Kopiert innlegg som FB slettet!

JEG ER DRITTLEI FEIGHET OG TANNLØSE SOM SITTER foran telefon / pc og lite gjør. DETTE DREIER SEG OM VÅRE LIV OG BA RNAS FRIHET HELE VÅR FREMTID hvis det skal være en verdi . PASS på at markeringene ikke blir like tannløse og intetsigende . Dette er en kjempemulighet til å overvinne sabotørene av frihet og selvbestemmelse. Vår eksistens ! Stille opp til mobilisering for en dag er for tynt , det gir ingen varig effekt . Det må stilles tydelige krav til de som har satt Norge og verden i denne unødvendige situasjonen. Vi må vise vilje og kraft , unngå splittelser og tull . Ellers bare å bli hjemme og sutre videre . Det må gå an å få til kraft , ikke ved å kopiere men skape bevisstgjøring for hva vi ønsker. Det må skje nå . Eller skal vi igjen stå igjen på perrongen tannløse og bleke og fortelle våre barn at vi er en bunt feiginger som ikke slåss for deres fremtid ? ? FRIHET FRA ALL UMYNDIGGJØRING❤💪🇸🇯

Legg igjen en kommentar