Mailer sendt C.Stoltenberg og Norges Miljøvernforbund.

Jan Erik Winås <janwin64@gmail.com>18:12 (for 4 timer siden)
til camilla.stoltenberg

Hei
Jeg sender deg 2 videoer som jeg håper du vil ta deg tid til å se på.
https://www.geoingeneering-norway.org/2022/02/03/grafen-mikroteknologi-og-morgellons-i-pfizer-vaksine/

Med vennlig hilsen
Jan E Winås

Jan Erik Winås <janwin64@gmail.com>15:55 (for 7 timer siden)
til nmf

HeiJeg håper å ha kommet til rette person.
Jeg bor i Aremark og har siden 2009-2010 engasjert meg innen vindkraftutbyggingen…spesielt her på Østlandet. Jeg hadde forøvrig god kontakt med Haavard Melby i forbindelse med masseberegninger siden jeg utdannelse innen anlegg og har bla utført målinger i marka/masseberegnet  og tatt for meg konsekvensutredninga i Vestfjella.
En annen sak som jeg samtidig er opptatt av (siden 1999) er den utviklingen som har vært i forbindelse med spraying av kjemikalier fra fly mao CHEMTRAIL. Siden nov 2021 så besluttet regjeringen å tillate biostoffer i flybrennstoffet.I den forbindelsen så lurer jeg på i hvilken grad dere har sett på dette som en fordel eller ulempe for miljøet.Er dere klar over hvilke stoffer som er i brennstoffet feks JP8 og JetA.1
Til info så er jeg medlem og brenner for miljøet.
Med vennlig hilsen
Jan E Winås

Legg igjen en kommentar