Frimureriet avslørt!

Frimureriet: The Witchcraft Connection

av William J. Schnoebelen

William Schnoebelen var dypt involvert i både hekseri som Wicca-yppersteprest og frimurerordenen i mange år. Han var frimurer i ni år og heks i seksten år. I logen hadde han verv som Junior Warden i Blue Lodge, Prelate i Commandery of the York Rite, Master of the Veil i Royal Arch-graden og Associate Patron i Order of the Eastern Star. I tillegg var han en 32° Mason og en Shriner. Han er nå en gjenfødt kristen og forfatter av 5 bøker, inkludert

Murverk: Beyond the Light.

“For opprør er som trolldoms synd, og sta er som misgjerning og avgudsdyrkelse …”
-1. Samuel 15:23

For å forstå de åndelige vanskelighetene til at en gjenfødt kristen er en frimurer, er det nødvendig å innse at det er høyst okkulte elementer vevd inn i selve frimureriets renning og innslag. Dermed er ikke logen bare «en annen religion» som muslimene eller buddhistene – selv om det alene burde være nok til å hindre kristne fra å involvere seg i den. Naturen og karakteren til logens dypeste teologiske fundament er forankret i hekseri og hedenskap.

Nå kan det være en forbløffende påstand for noen, spesielt for de fleste frimurere. Det er imidlertid veldig lett å bevise. Få mennesker, innenfor murverket eller på annen måte, oppfatter at bare fordi en bibel ligger åpen på alteret og bibelvers og karakterer spiller en viktig rolle i logens ritual, at dette ikke hindrer logen i å være av naturen. av det okkulte eller hekseri.

Dette kan illustreres med en veldig enkel illustrasjon. Tilbake på 1970-tallet, da jeg først ble en heks, var en veldig populær bok om magi Raymond Bucklands populære Candle-Burning.1 I denne boken var det “oppskrifter” på trollformler for alt fra helbredelse, til kjærlighetsformler, til beskyttelse staver. På ett sett med sider i boken vil det være en magi for helbredelse, komplett med instruksjoner om brenning og bevegelse av visse fargede lys. Trolldommen ville være et fullverdig hekseri-ritual, hedensk til kjernen!

På de følgende sidene vil det være det samme ritualet, med de samme lysene, de samme instruksjonene. Imidlertid ville teksten til “trollformelen” være hentet fra salmene eller andre bibelvers. Disse ble gitt til lesere som var litt for pysete til å faktisk gjøre en heksekunst, men som fortsatt ønsket resultater.

Nå blir spørsmålet: Selv om disse ritualene var fulle av salmer, var de fortsatt hekseri? Selvfølgelig må svaret være ja. På samme måte, selv om bibelske uttrykk og karakterer florerer i det frimureriske rituelle arbeidet, kan ikke tilstedeværelsen av disse elementene på en eller annen måte “hellige” det som i hovedsak er et hedensk ritual fullt av hekseri-overtoner.


Frimureriet er ikke som det ser ut…

Frimureri og falsk religion

Frimureriet: Dets røtter og koblinger til det okkulte


Frimurerlosjens guder er egyptiske guder. Emnet egyptisk arkeologi og hieroglyfer, og andre forskjellige relaterte vitenskaper, er veldig populært blant frimurermedlemmer. Så neste gang du ser baksiden av en USA. dollar, vurdere Den store pyramiden og omkringliggende okkulte symboler med numerologi, som er ment å glorifisere det okkulte virkemåten.

Den raskeste måten for frimurere å avsløre frimureriet på er å prøve å be i Jesu navn og se hva de sier til deg. AVSLUTT OG AVSTÅ, eller du er ute! Enhver gruppe som anerkjenner Allah og mormonismens kjønnsperverte falske gud er fiender av Kristi kors. Ingen kristen bør slutte seg til frimureriet, for å gjøre det er å begå avgudsdyrkelse, og å gjemme ditt lys for Kristus under en skjeppe. Kristus vil skamme seg over deg og fornekte deg hvis du fornekter ham som en troende. 


Definere vilkår

Foto til venstre: Baphomet, frimureriets gud.

Kanskje det ville være nyttig å ha noen få begreper definert før vi går videre. Hekseri (eller Wicca,2 betegnelsen for «hvit» eller god hekseri) kan bredt defineres som en mysteriereligion basert på de eldgamle fruktbarhetskultene i det førkristne Europa.

Mange hekser er polyteister – noe som betyr at de tror på mer enn én gud eller gudinne. Noen er monoteister og tror bare på én guddom. Selv de fleste polyteistiske hekser i dag, erkjenner imidlertid at det til syvende og sist er én øverste guddom et sted.

Det populære ordtaket av mesterokkultisten Dion Fortune (Violet Firth) fra det 20. århundre taler til dette: “Alle guder er én Gud, alle gudinner er én gudinne, og det er bare én initiativtaker.” Trykket vil du finne at de mest kunnskapsrike heksene vil avsløre at den “en initiatoren” er Lucifer, som er Lysbringeren, Illuminatoren og solguddommen. Han oppleves ikke som en djevelskikkelse av Wiccans, men bare ektefellen til den store modergudinnen.

