Antigravitasjonsforskning.

I mange år har mennesker vært på en søken etter å forstå hemmelighetene til hyperdimensjonal fysikk og avdekke hemmelighetene til antigravitasjon. Tallrike forskere anser anti-tyngdekraftsteknologi for å være det 21. århundres hellige gral – en enkelt teknologi som radikalt vil transformere menneskelig sivilisasjon og starte en ny tidsalder på jorden og utover. At slik teknologi er mulig støttes av de utallige UFO-videoene og observasjonene rundt om på planeten. Nylig avslørte til og med den amerikanske marinen et mystisk opptak av en UFO som ble møtt av amerikanske marinepiloter. I følge offisielle data startet NASA sin forskning på antigravitasjonsteknologi i 1992. De mente at en enhet bygget rundt en superleder og en magnet kan skjerme et objekt fra tyngdekraften. Avklassifiserte dokumenter, derimot, viser at USA begynte sin forskning mot gravitasjon mye tidligere, så langt tilbake som på 1950-tallet. Mange tror at etter den beryktede Roswell UFO-krasjen i 1947, begynte den amerikanske regjeringen å bruke milliarder av dollar på omvendt utvikling utenomjordisk teknologi. 

TR-3B Astra – Secret Anti-Gravity Spacecraft

Merkelig nok er den amerikanske marineministeren oppført som administrator for flere radikale luftfartsteknologier patentert av romfartsingeniører. En mystisk mann ved navn Salvatore Pais er navngitt som oppfinneren av fire tvetydige patenter som den amerikanske marinen er tildelt: en bisarrt formet “High Frequency Gravitational Wave Generator”; en “Piezoelektrisitet-indusert høytemperatur superleder” ; en “elektromagnetisk feltgenerator og metode for å generere et elektromagnetisk felt” som kan avlede asteroider, og, kanskje merkeligst av alt, et “håndverk som bruker en treghetsmassereduksjonsanordning,”beskrevet i patentet som et “hybrid romfart-undervannsfartøy” som er i stand til ekstraordinære bragder av hastighet og manøvrerbarhet i luften, vannet og verdensrommet, takket være et revolusjonerende elektromagnetisk fremdriftssystem.
Mens alle høres relativt merkelig ut, ble sistnevnte personlig godtatt av Chief Technical Officer for Naval Aviation Enterprise, som hevdet at kineserne allerede utviklet lignende teknologier. 

TR-3B Astra - Secret Anti-Gravity Spacecraft
Trekant-UFO oppdaget i Australia - Google Maps

Selv om USA ikke har innrømmet å ha et slikt fartøy, har utallige mennesker vært vitne til en merkelig trekantet UFO på himmelen, som ser nøyaktig ut som det mystiske fartøyet fra patentet.Men hvis det fortsatt er tvil, ta en titt på dette Google Earth-bildet, sett for noen år tilbake i Australia. Følg selvfølgelig koordinatene nå, og du vil oppdage at det mystiske objektet er skjult fra Google Maps, noe som gjør det enda mer mistenkelig.

Viktor Stepanovic Grebennikov

Uten tvil er en verden av antigravitasjon en verden av kappe og dolk, av utenomjordiske implikasjoner og mørke penger-finansiering. Mannen vi har dedikert denne artikkelen til var imidlertid ikke en maktspiller i bakrommet eller statlig elite, men en vanlig mann i en ekstraordinær posisjon i forkant av antigravitasjonsoppdagelser. Han oppnådde ikke dette med milliarder av dollar eller hemmelige statlige anlegg, men ganske enkelt ved å observere naturen og alle dens fantastiske kreasjoner. 

