Folkens forstår dere hva som virkelig skjer i dette landet?—-v/ Stig Ivetorp!

Vi har som dere sikkert har oppdaget alle sammen, at landet er i ferd med å bli overlevert NWO og EU. IMF hersker på Wall Street og siden vi har pensjonsfondet vårt i hendene på Stoltenberg og Tangen så ligger fondet utrolig dårlig ann. Tangen er en som ble ansatt strategisk fra Rotchilds sine gemakker og har autostrade til manipulering av pengene i dette landet og hvordan de skal brukes.

Personlig er jeg nærmest desperat pessimistisk for hva som her skjedd på stortinget. For både kommende kommunevalg og landsvalget i 2025 så må de gamle partiene stemmes helt ut eller, så langt som det er mulig å stemme dem ned. Dette ser vi i Nettavisens kommentar, som følger nå.-Jens Stoltenberg ble naturligvis oppnevnt til sentralbanksjef. En av pådriverne for at han ble valgt var Hans Henrik Scheel. Han er finansråd, det vil si øverste administrative leder av Finansdepartementet. Han sitter også i IMFs Board of Governors, så vi får anta at den internasjonale finanskapitalen nå har fått sin mann på plass. Sammen med Nicolai Tangen som sjef for Oljefondet vil Stoltenberg nå sørge for at Wall Street har full kontroll over Norges finanser.Stoltenberg går fra jobben som generalsekretær i NATO, og det var som kjent en jobb han fikk fordi han sørget for at Norge gikk i spissen for å bombe Libya sønder og sammen. Dette var utvilsomt en krigsforbrytelse og en forbrytelse mot menneskeheten. Stoltenberg burde ikke ha vært på vei inn i Norges bank, han burde ha sittet på en tiltalebenk ved den internasjonale krigsforbryterdomstolen.

Kan være et bilde av 1 person

Legg igjen en kommentar