Alt henger sammen med alt.

Norge er så nære slangens hode som en kan komme. Gro Harlem Brundtland, ansv. for Agenda 21 og tidligere sjef i WHO som en grå eminens fra bakrommet, med sin sønn Knut Brundtland som en edderkopp i Norges maktelite, og Hanne Brundtland som Norges Sivilombudsmann. Erna Solbergs Høyre med Børge Brende med begge beina i WEF, og Jonas Gahr Støres AP med Espen Barth Eide, med minst ett bein i WEF. Guldvog og Nakstad dypt involvert i WHO (begge totalt diskvalifiserte helse- byråkrater ift. verrdens dyktigste innen medisin og epidemiologi). Et Stoltenberg-ledet FHI, som forsøker å “hviske” sin motstand mot hva som Helsebyråkratene og departementsrådene, er de som styrer helse-Norge – for å redde sitt eget skinn den dagen alt blir åpenbart.. Norges mektigste helsebyråkrat, som også er og var “corona-sjefen”, er departementsråd Bjørn Inge Larsen. Den som fortsatt tror Norge er en liten, uskyldig og uviktig nasjon på den internasjonale scene, de må tro om igjen. Erna Solberg’s nære forbindelse med Bill Gates og Clintons, hennes rolle ifm Gavi og Cepi, og hennes rolle i FN med ansvar for implementering av Agenda 2030 – bærekraftsmål. Til slutt, et gjennomkorrupt media, som bevisst svikter sitt folk og sitt ansvar, og som sammen med finanstilsynet og finansnorge med DNB i spissen, står klare til å gjennomføre “The Great Resett” når deres “puppet-master gir signal. Mitt råd til alle med penger i banken, er å bruke de på realverdier nå, før de blir verdiløse.

Legg igjen en kommentar