Hekseri, i sin religiøse forstand, innebærer æren av reproduksjonskreftene – både i plante-, dyre- og menneskeliv. Dermed blir menneskelig og dyrs seksualitet æret, årstidenes syklus feiret; og ritualer involverer ofte bruk av rituelle verktøy som symboliserer menneskets reproduktive organer (staver, dolker, beger, gryter, etc.) Mange heksekunstgrupper har til og med rituell sex, og tror at dette er en viktig måte å møte gudene på.

Begrepet “mysteriereligion” betyr at det er en religion der elementer holdes skjult for “vanhellige” (ikke-medlemmer). Du kan bare lære disse elementene ved å gå gjennom en formell innvielse der du seremonielt skilles fra massene og formelt sverget til hemmelighold. Først da blir du betrodd gruppens hemmeligheter, og da i grader. Med andre ord, det er ting en “tredje grad” eller “tredje grad” heks har lov til å vite at en første grad heks ikke er.

Et sekundært element i hekseri er troen på magi. Det er imidlertid bare sekundært – i motsetning til hva folk tror. En god – om enn bred – definisjon av magi som mange hekser ville akseptert er den gitt av magikeren (og 33° Mason) Aleister Crowley: “kunsten og vitenskapen med å få forandring til å skje i samsvar med [din] vilje.” Selv om denne definisjonen er bred nok til å inkludere ting som vanligvis ikke anses som magi, som å plukke opp en blyant (du forårsaket at en endring i blyantens posisjon skjedde i samsvar med din vilje); de fleste hekser forstår at det hovedsakelig gjelder å få endring til å skje uten en synlig, håndgripelig årsak i miljøet.

Mange hekser forsøker ikke å “arbeide magi” (i betydningen å prøve å forårsake forandring i naturkreftene eller mennesker), men bare nyter å tilbe deres guder eller gudinner. Derfor er det ikke et absolutt krav at heks skal utøve magi, eller at en magiker skal være en heks. Faktisk ville den ovenfor nevnte Aleister Crowley aldri ha kalt seg en heks (eller trollmann).3

Til slutt må vi definere hedendom. Dette er i bunn og grunn en tro på naturkreftene som hellige. Hedninger er vanligvis panteister ved at de tror at en slags gudskraft finnes i alt – trær, dyr, steiner osv. I hovedsak tror en hedning på det meste som heksen tror, ​​men er en slags lekperson, mens en heks er mer en prestinne eller sjaman. Den typiske hedningen har kanskje ikke tilgang til noen av de dypere “mysteriene” til hekseri som ikke er tilgjengelige for uinnvidde.

Komme i gang: rituelle likheter

Med disse definisjonene i tankene, kan vi begynne å undersøke likhetene mellom frimurer-teologien og ritualet og virkemåten til en hekserigruppe. Ett poeng må imidlertid avklares. Moderne Wicca er nettopp det – moderne. Selv om den hevder mytisk avstamning til grupper tilbake i steinalderen, er det faktisk en relativt moderne religion. Slik den er i dag, er Wicca knapt hundre år gammel.

Dette er ikke å si at den ikke trekker på elementer fra de gamle mysteriekultene. For å være sikker, det gjør det – i høy grad. Det er imidlertid en vanskelig oppgave å finne ut om samtidens Wicca minner så sterkt om frimureriet fordi to av dets hovedarkitekter (Aleister Crowley og Gerald B. Gardner) var frimurere; eller om den likheten er en avledning av eldre praksiser.

Hvor interessant et akademisk poeng enn det kan være, er det i hovedsak irrelevant for det bredere spørsmålet. Hvis frimurerritualer ble podet inn i hekseri på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, og hvis denne sammensmeltingen var så sømløs og uanstrengt – til og med til det punktet at i noen tilfeller var wicca-ritualene mindre bisarre og blasfemiske enn det frimureriske motstykket, hva sender det en melding om murverk? Som en predikant venn av meg, Jim Spencer, observerte: “Hvis djevelen kan forkynne mine prekener uten å endre dem mye, hva sier det om mine prekener?”

Med det i tankene, la oss først se på de rituelle likhetene mellom moderne Wicca og frimureriet:

A) Begge er bygget på et grunnsystem på tre grader; med noen få former for Wicca som tilbyr noen høyere grader etter at den tredje graden er oppnådd.

B) Begge er hemmelige samfunn; ved at begge medlemslistene er hemmelige, og hemmeligheter holdes fra den generelle befolkningen (i større eller mindre grad) av begge religioner. Begge møtes vanligvis i hemmelighet, bortsett fra sjeldne åpne og offentlige arrangementer.

C) Begge har svært seremonielle innvielser for å gå fra en grad til en annen, inkludert ed.

D) Begge har seremonielle utrenskninger og rensing av sitt rituelle rom før de starter noe rituelt arbeid.

