Thorbjørn Morstad (Nanokjemi-Nanopartikler) 17-07 2022.

Angrep i høy grad nå. Litt over alt øker chemtrails- maset og stresset blir mer og mer intens. Vær-manipulasjonen setter folk ut av balanse og de eldre får mer jobb med immunforsvaret enn de yngre fordi temperatur-hopp fra 2-3 grader opp og ned…ikke er naturlig. Temp-forandringen skjer for raskt. Vi sliter alle nå med temp-hopp opp til (og over) 10 grader opp og ned!!! I tillegg har vi mer Nano-fiber i luften. Spindelvev og Nano-fiber er begge…litt i samme verden. Geometrisk spinn. Grapheneoksid er Heksagonale nano-gass og/eller nano-kapsler og/eller nano-krystaller. Selvensemblerende partikler i luften som nano-fiber kan godt feste seg til edderkopp-spinn..samt “skape hvite flekker på grønne blader i naturen 🙁 Vær-temp-hopp kan selvsakt også skade og drepe planter 🙁

Om vi finner ut at grapheneoksid (i nano-gass form) har blitt blandet med Klor..skal vi ikke bli overrasket 🙁 Grapheneoksid blandet med Aluminium..ser vi også. Våre falske skyer har 2 måter med forsøke på å “blokkere solen” Den ene ved å skape nano-gass filter med “skyer” og den andre ved å sprøyte ekstra godt…rett på naturen (etter at oksid-gass har landet på jord-overflaten)…for å redusere Biosyntese og Liv på Jorden.

Vannet vårt er også i fare 🙁 Gale forskere og Eugenister (som står bak HAARP-eksperimentet) feiler heldigvis grovt på flere punkter 🙂 Biosyntesen og Solens plasma øker med effekt på Jorden 🙂 Mennesker tar vare på, og forsvarer, både seg selv og Dyrene våre 🙂 Grunnen til at dette forumet øker grovt i antall, er og blir…SOM Å TELLE ANTALL FOLK SOM VÅKNER PR DAG!!!! 🙂 Vi våkner og fler og fler folk aner at “NOE ER HOPPENDE GALT”!!! Folk vil forstå hva som skjer rundt og i oss 🙂 Grapheneoksid i kroppen…er REN GIFT og samme type GIFT, sprøytes ut i vår atmosfære. Før vi river ned 5G-antenner og lager Discotek av HAARP-lokalene..må bevisstheten øke betraktelig. Vi Folket, kan for øyeblikket ikke annet enn å informere/studere og forsvare oss ☀️💜

Legg igjen en kommentar