Vi Forberedes På En Invasjon Av Romvesen Med Falskt Flagg. Dette er det siste skremmeskuddet til jordens befolkning!

24. Januar 2022

Vær redd! Vær veldig redd! Det er tilsynelatende hvordan makthaverne har ønsket at vi skal reagere på en kontinuerlig serie av villedende “falsk flagg”-hendelser som har blitt begått mot offentligheten i mange år.

vi forberedes på en invasjon av romvesen med falskt flagg

DETTE INNLEGGET ER ET SAMMENDRAG OG EN BEKREFTELSE PÅ HVA JEG HAR PÅSTÅTT SIDEN 3 ÅR TILBAKE…NEMLIG AT DE SKAL FÅ MENNESKENE TIL Å TRO AT ALIENS SKAL OVERTA! PANDEMIEN ER OG HAR HELE TIDEN VÆRT EN GEDIGEN LØGN!

I følge prof. Lance deHaven-Smith, forfatter av Conspiracy Theory in America :

“Begrepet falskt flagg beskriver hemmelige operasjoner som er utformet for å lure på en slik måte at aktiviteter ser ut som om de blir utført av andre enheter, grupper eller nasjoner enn de som faktisk planla og utførte dem.”1

Samtidige begivenheter som kan betegnes som “falskt flagg” inkluderer Reichstag-brannen i Berlin i 1933 som ble klandret av nazistene på kommunistene; «den foreslåtte, men aldri utførte, 1962 – operasjonen Northwoods plan av det amerikanske forsvarsdepartementet for en krig med Cuba involverte scenarier som å fabrikere kapring eller nedskyting av passasjer- og militærfly og senking av et amerikansk skip i nærheten av Cuba.» 2; og mer nylig, hendelsene 11. september 2001.

Det ser nå ut til at vi står overfor den overhengende faren for en falsk invasjon av utenomjordiske. Fremskritt innen teknologi gjør at et slikt scenario kan virke autentisk. Så sier en rekke eksperter på så varierte felt som fysikk og politikk. I denne korte avsløringen vil vi utforske hva disse ekspertene forteller oss.

Prosjekt Blue Beam forklart: Teknologien for masseholografisk bedrag og psykologisk manipulasjon har eksistert i flere tiår .

Dr. Steven Greers Siste Funn

En Mike Adams-artikkel siterer en rekke UFO-eksperter som «advarer om det som kan være den mest bisarre hendelsen i menneskets historie: Et ‘kosmisk falskt flagg’ der… desperate regjeringer i verden iscenesetter en massiv falsk romveseninvasjon for å endelig fullføre målet sitt. å sikre total menneskelig lydighet under et uendelig “romvesenene kommer” falskt flagg-hysteri.»6

Han henviser oss ikke bare til arbeidet til Steven Greer, men inkluderer en lenke til en video fra forfatter/aktivist Mark Dice som snakker om Project Blue Beam som bruker det som kalles radiofrekvens høreeffekt for å stråle og modulere ikke-retningsbestemte stemmer til folk ‘ indre ører.7dr.  steven greer, ufolog og grunnlegger av avsløringsprosjektet, har gjentatte ganger advart om muligheten for at mektige skjulte interesser kan iscenesette en invasjon av romvesen med falsk flagg.

Dr. Steven Greer, Ufologist og grunnlegger av The Disclosure Project, har gjentatte ganger advart om muligheten for at mektige skjulte interesser kan iscenesette en invasjon av romvesen med falsk flagg.

Dice minner oss om at USAs president Ronald Reagan på 1980-tallet foreslo for FNs generalforsamling at vi kanskje trengte en romveseninvasjon for å bringe verden sammen ved å gå sammen for å kjempe mot en felles fiende.

Mike Adams’ artikkel inkluderer også en lenke til en video av den tidligere kanadiske forsvarsministeren Paul Hellyer som gjenspeiler en lignende advarsel.8 Hellyer snakker om «deep state»-makten til selskaper, etterretningsbyråer, amerikanske militære og våpenprodusenter hvis «kollektive makt» er uberegnelig. Og planen deres er et imperium som er større i størrelse og makt enn noe imperium før det… Det vil gjøre slutt på all regjeringens påstående om regjering av, av og for folket. Det vil være et diktatur … av den privilegerte eliten.»tidligere kanadiske forsvarsminister paul hellyer

Tidligere kanadiske forsvarsminister Paul Hellyer: “…planen deres er et imperium som er større i størrelse og makt enn noe imperium før det …. Det vil gjøre slutt på all regjeringens påstående om regjering av, av og for folket. Det vil være et diktatur … av den privilegerte eliten.»

New Dawns Intervju Med Norio Hayakawa

I et New Dawn-intervju for noen år siden med Ufolog Norio Hayakawa, gjentok han troen til Dr. Jacques Vallee om at UFO-fenomenet er ekte, men advarer oss om at vi ikke kan anta at det har å gjøre med utenomjordiske besøk.9norio hayakawa

Norio Hayakawa: “Hvis det virkelig eksisterer en global kabal hvis langsiktige plan er å håndheve en global regjering, vil den mest logiske måten å gjennomføre denne planen være å skape et absolutt overbevisende behov for en slik autoritet.”

Hayakawa fortsatte med å antyde at “det kan til og med være et øyeblikkelig, holografisk inntrenging fra en eller annen form for ‘parallell intelligens’… en eller annen form for ‘tidsglidning’, interdimensjonal ‘ulykke’. Vi har bare ikke svaret på det nåværende tidspunkt, sa han.