E) De nøyaktige likhetene mellom de to gruppene er: Begge grupper…

1. Få kandidatene til å ta av seg alle sekulære klær

2. Føre til at kandidaten blir solgt fra alt metall

3. Hoodwink (bind for øynene) til kandidaten og bind seremonielt tau rundt ham – selv om formen på bindingen varierer.

4. Få kandidaten til å stå i det nordøstlige hjørnet av “tempelet”4 i første grad

5. Utfordre kandidaten ved å stikke hull på det nakne brystet med et skarpt instrument (hekser bruker et sverd, frimurere, poenget med et kompass)

6. Utfordre kandidaten med hemmelige passord

7. Led kandidaten med bind for øynene i en circumambulation (gå rundt) av templet.

8. Krev at kandidaten skal sverge høytidelige taushetsed før han får varetekt over gruppens hemmeligheter.

Interessant nok er edene til en heks mye mildere og mindre grufulle enn edene til en frimurer. Her er teksten til en førsteklasses ed fra Witchcraft Book of Shadows (rituell arbeidsbok):

Jeg, [NAVN], i nærvær av de mektige, gjør av min egen frie vilje og sverger høytidelig at jeg noen gang vil beholde hemmelighetene til Arte [Magical Arts-forfatteren] og aldri avsløre hemmelighetene til Arte , bortsett fra at det er til en skikkelig person, skikkelig forberedt og innenfor en magisk sirkel som jeg nå er i.

Alt dette sverger jeg ved alle mine forhåpninger om et fremtidig liv, med tanke på at mitt mål er tatt; og må mine våpen vende mot meg, hvis jeg bryter denne, min høytidelige ed.5

Dette høres latterlig mildt ut sammenlignet med 1°-eden til en Entered Apprentice Mason, som er for lang til å sitere i sin helhet, men som ender slik:

Alt dette lover og sverger jeg høytidelig og oppriktig, med en fast og standhaftig beslutning om å holde og utføre det samme … binde meg under ikke mindre straff enn det å få halsen skåret over, tungen revet ut med røttene og kroppen min. begravd i havets grove sand, ved lavvannsmerke, hvor tidevannet ebber ut og renner to ganger i løpet av tjuefire timer, skulle jeg noen gang med viten bryte denne forpliktelsen min til å lære lærling, så hjelp meg Gud og hold meg standhaftig i den forskriftsmessige ytelsen av samme.6

Som alle studenter i frimureriet vet, er den grufulle eden bare begynnelsen på en serie med stadig mer grufulle eder som kandidaten må avlegge. Edene til de tre grader av hekseri er som en søndagsskoleleksjon til sammenligning! Men la oss gå tilbake til listen over likheter:

9. Begge har en seremoniell un-hoodwinking av kandidaten, etter eden, før tente lys som er ment å bringe “belysning”.

10. Begge formidler til de nye innviede “arbeidsverktøyene” som er relevante i den grad, og hver av deres bruksområder læres dem.

11. I begge har verktøyene samsvar både i det seremonielle riket, og i likheter med menneskelig reproduksjon.

12. Begge, i høyere grader, tar den innviede gjennom en rituell død-og-gjenfødelse opplevelse, der den innviede opptrer som en helt (heltinne) av håndverket.

13. Begge fører til at kandidaten tåler (mens han har bind for øynene) å bli plukket opp, snurret rundt, båret rundt, støtt eller slått fra person til person. Dette er ment å produsere en «endret bevissthetstilstand».

14. Både Wicca og frimureriet er, ved tilfeldighet eller design, begge referert til som “The Craft.”
 

Filosofiske likheter

Etter å ha gitt nesten to dusin presise likheter mellom det rituelle arbeidet til hekseri og logen, burde det ikke overraske oss å se at det også er en viss doktrinær eller filosofisk likhet mellom de to:

A. Både hekser og frimurere ærer kreftene til menneskelig reproduksjon (selv om de fleste frimurere gjør det ubevisst). Det mest åpenbare eksemplet på dette er bruken av det seremonielle frimurerforkleet, som dekker frimureriets «Helligste», det mannlige lyskeområdet. Dette faktum er tilstrekkelig dokumentert mange steder (andre steder i dette bindet?).7

B. Frimureriets myndigheter, særlig Albert Pike, 33° og Manly P. Hall, 33° (begge okkultister par excellence ) skriver at den essensielle, underliggende filosofien til frimureriet er kabbalisme og gnostisisme.8 Kabbalisme er et system av jødisk mystikk og magi og er det grunnleggende elementet i moderne hekseri.

Praktisk talt alle de store heksene og trollmennene i dette århundret var kabbalister. Gnostisisme er en eldgammel, antikristen kjetteri best oppsummert med utsagnet: “Man blir frelst ved å tilegne seg hemmelig, ukjent kunnskap (gresk: gnosis ).” Dermed er alle mysteriereligioner, inkludert hekseri og murverk, per kraft gnostiske karakter.

C. Både hekser og frimurere søker frelse gjennom “belysning” eller å motta “Lyset”. Dette er på en måte en konsekvens av (B), men det er viktig på grunn av sentraliteten til denne symbolikken i begge sekter.

D. Begge gruppene lærer en slags frelse ved gjerninger, ikke nåde.9 Den okkulte læren om reinkarnasjon er eksplisitt undervist i hekseri og implisitt undervist i logen.