Viktor Grebennikov Farget

Viktor Stepanovich Grebennikovble født i 1927 i Simferopol, en folkerik by på Krim-halvøya i det som da var Sovjetunionen. Bare noen få år før han ble født, hadde byen vært et viktig teater i den russiske borgerkrigen. Grebennikovs mor var en adelskvinne og faren hans, en enkel mekaniker, to klasser som tidligere ikke ville ha blandet seg. På sin side var Grebennikov en intelligent, nysgjerrig ung mann, og han ble blant de første i en ny, utdannet generasjon. Det var denne utdannelsen som førte ham som voksen til Novosibirsk, på sørspissen av den vestsibirske sletten. Der tok Grebennikov seg til et bredt spekter av interesser, og ble en vitenskapsmann, nærmere bestemt en entomolog – som er studiet av insekter – men også en naturforsker, maler og en robust friluftsmann. Han kan også ha vært en poet, å dømme etter hvordan han beskrev den sibirske steppens naturlige skjønnhet. Som han skrev: 

«En rolig kveld på steppen. Solens røde skive har allerede rørt den fjerne, tåkete horisonten. Endebelger skinner over kveldssjøen, sandpiper høres også i det fjerne. Den høye, perlefargede himmelen strekker seg over steppens beroligende verden. Så godt det er å være her ute, i det åpne landet!»

Kavitets strukturell effekt (CSE)

Det var dette kjærlighetsforholdet til naturen, langt fra de tette kontorene og de tykke bøkene som vanligvis forbindes med forskere, som sendte Grebennikov ned på oppdagelsesveien som ville definere livet hans. 

Det skjedde nesten helt tilfeldig en kveld tidlig på 1980-tallet. Grebennikov var engasjert i sitt favoritttidsfordriv, og streifet rundt den enorme steppen alene med den hensikt å slå leir under stjernene. Da han la hodet på en provisorisk pute, ble Grebennikov overveldet av en ubehagelig følelse – hodepine, øresus og en metallisk smak i munnen. Han innså at han hadde satt opp leir på toppen av en underjordisk bieby, som faktisk, med hans egne ord,

“Hele steppen er flekkete med hullene som sveitsisk ost, og noen steder nesten som en svamp.”

hulrom strukturell effekt

Hva kan dette bety, undret Grebennikov? Han kom tilbake til stedet fire ganger til, gjennom varierende vær og tider på dagen, og fant resultatene de samme hver gang. Han bemerket at fem meter unna grensen til biebyen, følte han ingen effekter, men så snart han kom inn i området, følte han seg tilsvarende ubehagelig. Dette tynget Grebennikovs sinn en stund, inntil år senere han tilfeldigvis befant seg i et område der en annen bieby nylig hadde «død», det vil si kollapset som følge av erosjon og tidens gang. Mens han undersøkte stedet, samlet Grebennikov deler av reiret, den kjente “bikaken”, og returnerte til kontoret sitt. Der la han merke til det mest uvanlige fenomenet. Da han la hånden over honningkaken, kunne han kjenne en varme som strømmet ut fra den, en  “termisk følelse” som gjorde ham ør i hodet. Han fikk andre til å prøve, og de rapporterte på samme måte, kjente varme eller kald vind, følelsesløshet i fingrene eller følelsen av at hånden ble dyttet rundt. 

Mest merkelig, årsaken til dette kunne ikke måles med noen tradisjonell vitenskapelig enhet. Grebennikov bemerket at:

“termometre, eller ultralyddetektorer, magnetometre og elektrometre – svarte ikke det minste på dem. “

Videre kunne ikke effekten blokkeres ved å dekke, selv med et tykt stykke metall. Merkelig nok begynte klokker – både mekaniske og elektroniske, å gå unøyaktig når de ble plassert nær sonen. Ved en tilfeldighet hadde Grebennikov oppdaget Cavity Structural Effect (CSE) , som er det han kalte denne typen “kraftfelt” som omringet kavernøse bikakelignende gjenstander. Grebennikov trodde at dette var en viktig og potensielt banebrytende oppdagelse, og publiserte en artikkel om funnene sine. Overraskende nok gikk artikkelen ubemerket eller ignorert i det vanlige vitenskapelige miljøet. Dermed ble Grebennikov overlatt til å fortsette arbeidet selv.Grebennikov hulrom strukturell effekt

Mens statusen hans som entomolog sannsynligvis var i det minste delvis ansvarlig for det vitenskapelige samfunnets likegyldighet, var det dette kallet som tillot Grebennikov hans neste store gjennombrudd, en oppdagelse som ville forandre alt.

