AMS: Skal du ha bevisene i postkassa, er det nå du bør handle!

EINAR FLYDAL

Aldri har det ligget så mye informasjon på norske bord om helse- og miljøvirkningene av stråling som nå! Og mer kommer!

Kampen mot helse- og miljøødeleggelsene fra elektromagnetisk stråling er den nye miljøkampen. Å lykkes krever folkeopplysning – og å lære opp helsepersonell, forvaltning, ingeniører, journalister og andre som er kommet i bakleksa og handler utfra gammel overtro. Mot oss står krefter som har interesse av å tenke innenfor gamle dogmer, og er, eller vil helst være, kunnskapsimmune. Og de kommer til å være her også etter at vi slutter å snakke om Corona.

Er du en av dem som lurer på hvor sterke sakens bevis er for at den svake strålingen fra AMS-målere og annen elektronikk – med og uten radiosendere – kan skade? Eller for at strålingen ikke kan skade? Da skal du skaffe deg den grønne boka nå!

Den nyeste boka lister opp og forklarer bevismaterialet som ble brukt i «Halden-saken» – en svært godt forberedt sak. Det var 10 saksøkere som ville slippe å installere AMS-måler av helsegrunner. Saksøkerne tapte – av grunner som de og vi andre ikke kan akseptere. Saken er derfor anket og kommer for lagmannsretten i september.

Boka tar også med bevis som vil bli brukt i ankesaken. Og den saken skal de – og vi – vinne! Det skal skje ganske enkelt ved å få bevisene på bordet.

Boka sendes ut tirsdag 1. februar. Opplaget er ganske lite, og det blir ingen nye opplag. Dersom du vil sette deg inn i saken, så bestill boka nå!

Boka er på 64 sider, pluss 228 sider med dokumentasjon – fra eposter,  brev, vitneforklaringer, og oppsiktsvekkende dokumenter om hvordan myndigheter og bransjen har reagert.

Boka er den tredje i serien om smartmålernes helse- og miljøvirkninger. Den passer godt i bokhylla med de to forrige. Du får den tilsendt for kr. 350 inkl. porto. Du bestiller i skjemaet under.

(Fra 3. februar kan boka også lastes ned gratis HER. Men vil du bla fram og tilbake mellom tekst, registre og vedlegg på skjermen? Det tror vi ikke er praktisk. Dessuten: Meget stor fil. Kan f.eks. ikke sendes som vedlegg til epost.)

Boka er basert på et rettsdokument vi har utarbeidet for ankesaken, etter at motparten, Elvia AS, krevde en oversikt over alle bevis og hva de skulle bevise.

Einar Flydal
cand.polit. & MTS (statsviter og telekom­strateg), arbeidet innen IKT-sektoren bl.a. som forsker og senior strategirådgiver i Telenor ASA og univ.lektor ved NTNU. Siden han ble pensjonist i 2011, er han blitt en viktig kritiker av norsk strålevern.

Else Nordhagen
dr. scient, Informatikk, arbeidet med IKT som universitetsforeleser, konsulent, gründer innen apper og som seniorforsker ved SINTEF og Telenor ASA. Siden 2017 har hun samarbeidet med Flydal om stråling, miljø og helseskader.