E. Til slutt benekter begge gruppene den unike karakteren og oppdraget til Herren Jesu Kristi.10 Begge benekter Kristi oppstandelse.11 De fleste mennesker vil ikke ha noen problemer med å tro at hekser fornekter denne troen, men i dette er Wicca identiske med logens teologi.
 

Å komme til roten

Det er også betydelige historiske antecedenter som langt på vei forklarer denne nåværende “kosen” mellom hekseri og murverk. Det kan lett vises at frimureriet er forankret i de middelalderske okkulte samfunnene i Europa, som tempelridderne og rosenkreuzerne.12

Mange frimurerskribenter skryter faktisk av disse forbindelsene. Ytterligere assosiasjoner dukker opp med den farlig subversive Illuminati Ordnen til Adam Weishaupt på 1700-tallet.13

Det er viktig å forstå at denne tidligere utvekslingen mellom frimureriet og disse forskjellige okkulte gruppene ikke stoppet på 1700-tallet. Om noe har det blitt mer fremtredende det siste århundret. Det er noe med Logen som alltid har tiltrukket seg trollmenn. Den historiske listen over okkultister og hekser i forrige århundre som var frimurere, kan leses som en Who’s Who fra det 20. århundres okkultisme:

•Arthur Edward Waite—okkult forfatter og frimurerhistoriker

•Dr. Wynn Westcott – medlem av Societas Rosicruciana i Anglia og grunnlegger av den okkulte Order of the Golden Dawn – det mest innflytelsesrike magiske samfunnet på 1800- og begynnelsen av 1900-tallet.

•SL MacGregor Mathers—medgründer av Golden Dawn.

•Aleister Crowley – mestersatanist i dette århundret og grunnlegger av antikrist-religionen Thelema – hevdet å være “The Great Beast 666”.

•Dr. Gerard Encaussé – (Papus) mesterlig forfatter, lærer i tarot og leder av det okkulte Martiniste-samfunnet.

•Dr. Theodore Reuss – leder av OTO, et tysk okkult/satanisk samfunn som gjorde Crowley til hodet for de britiske øyer.

•George Pickingill – stormesterheksen fra 1800-tallets England, leder av “Pickingill-paktene.”

•Annie Besant – leder av det okkulte teosofiske samfunn og co-frimurerhierark (Ja, det finnes kvinnelige frimurere!)14

•Alice Bailey—grunnlegger av proto-New Age-organisasjonen, Lucis (tidligere Lucifer) Trust.

•Biskop Charles W. Leadbetter – teosof, mentor for den mislykkede New Age “Kristus”, Krishnamurti, og prelat i den okkulte liberale katolske kirke

•Manly P. Hall—Rosicrucian adept, forfatter, grunnlegger av Philosophical Research Society.

•Gerald B. Gardner—grunnlegger av den moderne Wiccan (hvit hekseri) vekkelse.

•Alex Sanders – selvutformet “King of the Witches” i London og en av de mest innflytelsesrike lederne av Wicca etter Gardner.

Ville du virkelig ønske å tilhøre en organisasjon som tok imot disse mektige trollmennene i sin midte med åpne armer? Dette er for ikke å nevne de mange mindre okkultistene (som jeg var), som er i hytta – trukket av dens mystiske kraft. Minst tre eller fire av mine mannlige heksevenner var i frimurerne, og alle lederne mine var det! Det er en reell grunn til denne sterke tilknytningen mellom murverk og hekseri. Det er fordi hytta er koblet til et internasjonalt nettverk av hekseri – et hierarki av ondskap.

Frimurernes «All-Seeing Eye» er selvfølgelig et okkult symbol.15 Bruken av det på det store seglet i USA er heller ikke uten betydning (se baksiden av enhver dollarseddel). Du vil legge merke til at “øyet” er der plassert på toppen av en ufullstendig pyramide med datoen (i romertall) 1776 e.Kr. nederst.

Året 1776 er også året da Adam Weishaupt grunnla Illuminati! Innse så at trapesen (hva den uferdige pyramiden egentlig er) er et mest betydningsfullt symbol i satanismen.16 Symbolet på det seglet er faktisk en metafor for det undertrykkende hierarkiet som hersker over frimurerlosjen, og i forlengelsen, over store deler av USA Myndighetene; og “Øyet” symboliserer Lucifers herredømme over det.

Å være en frimurer (uansett grad) er som å gå gjennom livet ditt med alt det åndelige søppelet som tynger deg. Det er som å ha en ape på størrelse med King Kong på ryggen! Mens alle nivåer av murverk har sin del av hekser; det er spesielt sannsynlig at Palladium, Illuminati, de gamle ritene og Høyesterådet har dem, i en eller annen form.

Frimureren er “ulikt åk” sammen med alle disse vantro og hekser i opprør mot Guds ord (2 Korinterbrev 6:14-18) og det alene er nok til å slå den åndelige utstoppingen ut av enhver mann, til og med angivelig “god”, solide kristne”!

Du skjønner, i okkult forstand er frimureriet mye som det sagnomsuste “pyramidespillet”. Det er et hierarki der de høyeste nivåene forsvinner fra de lavere nivåene. Akkurat som i markedsføringsordningene, trekker personen på toppen av pyramiden inn mesteparten av inntektene på grunn av innsatsen til hundrevis eller tusenvis av mennesker under ham, så fungerer det samme elementet i lodgen, selv som det gjør – til en mye mindre grad – i en heksepakt!

