apekopp-vaksine – Over 2000 symptomer registrert etter vaksine, inkludert hudsykdommer.

av Brian Shilhavy
Redaktør, Health Impact News

Den siste oppdateringen av den amerikanske regjeringens Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) i dag (fredag ​​23. september 2022) registrerer døden til en 37 år gammel Oklahoma-mann to dager etter å ha mottatt JYNNEOS/BAVARIAN NORDIC apekoppvaksine.

Han ble vaksinert 7. september, og døde to dager senere 9. september. ( Kilde .)

Dette er det andre nylige dødsfallet som er gjort tilgjengelig for allmennheten siden vaksinene ble gjort tilgjengelig for bare 3 måneder siden (juni 2022).

Det første dødsfallet var en makeupartist fra Hollywood, som døde 9 dager etter å ha mottatt en apekoppvaksine. ( Kilde .)

Ifølge CDC, per 20. september, har 684 980 doser av apekopp-vaksinen blitt administrert, hoveddelen av dem er i juli og august. ( Kilde .)

Med mindre enn 0,1 % av befolkningen som nå vaksineres med apekopp-vaksinen, har det vært 719 tilfeller arkivert i VAERS, inkludert 1 dødsfall, 1 permanent funksjonshemming, 3 livstruende hendelser, 56 akuttbesøk og 4 sykehusinnleggelser. ( Kilde .)

Disse 719 tilfellene har registrert 2 212 symptomer, og unntatt reaksjoner på injeksjonsstedet og feil ved injeksjon av vaksinen, ser de mest utbredte symptomene ut til å være hudsykdommer, inkludert:

  • Elveblest – svært kløende smerter (elveblest)
  • Pruritus – kløende hud
  • Hyperhidrose – overdreven svette
  • Utslett

Det var 19 rapporter om «tap av bevissthet». ( Kilde .)

CDC har uttalt at de ønsker å utvide injeksjonen av personer med apekoppvaksinen til barn. Se:

MonkeyPox-vaksine har HØYERE forekomster av hjertesykdomsbivirkninger enn COVID-vaksiner, og CDC ønsker å injisere dem i barna dine

Det hvite husets nasjonale apekopper-respons assisterende koordinator Dr. Demetre Daskalakis.

I tilfelle du ikke har hørt det ennå, er legen som Det hvite hus har utnevnt til å lede den nasjonale reaksjonen på “epidemien” av apekopper, Dr. Demetre Daskalakis, som har gjort det klart i tidligere offentlige opptredener at han er involvert i satanisme og det okkulte.

Her er en rapport som The National Pulse publiserte om Dr. Daskalakis tidligere denne måneden.

‘We’ll Steal Your Soul’ – Bidens Monkeypox Spox har en forkjærlighet for pentagrammer, okkultisme og satanisme.

av RAHEEM J. KASSAM og K. CHRISTOPHER POWELL
The National Pulse

Den 2. august  utnevnte president Biden Dr. Demetre Daskalakis, som nestleder for Det hvite hus nasjonale apekopperrespons . Også CDCs avdelingsdirektør for HIV-forebygging, han tjente tidligere i ordfører Bill de Blasios administrasjon i New York City Health Department.

Daskalakis er kjent for sin innsats i verden av HIV og andre sykdommer som påvirker LGBTQ+-samfunnet, etter å ha gått på New York University Medical School, etterfulgt av et residens, stipendiat og ytterligere mastergrad fra Harvard Medical School. I et  intervju  med  The Atlantic  i 2014 sa han: “Jeg lærte min måte ved sengen fra East Village drag queens.” Han  gikk på  Columbia University som en undergraduate og var en “generell og religion dobbel hovedfag.” Oppvokst av gresk-ortodokse immigranter i Arlington, Virginia, avslører en gjennomgang av Dr. Daskalakis tilstedeværelse på sosiale medier en forkjærlighet for pentagrammer og annen satanisk symbolikk, kan The National Pulse avsløre.

BIDENS NYUTNEVNEDES SOSIALE MEDIEAKTIVITET PEKKER PÅ FORVRIENDE OKKULTISTISK OPPFØRSEL.

Daskalakis tilstedeværelse i sosiale medier er mildt sagt urovekkende. Sammen med partneren Michael MacNeal lanserte paret et “goth” treningsstudio i New York, som opprinnelig gikk tom for den høyprofilerte treningskjeden Equinox, før de snurret til sitt eget merke  basert på en tidligere homo-nattklubb som igjen hadde tatt over en gammel kirke på Manhattan : Monster Cycle.

MONSTERSYKLUSENS SOSIALE MEDIER ER FYLT AV SATANISK BILDER.

Monster Cycle sine sosiale medier-sider er fulle av referanser til satanisme, djevelen, brennende kors og pentagrammer og mer. Mens treningsstudioet fikk smygende dekning fra  New York Times  (nedenfor) i 2014,  refererte anmeldelsen  på “SweatConcierge” til “alarmerende” bilder og “skremmende” garderober.

