Børge Brende blir ny Leder for World Economic Forum. 2017. En påminnelse om hva Erna Solberg står for.

Børge Brende blir ny Leder for World Economic Forum

Professor Klaus Schwab, Grunnlegger av World Economic Forum, annonserte i dag at styret har nominert nåværende Utenriksminister Børge Brende til ny President / Leder for Verdens Økonomiske Forum (World Economic Forum). Utenriksministeren vil tiltre ny stilling fra og med midten av oktober.

Børge Brende har vært aktiv tilhenger og bidragsyter av Global Shapers Community, og bidratt i prosjekter som #ShapeSustainability, ulike Shape-konferanser, og arrangementer i regi av World Economic Forum.

Vi i Global Shapers Oslo ser frem til å jobbe videre med Global Shapers Community, World Economic Forum og tiltredende leder, Børge Brende.

For mer informasjon, kontakt Javad Mushtaq (Leder for Global Shapers Oslo) på post@globalshapersoslo.no eller 99470665.

Legg igjen en kommentar