For det første er det en finanspyramide. Vi har allerede nevnt at en murer må bruke hundrevis av dollar, kanskje nærmere tusen, for å gå gjennom gradene. I tillegg må de betale kontingent hvert år til hver eneste instans de har sluttet seg til. Dette kan beløpe seg til flere hundre dollar i året, avhengig av graden av involvering.

Mens noen av pengene går til nødvendigheter, og noe av dem går til veldedighet, ender noe av dem også på steder som logens medlemmer ikke har kunnskap om. Selvfølgelig ble våre lokale ledere åpenbart ikke rike, men det var mye frittflytende kontanter et sted oppe i rekkene.
 

«Psykiske vampyrer» I LEDELSEN?

I det okkulte pleide vi å snakke om psykiske vampyrer – mennesker som bare så ut til å suge livet ut av en person. Selvfølgelig utmerker svarte magikere seg i dette. De lar folk føle seg utslitt. Det folk flest ikke er klar over er at en organisasjon kan fungere på omtrent samme måte.

Logen fungerer som en åndelig svamp på mange måter. Tenk på alle de millioner av arbeidstimer frimurere legger ned i logearbeidet sitt: memorering av gradsmaterialet, deltakelse på møter, fritidsaktiviteter (middager, banketter, begravelser, piknik). De frimurerne som er kristne, øser timer med tid og energi inn i hytta, og den bare samler den sammen og ber om mer.

Jeg vet, jeg pleide å være sterkt involvert i logearbeid. Jeg var ute av huset i minst to ukers netter! Da, fordi jeg var logeoffiser, måtte jeg bruke flere timer på å arbeide med å memorere det rituelle arbeidet. Jeg måtte være der før hytta åpnet og etter at den stengte. Jeg måtte delta på alle logefunksjoner og begravelser.

Tenk på selve logemøtet – det åpnes på høytidelig vis, med et ritual som kan ta femten til tjue minutter. Hvis det er en igangsetting, kan møtet vare i timer, noen ganger tre eller fire timer for tredje grad. All den energien går et sted, venner, og det er ikke til Gud!

Jeg kan bare snakke fra heksekunsterfaring, men ganske ofte sugde lederne våre bare energien rett ut av oss. De var dyktige synske vampyrer, enten de innså det eller ikke. Noen, et eller annet sted, får fryktelig mye energi ut av disse tusenvis av logemøter. Til syvende og sist er det selvfølgelig Lucifer, som gleder seg over å motta det som tilbedelse!

Dette er energi som ikke brukes på gudfryktige kirkeaktiviteter. Disse mennene kan undervise i bibelstudier, drive ungdomsgrupper, besøke syke eller forkynne i nabolaget. Men nei, de sitter i et hytterom og ser på eldgamle og støvete mummery som blir utført mens Den Hellige Ånds lys i dem flimrer ut.

Om og om igjen ser vi livsviktige kristne som slutter seg til logen, ikke ser fellen, og så suger den gradvis hele livet ut av deres vandring med Jesus. Det fyller deres iver og gjør dem til slutt til døde frafallere. Noen slutter å gå i kirken. Nå kan ikke dette skje med alle kristne frimurere, men hvis det ikke har skjedd, er det bare på grunn av Guds barmhjertighet. Den Hellige Ånd vil ikke fortsette å velsigne en mann som stadig spiser ved djevelens bord. (1. Korinter 10:21, 1. Mosebok 6:3) Før eller siden vil noe gi seg. Dessverre er det ofte kirkelig aktivitet.
 

Bildet av sjalusi!

Frimurertempelet er et tempel for hekseri! Det kan det være liten tvil om. Tilslørt innenfor symbolene er gudene og til og med arbeidsverktøyene til hekseri! Som det har blitt vist, er kvadratet og kompassene representasjoner av generasjonsorganene – det “hellige alteret” for hekseri! Den flammende stjernen i sentrum av hytta er heksens pentagram, symbol på satanismens gud, Set! Bokstaven “G” står for generativitet, seksuell potens.

Likhetene mellom frimureriet og hekseri er mangfoldige og slående og bør kjøle ned beinene til enhver frimurer. Hvis frimureriet er så gudfryktig, hvordan kan det muligens byttes ut av både hekser og satanister så fritt?

Utover det må poenget gjøres at praktisk talt alle de ovennevnte likhetene også er en del av de eldgamle praksisene i den hedenske antikken. Hekser for 2000 år siden gjorde de samme tingene som frimurere gjør i dag. Frimurerforfattere skryter av dette (selv om de ikke bruker ordet «heks», snakker de om «mysteriereligioner», men det er det samme).

La oss innse det, de frimureriske slipsene og ringene som så mange frimurere bærer stolt til kirkene sine på søndag, er seksuelle idoler. Bibelens sanne Gud er ikke et kjønnsorgan! Det kan virke som en latterlig åpenbar uttalelse å komme med, men mureren må bli minnet om det. Dette er selve “sjalusiens bilde, som vekker sjalusi” (Esekiel 8:3).