NEW YORK TIMES GA GLØDENDE DEKKING TIL SATANIC GYM.

“Det er lys selv i mørket,” sa MacNeal til  New York Post  samme år – som korrelerer direkte med et sitat tatovert over brystet til Joe Bidens apekoppekoordinator, hans partner Dr. Daskalakis.

“JEG HAR LÆRT DET ER LYS SELV PÅ DE MØRKESTE STEDENE,” LESER DASKALAKIS TATOVERING.

“Jeg har lært at det er lys selv på de mørkeste stedene,” lyder Daskalakis’ tatovering av et pentagram. Han har også blekk som viser liket av en død skapning, så vel som en slange, et hode med tre øyne, og det som ser ut til å være en helgenlignende figur eller til og med en skildring av Jesus Kristus over magen hans.

Det er ikke den eneste referansen til paret Kristus – Daskalakis og MacNeal – i sine innlegg på sosiale medier. En serie bilder fra 2012 ser ut til å skildre en seanse, eller Ouija-brettseremoni med et tent krusifiks som viser Jesus Kristus, liggende på et pentagram på bordet.

SATANISK BILDERI ER VANLIG MED DASKALAKIS.

Et annet bilde fra samme kveld viser MacNeal med en produsentvenn, Bianca Grey, ved å bruke Ouija-brettet med krusifikset. Et annet bilde, fra 2011, viser Daskalakis som dukker opp for å håne Kristus i skildringen av nattverden.

MAKNEAL OG GRÅ MED OUIJA-BRETTET.
BIDEN, SOM HÅVDER Å VÆRE KATOLIKK, ANNEATT DASKALAKIS SOM SIN MAPEPOK-KOORDINATOR I ÅR.

Det omgående bildespråket og assosiasjonen stopper neppe der. Et bilde fra oktober 2011 viser den ansatte i Det hvite hus med en pentagram-hjelm med et opp-ned kors over seg. MacNeal, i bakgrunnen, ser ut til å ha på seg en tornekrone.

Ytterligere pentagrambilder kan sees spredt over Monster Cycle sine sosiale medier-sider med enten av paret eller vennene deres. Et innlegg fra 2014 på Facebook sier: “Vi stjeler sjelen din.”

En av kontoene Daskalakis følger på Instagram er  The Satanic Temple TV,  som beskriver sin misjonserklæring som:

Vi skal underholde og utfordre, glede og avsky. Vi vil utforske de kunstneriske, politiske og transgressive røttene til moderne satanisme. Vi vil gi stemme til våre mangfoldige samfunn som satanister, ateister og sosial rettferdighetsaktivister i et globalt samfunn.

DR. DEMETRE FØLGER DET SATANISKE TEMPLET.

Paret – MacNeal og Daskalakis – ser også ut til å ha blitt «gift» i en mørk og okkult seremoni i 2013. Før han møtte MacNeal, hadde ikke Daskalakis den overfloden av okkulte tatoveringer han nå idretter.

Et år tidligere så paret reality-dragstjernen Sharon Needles på konsert. Det ble funnet at Needles det året brukte eksplisitt rasistiske bilder i forestillinger, i tillegg til å distribuere “n-ordet” fritt. På det tidspunktet ble det utstedt et avslag, men andre har siden uttrykt lignende erfaringer med Needles, med  påstand om 9/11-vitser , samt hyppig bruk av ordet n*gger.

I 2021 ble Needles  anklaget  for å ha utsatt en 15 år gammel fan for narkotika og alkohol, samt bilder av penis og upassende berøring. Anklageren hans, Annecy, sa at drag-queen “ga meg lukehagler og kysset meg på munnen en milliard ganger,” og la senere til, “øl er grovt Sharon fikk meg til å prøve det og jeg spyttet det overalt.”

MacNeal merket tweeten sin om Needles, “#HellYeah”, som også er en strainline for hans okkulte treningsstudio.

Daskalakis arbeid har blitt  hyllet  av det ledende homofile magasinet  The Advocate,  som publiserte en annen Biden-ansatt – Sam Brinton – som  forsvarte et nettsted kalt “Rent Boy” som var kjent for å koble eldre homoseksuelle menn med gutter .

I løpet av denne artikkelen har Daskalakis tatt sin Instagram-side privat, selv om The National Pulse har  arkivert mye av innholdet .

Les hele artikkelen på The National Pulse .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” Det er nesten ingen som diskuterer

Er du på rett vei i livet? Det er kanskje ikke mye tid igjen til å bestemme seg

Den amerikanske drømmen var alltid en løgn – The Path of Christ is a Lonely, Difficult One

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Identifisere de luciferiske globalistene som implementerer den nye verdensordenen – Hvem er “jødene”?

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Hva er livet?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Legg igjen en kommentar