Paven er av Dag Ulstein (KRF) innstilt til fredsprisen???

Galskapen har ingen ende her i Norge. Nå har Dag Ulstein(KRF) innstilt paven til fredsprisen??? Alt hva jeg har lært om kristendommen må være totalt feil? Paven som går inn for NWO og som er FOR WEF (Schwab sin soldat) skal innstilles til Fredsprisen? Da står ikke verden til påske! Dette sier MEG at de fleste politikere vil avgi Norge som et selvstendig land og går utenom GRUNNLOVEN for å bli underlagt NWO. Norge vil ikke lenger være en selvstendig nasjon men en vasallstat…noe Norge har vært siden 30 tallet?.

Når også Norge har en krigshisser i NATO vil vi garantert bli et av de første land i Europa som vil komme til å delta i en kommende krig. Det er bar et tidsspørsmål når denne krigen vil starte for alvor!

Legg igjen en kommentar