Gudene til alle de hedenske nasjonene rundt Israel som Ba’al var alle seksuelle idoler! Det er nettopp dette Gud ikke vil ha i sin kirke, og allikevel viser alle disse frimurerne både sine idoler og medlemskap.

Det er et vitnesbyrd om Fader Guds nåde og kjærlige godhet at disse menighetene ikke blir flatet ut av pusten fra hans nesebor – at de ikke «brytes opp» av hans munn (Åpenbaringen 3:16). Imidlertid kan både de og deres individuelle medlemmer godt betale en fryktelig pris for deres fortsatte blunking til frimureriets synd i leiren deres!
 

Sluttnoter:

1 Llewellyn Publications, St. Paul, MN. 1972.

2 For en fullstendig undersøkelse av denne religionen fra et kristent perspektiv, se WICCA: SATANS LITTLE WHITE LIE, av forfatteren, Chick Publications, Chino, CA. 1990.

3 I motsetning til hva mange tror, ​​ønsker de fleste mannlige hekser ikke å bli kalt trollkarler. Begrepet er faktisk en avledning av et gammelt engelsk ord, som betyr “forræder”. I dag brukes ordet warlock mest av mannlige satanisthekser i bruk på seg selv. Få Wiccans ønsker å bruke begrepet.

4 I hekseri er “tempelet” ofte ikke en bygning, men snarere en hellig “Magisk sirkel” lagt ned på gulvet i et rom med stor seremoni. Det er det hellige rommet til Wicca, og tjener samme funksjon som et tempel gjør for frimureren.

5 Hentet fra en privat kopi av Book of Shadows i forfatterens eie. Kopier av denne eden kan imidlertid finnes i Stewart Farrars WHAT WITCHES DO, THE GRIMOIRE OF LADY SHEBA, og June Johns’ KING OF THE WITCHES, samt andre skrifter.

6 Malcolm C. Duncan, DUNCANS RITUELL MONITOR, David McKay Co., Inc., New York, nd, s.34-35.

7 Schnoebelen, MURVERK: BEYOND THE LIGHT, Chick, Chino, CA. 1991, s. 146, 155-160, 214-215.

8 Se Albert Pike, MORALS OG DOGMA, s.839, 22, 744-45, etc.; Manly P. Hall, FRIMURERENS TAPTE NØKLER, s. 48.

9 Duncan, op. cit., s.129, og TENNESSEE CRAFTSMEN OR MASONIC TEXTBOOK, Grand Lodge of Tennessee, 1983, s. 17.

10 RS Clymer, MUSTIKKENS MISTIKK, 1900, s. 47; JD Buck, SYMBOLISM OR MYSTIC MASONRY, 1925, s. 57.

11 Pike, s.539, og Henry C. Clausen, PRAKSIS OG PROSEDYRE FOR DEN SCOTTISH RITE, Supreme Council, 33°, Washington, DC, 1981, s. 75-77.

12 Schnoebelen, MURER, s.161-178.

13 ibid., s. 179-190.

14 Forfatteren og hans kone var medlemmer av en frimurerloge. Disse er mer åpenlyst okkulte og er under ritualet til L’Droit Humaine (Human Rights Lodge). De innrømmer menn og kvinner som likeverdige. Co-Masonry er tilknyttet Theosophical Society og finner i dag sitt hovedkvarter i Larkspur, CO.

15 William Schnoebelen & James R. Spencer, WHITED SEPULCHERS, Triple J Publications, Boise, ID, 1990, s.20

16 ibid., s. 44-50, siterer materiale funnet i mester Satanist Anton LaVeys nyhetsbrev, “The Cloven Hoof”, vol. VIII, #6.

Kilde til artikkelen


Baphomet er den hedenske guden Pan, begjærets gud.  De gamle lærde i Alexandria mente at Pan personifiserte det naturlige kosmos, og ordet panteisme er avledet fra denne ideen, at all natur er Gud og at Gud er all natur. Han er beskrevet som sønnen til Hermes av den arkadiske nymfen Dryope: “geitfot, tohornet, bråkete og ler …” Han ble også sagt å muligens være sønn av Zevs av Amalthea, den kretiske geitegudinnen, barnepike til Dionysos.

Attributtene til hover og horn sammen med en fremtredende fallus smeltet sammen, og spesielt denne assosiasjonen ga dem deres populære identifikasjon som de mannlige symbolene på seksualitet. Mange eldgamle mennesker hadde ingen skam med hensyn til umoralsk sex og anså det som et viktig tegn på helse og guddommelig velsignelse.  Pan hadde mange elskere, både kvinnelige og mannlige , helt bortsett fra hans konstante jakt på de anonyme nymfene i skogene hans.

