Kollaps innkommende: Europeiske nasjoner begynner å RASJONERE mat og drivstoff 04/03/2022 / …men Kari og Ola sover fortsatt!

Ny

Kopier URL

Kollaps innkommende: Europeiske nasjoner begynner å RASJONERE mat og drivstoff

ANNONSE

Land over hele verden, spesielt i Europa, har begynt å implementere retningslinjer som rasjonerer mat og drivstoff .

Europas kamp med mat- og drivstoffforsyningen begynte etter at de fleste nasjoner på kontinentet innførte økonomiske sanksjoner mot Russland etter invasjonen av Ukraina. Dette truet strømmen av allerede kritiske varer i Europa og truet med å kollapse allerede slitende globale forsyningskjeder.

Som et resultat har prisene på alt fra olje til hvete steget, noe som har ført til flere tiår høye inflasjonsrater. Forsyningene av disse essensielle produktene har også avtatt etter at eksporten fra Russland ble fullstendig kvalt.

Solsikkeolje, hvete, meieri og gass blir rasjonert

I Spania begynte landet å oppleve sporadisk mangel på forskjellige produkter som egg, melk og andre meieriprodukter nesten umiddelbart etter krigens utbrudd i Ukraina. I begynnelsen av mars begynte store supermarkeder som Mercadona og Makro å rasjonere solsikkeolje.

Spanias venstreorienterte regjering gikk til og med lenger og ga butikker muligheten til å midlertidig innføre begrensninger på antall enkelte produkter kunder kjøper.

I Hellas har minst fire nasjonale supermarkedskjeder begynt å rasjonere matvarer som mel og solsikkeolje på grunn av kritisk lave forsyninger forårsaket av de forkrøplede forsyningskjedene som kommer ut av Russland og Ukraina.

Supermarkedene hevder at den nåværende rasjoneringen bare er et forebyggende tiltak som vil bli rullet tilbake når Hellas forsyninger av mel og solsikkeolje stabiliserer seg. Rundt 30 prosent av Hellas import av hvete kommer fra Russland og Ukraina.

“Årsaken til taket på disse produktene er bare en forholdsregel, siden kundene våre er bekymret for krigen i Ukraina,” sa en tjenestemann fra supermarkedskjeden Alfa-Beta Vassilopoulos. “Vi ønsker å sikre at vi vil være i stand til å betjene kundenes behov også i fremtiden.”

“Mel og solsikkeolje er de to produktene som, bortsett fra energi, har krigen påvirket mer enn noe annet,” sa den greske utviklings- og investeringsministeren Adonis Georgiadis. “Det er allerede mangel i hele Europa.”

I Tyskland utløste nasjonen den første delen av en tre-trinns nødplan for å bevare landets naturgassforsyning. Dette trekket kom etter at Russlands president Vladimir Putin krevde at Tyskland skulle betale for russisk gass i rubler i et forsøk på å vri vestlige sanksjoner mot Russland.

Den første fasen av nødplanen vil føre til “målrettede” stanser av strømmen av naturgass til “spesifiserte individuelle store forbrukere.”

Den tyske visekansleren og økonomiministeren Robert Habeck forklarte at den nåværende rasjoneringsplanen er et forebyggende tiltak implementert for å sikre at landet ikke opplever en kritisk mangel.

Tyskland forsøker også å redusere eller helt eliminere sin avhengighet av russisk gass. Før krigen kom 55 prosent av Tysklands naturgass fra Russland. Nå er det tallet redusert til 40 prosent ved hjelp av naturgassstrømmer fra Nederland, Frankrike og Belgia.

Mat- og drivstoffrasjonering en konsekvens av globalismen

“Sammenbruddet er i gang … og ingen tegn til å bremse opp når som helst snart,” sa Harrison Smith fra InfoWars . “Faktisk tyder alle bevis på det motsatte. Den peker på de ansvarlige og med evnen til å forhindre nedsiden ved å gjøre alt de kan for å forverre og opprettholde den totale kollapsen av verdensøkonomien, spesielt i vestlige land.» (Relatert: Gassrasjonering, matkuponger og sult blir nå normalisert for krigsfasen av plandemien .)

Smith, verten for “American Journal” på  InfoWars , bemerket at hvis den globale økonomien ikke var så avhengig av import fra andre nasjoner, ville krigen i Ukraina ikke ha forårsaket et så massivt problem for mat- og drivstoffforsyningen til andre nasjoner .

“Alt dette er egentlig bare basert på globalisme. Det ville egentlig ikke vært så stort problem hvis vi ikke fikk toalettpapiret vårt fra Kina, sa han. “Hvis et skip som går på grunn i Suez-kanalen, bokstavelig talt på den motsatte polarsiden av verden, på en eller annen måte gjør det slik at jeg ikke kan kjøpe toalettpapir … det er et problem, og det er et problem i vår verdensstruktur.”

Lær mer om tilstanden til den globale økonomien og rasjonering av mat og drivstoff rundt om i verden ved å lese de siste artiklene på MarketCrash.news .

Se denne episoden av “American Journal” på  InfoWars mens programleder Harrison Smith snakker om starten på mat- og drivstoffrasjonering i Europa .https://www.brighteon.com/embed/2b5ef486-17af-463f-8119-e5d89dc92c27

Denne videoen er fra InfoWars-kanalen på  Brighteon.com .

Flere relaterte historier:

Filippinernes president Rodrigo Duterte truer med å RATION bensin ettersom drivstoffprisene fortsetter å stige .

DIESELRIVING: Allerede i april kan diesel bli rasjonert i Storbritannia ettersom myndighetene avvikler russisk oljeimport .

Europa står overfor mangel på solsikkeolje ettersom russiske angrep på Ukraina fortsetter å forstyrre matforsyningen .

Matusikkerhet forverres allerede etter russisk invasjon av Ukraina, ettersom land begynner å holde tilbake eksport og hamstre varer .

Krigen mellom Russland og Ukraina vil ytterligere forverre global matmangel ettersom fattige nasjoner møter sult og uro .

Kilder inkluderer:

Brighteon.com

Fortune.com

Legg igjen en kommentar