Du bestiller boka her, så kommer den raskt rett i postkassa.E. Flydal & E. Nordhagen: Smartmålerne: Bevis til opplysning, rettsapparat og forvaltning (292 s): NOK 250,-Sum Bevis-bokaNOKE. Flydal & E. Nordhagen: Smartmålerne, skitten strøm, pulser og helsa (285 s): 1 stk á NOK 150,-Sum Pulser & Skitten strøm-bokaNOKSusan Pockett: Stråletåka – helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene (236 s): Angi antall a NOK 230,-Sum Susan Pockett-bokaNOKFlydal & Nordhagen: 5G – og vår trådløse virkelighet (590 s): Angi antall a NOK 328,-Sum 5G-bokaNOKArthur Firstenberg: Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet (Z-forlag, 2018, 630 s): Angi antall a NOK 339,-Sum Regnbuen-bokaNOKSum å betale, inkl. totalt 100 kr. for porto. OBS! Varene sendes først når betalingen er mottatt.NOKVelg betalingsmåte: Husk samme navn på betaler og bestiller! *Bank: til Q.S. v/ Turid H Flydal, kontonr. 9802 43 46315VIPPS: til Turid H Flydal, tlf. 99442829Betaling fra utlandet – Se detaljer under skjemaet.Navn *Epostadresse *Telefonnummer *Postadresse *Sted *Postnummer *Angi land hvis ikke Norge:AfghanistanAlbaniaAlgeriaAmerican SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarcticaAntigua and BarbudaArgentinaArmeniaAustraliaArubaAustriaAzerbaijanBahamasBahrainBangladeshBarbadosBelarusBelgiumBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia and HerzegovinaBotswanaBouvet IslandBrazilBritish Indian Ocean TerritoryBruneiBulgariaBurkina FasoBurundiCambodiaCameroonCanadaCabo VerdeCayman IslandsCentral African RepublicChadChileChina, People’s Republic ofChristmas IslandCocos IslandsColombiaComorosCongo, Democratic Republic of theCongo, Republic of theCook IslandsCosta RicaCôte d’IvoireCroatiaCubaCuraçaoCyprusCzech RepublicDenmarkDjiboutiDominicaDominican RepublicEast TimorEcuadorEgyptEl SalvadorEquatorial GuineaEritreaEstoniaEthiopiaFalkland IslandsFaroe IslandsFijiFinlandFranceFrance, MetropolitanFrench GuianaFrench PolynesiaFrench South TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGuernseyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard Island And Mcdonald IslandHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJohnston IslandJordanKazakhstanKenyaKiribatiKorea, Democratic People’s Republic ofKorea, Republic ofKosovoKuwaitKyrgyzstanLao People’s Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauNorth MacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontserratMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestine, State ofPanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairn IslandsPolandPortugalPuerto RicoQatarReunion IslandRomaniaRussiaRwandaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSaint HelenaSaint Pierre & MiquelonSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and South SandwichSpainSri LankaStateless PersonsSudanSudan, SouthSurinameSvalbard and Jan MayenSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwan, Republic of ChinaTajikistanTanzaniaThailandTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks And Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUS Minor Outlying IslandsUnited States of America (USA)UruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands, BritishVirgin Islands, U.S.Wallis And Futuna IslandsWestern SaharaYemen Arab Rep.Yemen DemocraticZambiaZimbabweNorway

Faktura

Må ha tilsendt faktura. Kryss av!Sendes bare ved større ordre. Din bankutskrift er kvittering.Melding:0 / 400Bestiller du fra utlandet?

På grunn av den høye portoen må du legge på kr. 200 til prisen over.
Så trenger du disse betalingsopplysningene:

Bankkonto: 9802 43 46315 (Sbank)
IBAN: NO33 9802 4346 315
SWIFT/BIC i Euro fra land i EU/EØS:
SBAKNOBB Sbanken, 5020 Bergen, Norway

SWIFT/BIC fra land utenfor EU/EØS:
DNBANOKK DNB, 0021 Oslo, Norway

Navn og adresse:
Quantum Satis/Einar Flydal, Sagadammen 20, 0884 Oslo
Kontaktperson: Turid H. Flydal
turflyd@hotmail.comSend bestilling!

Del dette:

  • https://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.8f764d5bd2778f88121d31d7d8d8e1e3.en.html#dnt=false&id=twitter-widget-0&lang=en&original_referer=https%3A%2F%2Feinarflydal.com%2F2022%2F01%2F27%2Fams-skal-du-ha-bevisene-i-postkassa-er-det-na-du-bor-handle%2F&size=m&text=AMS%3A%20Skal%20du%20ha%20bevisene%20i%20postkassa%2C%20er%20det%20n%C3%A5%20du%20b%C3%B8r%20handle!&time=1643287840248&type=share&url=https%3A%2F%2Feinarflydal.com%2F2022%2F01%2F27%2Fams-skal-du-ha-bevisene-i-postkassa-er-det-na-du-bor-handle%2F&via=einarflydal
  • https://www.facebook.com/v2.3/plugins/share_button.php?app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df36a0989cde086%26domain%3Deinarflydal.com%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Feinarflydal.com%252Ff3181dce52d2194%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Feinarflydal.com%2F2022%2F01%2F27%2Fams-skal-du-ha-bevisene-i-postkassa-er-det-na-du-bor-handle%2F&layout=button_count&locale=nb_NO&sdk=joey
  • E-post
  • Skriv ut
  • Share

Kategorier: artikkel

Innleggsnavigasjon

← Nå er bevisboka om AMS-målere klar!

Legg igjen en kommentar