Frimureriet sitater skrevet av High Level Masons


Bukken av Mendez er heksens gud. (Mendez er en annen skrivemåte for Mendes, en by i det gamle Egypt hvor fruktbarhetsdyrkelse – Ba’al-tilbedelse – ble praktisert). Frimurere innrømmer lett at Baphomet er en hedensk fruktbarhetsgud og, enda viktigere, at frimureriet er en fruktbarhetskultreligion. I alle fall er denne hån mot Jesus et satanisk symbol og figurerer fremtredende i Satans tilbedelse.” – Kerr Cuhulain (okkult forfatter, politietterforsker og venn av hekser)“Why I Left Freemasonry,” av den kristne forfatteren og læreren, Charles G. Finney, DD ., forklarer han førstehånds trekk ved en antikrist organisasjon fra sine egne personlige erfaringer:

“Av dømme ut fra ubestridelige bevis, hvordan kan vi unnlate å erklære frimureriet som en ukristen institusjon? Vi kan se at dens moral er ukristelig. Dens edsbundne hemmelighold er ukristelig. Administrasjonen og avleggelsen av dens eder er ukristelig og et brudd på Kristi positive bud. Og frimurereder lover medlemmene til noe av det mest ulovlige og ukristelige:»

 • For å skjule hverandres forbrytelser.
 • For å befri hverandre fra vanskeligheter, enten det er rett eller galt.
 • Å unødvendig favorisere murverk i politisk handling og i forretningsspørsmål.
 • Dens medlemmer er sverget til å gjengjelde og forfølge til døden de som bryter frimurernes forpliktelser.
 • Frimureriet kjenner ingen nåde, og sverger sine kandidater til å hevne brudd på frimurernes forpliktelser til døden.
 • Det er o aths er profane, å ta Guds navn forgjeves.
 • Straffene til disse edene er barbariske, til og med brutale.
 • Dens lære er falsk og profan.
 • Det er De tegn er delvis og egoistisk.
 • Dens seremonier er en blanding av puerilitet og banning.
 • Det er Religion er falsk.
 • Den presiserer å frelse mennesker på andre betingelser enn de som er åpenbart i evangeliene.
 • Det er en helt enorm usannhet.
 • Det er en svindel, å skaffe penger fra medlemmene under falske forutsetninger.
 • Den bruker alle undersøkelser, og skjuler seg under en kappe av edsbundet hemmelighold.
 • Det er en virtuell konspirasjon mot både kirke og stat.

Frimurer, HL Haywood, skrev i sin bok med tittelen GREAT TEACHINGS OF MASONRY:

“Menneskelig erfaring … er den siste autoriteten i moral. Feil er det som skader menneskers liv eller ødelegger menneskelig lykke … Handlinger er ikke riktige eller gale i seg selv, men ettersom deres virkninger er sårende eller nyttige.”

KILDE: HL Haywood, sitert av brosjyren med tittelen “Christ or the Lodge?” (Philadelphia: Great Commission Publications, 1942), s. 14.

I skarp kontrast, definerer Bibelen tydelig synd, og sier at alle mennesker er syndere (Rom 3:10,19-23). Guds Ord er den endelige autoriteten, og ikke menneskelig erfaring. Frimureriet er forankret i situasjonsetikk.


