Fauci etterlyser universelle koronavirusvaksiner gjennom global virushøsting. Er det INGEN som kan få stoppet dette krapylet???

30. januar 2022

Anthony Fauci oppfordret til å lage ” universelle koronavirusvaksiner ” gjennom global virushøsting, med henvisning til en “internasjonal innsats” for å finne virus som kan infisere mennesker.

Fauci etterlyser universelle koronavirusvaksiner gjennom global virushøsting

I et brev utstedt i New England Journal of Medicine tok direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), sammen med to andre byråledere, David Morens og Jeffrey Taubenberger, til orde for innovasjon av nye vaksinasjoner.

Erklæringen , med tittelen “Universal Coronavirus Vaccines — An Urgent Need,” ble utgitt 27. januar og tar til orde for en vaksinasjon som vil beskytte mot alle animalske koronavirus som er i stand til å infisere mennesker.

“Disse nøkterne fakta antyder at SARS-CoV-2 neppe vil bli eliminert, enn si utryddet; det vil sannsynligvis fortsette å sirkulere på ubestemt tid i periodiske utbrudd og endemiske sykdommer,» konkluderer forskerne som en del av deres begrunnelse for å bruke ressurser på å lage nye koronavirusvaksinasjoner.

“Begrensningene til SARS-CoV-2-vaksiner antyder at de til slutt må erstattes av andregenerasjonsvaksiner som induserer mer bredt beskyttende og mer holdbar immunitet,” legger de til.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

For å gjøre nettopp det, ber myndighetene fra National Institute of Allergy and Infectious Diseases, som støttet en forsøk med flaggermuskoronavirus ved det kinesiske Wuhan Institute of Virology , om en “internasjonal innsats” for å finne virusene i ville dyr og oppdrettsdyr.

Denne studiemetoden er sammenlignbar med den som ble brukt av Peter Daszaks kontroversielle organisasjon EcoHealth Alliance, som forfulgte “dreperende” koronavirus og så ut til å kontrollere dem for å øke dødeligheten.

“For å karakterisere koronavirusets økosystem fullt ut, bør et internasjonalt samarbeid inkludere omfattende viral prøvetaking av flere flaggermusarter på flere steder og av ville dyr og oppdrettsdyr – inkludert maskerte palme-civetkatter og mårhunder, som ofte er infisert med koronavirus – så vel som viral og serologisk studie av mennesker involvert i dyreliv og handel med oppdrettsdyr og de som er yrkesmessig eksponert for flaggermus,” forklarer National Institutes of Health-tjenestemenn.

“Noen dyrekoronavirus som kan ha pandemisk potensial er allerede identifisert, og mange flere gjenstår å bli oppdaget,” oppsummerer forfatterne.

Denne strategien kan brukes “til å utvikle bredt beskyttende “universelle” vaksiner (beskytter mot alle betacoronavirus, og ideelt sett alle koronavirus),” ifølge Fauci og hans medforfattere.

“Det vil også tillate studier av kryssreagerende epitoper, som er viktig for vaksineutvikling, og støtte epidemiologiske og serologiske studier av menneskelig infeksjon,” legger uttalelsen til.Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State-truslene menneskeheten står overfor. Bidraget ditt uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

Legg igjen en kommentar