Anti-tyngdekraft skjult i naturen

I 1988 undersøkte Grebennikov kitinskallene til insekter under et mikroskop, da han la merke til det han kalte:

“en uvanlig rytmisk, ekstremt ordnet, uforlignelig bikake, solid flerdimensjonal komposisjon, som så ut som om den ble presset av en komplisert automatisk maskin.”

Kitinskjell av insekter forstørret med mikroskop

Da han gikk dypere inn i studiet, skjedde noe ekstraordinært. Som Grebennikov beskrev:

“Jeg var i ferd med å plassere en annen identisk plate med den samme uvanlige cellestrukturen på undersiden, nesten uten formål på toppen av den første. Men da. Den lille platen løsnet fra pinsetten min, hang hengende over den andre platen på mikroskopscenen i noen sekunder, snudde så noen grader med klokken og svingte – og først da falt den brått ned på skrivebordet.

Da jeg kom til fornuften, bandt jeg noen paneler sammen med en wire, og det var ikke en lett ting å gjøre. Jeg lyktes bare når jeg plasserte dem vertikalt. Det jeg fikk var en flerlags kitinblokk og jeg plasserte den på skrivebordet. Selv en relativt stor gjenstand, for eksempel en tommelfinger, ville ikke falle på den. Noe presset den opp og til side. Da jeg festet stiften på toppen av «blokken», var jeg vitne til utrolige, umulige ting. Stiften ville forsvinne ut av syne i noen øyeblikk. Det var da jeg skjønte at dette ikke var noe «fyrtårn», men noe helt annet.

Denne utrolige oppdagelsen fikk Grebennikov til å tenke. Vitenskapen antydet at noen insekter burde være for store til å fly, basert på størrelsen på vingene og hastigheten på vingeslaget. Var den strukturelle hulromseffekten forårsaket av denne ‘usammenlignelige honningkaken’, som skapte en slags anti-tyngdekraftsfelt, slik at insektene kunne trosse fysikk og fly? Var insektene faktisk ikke flyvende i det hele tatt, men svevde?

Viktor Grebennikovs Anti-Gravity Platform

Viktor Grebennikovs Anti-Gravity Platform

Etter denne tankegangen, og arbeidet til tidligere forskere som Nikola Tesla , begynte Grebennikov å prøve å lage en slags antigravitasjonsfarkost. I årevis slet han og strømmet hjerte og sjel inn i prosjektet, helt til han til slutt fant opp med noe som hadde tilsynelatende fantastiske egenskaper.

Ved å feste hundrevis, om ikke tusenvis av kitinskall til bunnen av en enkel treplattform, hadde Grebennikov oppfunnet et anti-tyngdekraftskjøretøy som han hevdet kunne reise i opptil 1500 kilometer i timen, så mange som 300 meter fra bakken. Han betjente enheten ved å trå på plattformen og bruke to håndtak festet til basen med en enkelt stang. Til tross for de utrolige hastighetene, opplevde ikke rytteren noen effekter, ingen treghetsegenskaper eller dynamisk trykk, nesten som om de var innesluttet i et boble- eller kraftfelt. Videre, når den var på flukt, var enheten usynlig nedenfra, og så ut som bare en lett kule eller sky på himmelen. Observatører la merke til at til og med skyggen hans manglet når han var på flukt, og klokken skiftet hele tiden fremover eller bakover. Vi vet fra Einstein at tid, rom og tyngdekraft henger sammen.

Undertrykkelsen av Viktor Grebennikovs forskning

Ydmyk i møte med en slik potensielt verdensendrende oppfinnelse, mente Grebennikov at såkalt “ekte” vitenskap burde undersøke oppdagelsen hans. Dermed søkte han patent. Sjokkerende nok ble patentsøknaden hans rungende avslått, mens Grebennikov ble avvist og ropt ut av skeptikere og andre vitenskapsmenn.