Frimureriet

Religioner: Den okkulte forbindelsenKan en kristen være en frimurer ? Lenker Eksponering av murverkHvem er frimureriets Gud? Frimurer Gerald Gardner (grunnlegger av Modern Wiccan trolldomsvekkelse)Frimureriets hedenske stiftelse og kirkenFrimureriet avslørt – The Witchcraft Connection!FrimurerhjørnetTragisk! -Kjente baptister som var frimurere!  (Hundre tusenvis av sørlige baptistmenn er medlemmer av de sataniske frimurerne). Vennligst les, Freemasons and The Jesus Seminar in the Southern Baptist ConventionFrimurerisk opprinnelse   |  Hemmelige samfunnDen frimureriske nye verdensordenGood Ol’ Boys (av Jack T. Chick)Se GRATIS One-Hour Texe Marrs-video: Mystery Babylon and the IlluminatiFrimureriet er rett fra helvete! (kristne og frimureriet)Dwight L. Moody og Charles G. Finney avslører frimureriet!Frimureriet lærer reinkarnasjon og hvordan “karma” fungererFrimurerlosjens farer  Når verden går til helveteFrimureriet: Fra mørke til lysKabbalaen avslørt! (Madonna brukte $5.000.000 for å bygge et Kabbalah-senter i London. Kabbalah er grunnlaget som mange okkulte grupper er grunnlagt på: Rosenkreuzere, frimurere, mormoner , Illuminati, Knights Templar, etc.   I tillegg til Madonna, inkluderer kjendis K -abbalister Britney Spears, Elizabeth Taylor, Demi Moore, Paris Hilton, Mick Jagger, Jeff Goldblum, Ivana Trump og Roseanne Barr . Kabbalah er en gren av jødisk mystikk, som antas å ha sin opprinnelse på 1200-tallet. Dens lære kommer fra en   demonisk gammel 23-binders bok kalt Zohar, som tilbyr tolkninger av den indre betydningen av Toraen. ) Kabbala er av Djevelen.FrimurerietFrimureriske og okkulte symboler illustrertFrimurerressursside (Klikk her for å lære alt om det på “Saints Alive.”)Masonry and the Curse of Baphomet ( En   frimurer oppdager sannheten bak logen sin.)Cutting Edge – Nyhetsbrevarkiv for kristne om frimurerietFrimureriets fakta | Kjente frimurereVitnesbyrd fra tidligere frimurereFrimureriets okkulte symboler i WashingtonGratis murverk eksponert Frimurerlogesymbolikk Frimureriet, Djevelens lekeplass FrimurerietFrimurerens “store arkitekt” er Satan!Hvorfor ingen kristne bør være frimurerSamfrimureri er av Djevelen (New Age-okkultist, teosof og satantilbeder, Helen Blavatsky, var en medfrimurer!)Kaballah (Cabalah) motbevistKabbalaens dødelige frukt!Frimureriet – Menneskehetens dødsønskeSatan på vår dollarTegn på SatanHemmelige samfunn og sataniske bevegelserFrimureriet har vist seg å tilbe SatanDen enkle sannheten om hyttaThe Witchcraft Side of Masonry ( Det er noe med Logen som alltid har tiltrukket seg trollmenn. Listen over okkultister og hekser i forrige århundre som var frimurere, kan leses som en Who’s Who av okkultisme fra det 20. århundre .)Bisarre hemmeligheter til Bush Club avslørtDen offentlige skoleforbindelsenPaven, Djevelen og FrimurerlogenLæresetninger om Jesus KristusFrimureriske barnemishandlereHvorfor murverk er FN-kristentFrimureriets siste opplegg: Wicca, den nyhedenske hekseri-naturreligionen for den nye tidsalderOkkulte symboler i Washington DCWashington DC ble planlagt av frimurer – grunnleggende fedre som er den mektigste okkulte hovedstaden i verdenshistorien!Satan på vår dollar     Det store segletUS Army Chaplains Håndbok om WICCA!Wicca og frimurerforbindelseListe over kjente frimurere i 33. grad (inkludert Billy Graham, Robert Schuller, Jesse Jackson, Charles Taze Russell og Joseph Smith)  Okkultister tilber tall Frimureriet ytterligere utsatt (mange nyttige lenker)Kristne og frimurerietDen mest komplette informasjonskilden om Masonry er Masonry, Beyond the Light (av William Schnoebelen). Frimureriets ressurssideForbindelsen mellom jødedom og frimureriFrimureriet – Konspirasjon innenFrimureriets teologiFrimureriet og Lucifer ( Hvis noen ikke vet hva frimureriet lærer , er det antikrist til det maksimale !   Når man når de høyeste grader av frimureriet, finner de ut at frimurernes gud er djevelen ( Lucifer , lysbæreren ) . tror også at gode gjerninger vil gi dem adgang til Guds rike de kaller den himmelske loge.   Murverk er en kult! )Les hva Charles Finney og Dwight Moody  syntes om å være frimurer  Flere lenker
En observasjon om frimureriet
Bibelsk titt på hytta
Charles Finney om frimureriet
Kristne forkynner
Church of England trekker seg tilbake
Dwight Moody og frimureriet
Åtte problemer med frimureriet
Fakta om Masonic Lodge
Frimureriet og okkult vekkelse fra det 20. århundre av David Carrico
Frimureriet og kirken: Et kristent arbeiderperspektiv
Frimureriet og The Southern Baptist Convention
FMY and the SBC – The Story Goes On…and On
FMY-vitne
Frimureriet og frimurerlogen
Freemasonry & the New Age World Religion av Dick Smith
Freemasonry Around the World av Mick Oxley
Frimureriet avslørt av William Sudduth
Frimureriet: Satans dør til Amerika?
Freemasonry: The Witchcraft Connection av William J. Schnoebelen
Geit av Mendes
Joseph Smith og DOMMENS tempel
Frimurerisk kjetteri
Frimureritualer for den blå loge (3)
Faktiske ord-for-ord-frimureritualer!
Frimurerøtter: Kristus, Salomo eller Baal? av Keith Harris
Masons Sons Of Light
Blanding av olje med vann
Øststjernen
Den FATALLE feilen
Grunnleggerne og frimureriet
The Grange
Frimurerregjeringen
The Public School Connection av Tom McKenney
The Secret Doctrine av Larry Kunk
Frimureriets sjelebånd
Den trojanske hesten i Amerika
The Way Things Should To Be av Bob Jones
Hva er så ille med å være murer?
York Rite
 

Fordi djevelen er så subtil, er nesten alle i mørket angående frimureriets sanne agenda, inkludert medlemmene selv. Det faktum at syttifem prosent av aktive murere aldri avanserer utover det tredje nivået – i et system bestående av trettitre grader – indikerer at det uvitende flertallet ved bunnen av pyramiden konsekvent blir manipulert av den onde minoriteten på toppen . Videre, i motsetning til de andre gradene i den skotske riten, kan den trettitredje graden ikke oppnås; det kan bare tildeles et medlem av Høyesterådet. Dermed kontrollerer rådet hvem som blir medlem av den indre krets.

KILDE: Hvordan Satan snudde Amerika mot Gud ; av Dr. William P. Grady ; s. 277; 2005; ISBN: 0-9628809-3-0


“Dere kan ikke drikke Herrens beger og djevelens beger; dere kan ikke få del i Herrens bord og djevelens bord.”

— 1. Korinter 10:21

Legg igjen en kommentar