Det hjalp absolutt ikke at han manglet fotografisk bevis, ettersom kameraet hans ville fungere feil under flyreiser som et resultat av Cavernous Structures Effect. Men mottakelsen han fikk for en slik tilsynelatende banebrytende oppfinnelse representerte det antagonistiske forholdet Grebennikov hadde til etableringstanken gjennom hele karrieren. Han var ikke sjenert for dette, og hevdet: 

” Gleden ved kreativt arbeid, selv ved arbeid som ender i fiasko, er langt høyere og lysere enn å tjene noen diplomer, medaljer eller patenter.”

og beskrev de han var i strid med som  «onde, uvitende mennesker».

Viktor Grebennikovs bok - Min verden - Мой Мир Виктор Гребенников

Men kanskje gikk mottakelsen av Grebennikovs oppfinnelse utover bare antagonisme. I 1992, etter at patentsøknaden hans ble avvist, forsøkte Grebennikov å publisere en bok som beskriver oppdagelsen hans, prinsippene og målingene av oppfinnelsen hans støttet av en litani av fullfargebilder. Det ble sagt at dette ville inkludere fotografier av en demonstrasjon av maskinen Grebennikov ga på et museum. Like før boken ble utgitt, foretok imidlertid forlagene, muligens på oppdrag fra myndighetene, dramatiske redigeringer av boken, og fjernet hundrevis av bilder og alle skjematiske detaljer.

Hvorfor ble det, samtidig som Grebennikov ble kalt ut av skeptikere, bevis på at oppfinnelsen hans ble undergravd?

I følge en mangeårig kollega var Grebennikov en del av en såkalt vitenskapelig undergrunn som ble forfulgt og utsatt for ofre av det vitenskapelige etablissementet og statlige myndigheter. Gitt pengene myndighetene riktignok og angivelig brukte i jakten på hemmelighetene Grebennikov tilsynelatende hadde oppdaget, er det kanskje ingen overraskelse at oppdagelsen hans ville bli undertrykt.

Anti-tyngdekraftsteknologi i antikken?

Kanskje Grebennikov utilsiktet hadde snublet over noe kraftigere, og dermed farligere enn han kunne ha forestilt seg, en dyp og nesten mystisk kraft ettersøkt av mennesker i århundrer, drømt om med hver UFO-observasjon eller uforklarlig menneskelig artefakt.
Tenk på den store pyramiden i Giza i Egypt, en struktur så utrolig at generasjoner av dype tenkere har spekulert i hvordan et gammelt samfunn kunne ha skapt noe slikt. Det er et mysterium så uforklarlig at noen har antydet at de gamle må ha hatt tilgang til en slags fremmedteknologi.

Elektromagnetisk energi fra pyramiden i Giza

Dette er kanskje ikke så langt inne som det høres ut. Nyere forskning viser at pyramiden sentraliserer og formidler elektromagnetisk energi inn i de indre kamrene og mot toppen, som i Grebennikovs honningkake. Videre, der chitlin-skjell fra insekter drev Grebennikovs flygende maskin, var billen et viktig symbol i egyptisk mytologi, ofte avbildet i kunst og ikon.

Scarab Beetle Egypt

Fremmed eller ikke, det ser ut til at egypterne kan ha hatt tilgang til en kunnskap siden tapt for mennesker, tørstet etter av regjeringer og gjenoppdaget av Grebennikov århundrer senere. 

Hva Grebennikov nøyaktig oppdaget er ukjent den dag i dag. Det høres kanskje utrolig ut, men det mystiske gjør det vanligvis til det blir en realitet. Før hans død i 2001 forlot Grebennikov oss med disse ordene: 

“Det er ingen mystikk, saken er ganske enkelt at vi, mennesker, fortsatt vet lite om universet som, som vi ser, ikke alltid “aksepterer” våre, alt for menneskelige regler, antakelser og ordrer.”

Post paginering


ANTI-GRAVITASJON

Legg igjen en kommentar