Hayakawa legger til:

“Den avdøde kanadiske undersøkende journalisten Serge Monast … var den første som kom med påstanden [i 1993] om at NASA vil utvikle denne teknologien [Project Blue Beam] … HAARP, som begynte å bli snakket om på begynnelsen av 1990-tallet, var i utgangspunktet en annen versjon av Project Blue Beam, som brukte noen av Tesla-teknologiene…

“Hvis det virkelig eksisterer en global kabal hvis langsiktige plan er å håndheve en global regjering, ville den mest logiske måten å gjennomføre denne planen være å skape et absolutt overbevisende behov for en slik autoritet.”

Hayakawa nevnte arbeidet som ble utført i Los Alamos, Sandia, White Sands og Dulce, alt i New Mexico. Han minnet oss også om det relaterte arbeidet til den kjente konspirasjonsteoretikeren William ‘Bill’ Cooper og påstandene til Robert ‘Bob’ Lazar som sier at han deltok i et topphemmelig regjeringsprosjekt i Nevadas område 51 for å reversere gjenopprettet ET-romfartøy.

(Det er interessant å merke seg at Hayakawa og andre peker på militære prosjekter for å lage holografiske projektorer for psykologisk krigføring som den sannsynlige metoden som ble brukt for å lage ‘Arizona Lights’ 13. mars 1997.)

Et Uavhengighetsscenario

Christopher L. Ruby, som kaller seg en helhetlig visjonær og driver Heartcom Network og radioprogram, har en side på nettstedet sitt som tar for seg mange konsekvenser av Project Blue Beam .10

Han antar en religiøs tilbøyelighet til å forutsi at et av målene for den falske romvesenets overtakelse vil være å diskreditere organiserte religioner til fordel for en én-verdens tro, og dermed føre til at ytterligere religiøse kriger på planeten vår utsletter et stort segment av befolkningen.

Han peker på mediaforsøk på å betinge oss til både å frykte ET-er og underkaste oss deres overtakelse – programmer som SciFi Channels 2002 Steven Spielberg 10 episode miniserie Taken; 2002 M. Night Shyamalan science fiction-thrilleren med Mel Gibson i hovedrollen om kornsirkler kalt Signs; Star Trek og Star Wars- serien ; og til og med Stanley Kubrick-filmen 2001: A Space Odyssey .

Mens filmer som Spielbergs Close Encounters of the Third Kind (1977) og ET (1982), samt den nylige svært anerkjente Arrival, understreker fredelig kommunikasjon med romvesener, kan de kontrasteres med tidlige filmer som The Day the Earth Stood Still (1951) ) og War of the Worlds (1953) så vel som den nyere Alien-serien med sci-fi-skrekkfilmer, som alle skremte pokker ut av denne forfatteren, spesielt i ung alder.

Selv om det er mange flere filmer jeg ikke har nevnt, er kanskje det mest åpenbare og grelle eksemplet på forestående romveseninvasjon filmen Independence Day (1996) med Will Smith i hovedrollen.

Kort sagt, det blir stadig tydeligere at vi har blitt betinget til å være redde for utenomjordiske over en veldig lang periode.

På sin nettside gir Christopher Ruby detaljer om eksisterende teknologi som kan forårsake jordskjelv på bestemte steder på planeten og som kan få vulkanutbrudd.

Han beskriver også hvordan det nå er mulig å produsere gigantiske “romshow” med 3-D optiske hologrammer og lyder projisert fra satellitter på det som kalles natriumlaget omtrent 60 miles over jordens overflate.

Natriumlaget refererer til et lag i jordens mesosfære av ubundne, ikke-ioniserte atomer av natrium som kommer fra ablasjon av meteorer.

Fremskritt Innen Tankekontrollteknikker

Fra et lydperspektiv vet vi at en kombinasjon av elektromagnetisk stråling og hypnose har vært gjenstand for forskning siden 1970-tallet.

Ruby siterer en forsker ved navn GF Shapits som sa tilbake i 1974 at “…de talte ord til hypnotisøren kan også konverteres av elektromagnetisk energi direkte til den underbevisste delen av den menneskelige hjernen uten å bruke noen mekanisk enhet for å motta eller omkode meldingen, og uten at personen som er utsatt for slik påvirkning har mulighet til å kontrollere informasjonsinngangen bevisst.»

Dette indikerer muligens at mange av masseskytingene vi har sett de siste tiårene er et resultat av slik innflytelse på det som kan omtales som ‘Manchurian Candidates’. Jeg tror det er trygt å si at de stakkars uheldige kan antas å være “marsvin” for å teste disse beklagelige våpnene.

Selv om vi vet at sovjeterne eksperimenterte mye med den slags våpen, ville det være en feil å tro at vestmaktene så vel som Kina ikke også har perfeksjonert og utnyttet slike telepatiske instrumenter.

I januar 1991 var University of Arizona vertskap for en konferanse med tittelen “The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems” der deltakerne ble advart om mulig misbruk av forskningsresultatene deres.11

Faktisk vet vi nå at det er utstyr i drift ved CIA og FBI som behandler den menneskelige hjernen og nevro-muskulære systemer med ultralavfrekvente strålingspulser. Kanskje det er mulig å få blinde til å se, døve høre og lamme gå. Men vi får kanskje aldri vite det.

I stedet er det mer sannsynlig at en uttalelse i en Psychology Today-artikkel fra april 1970 med tittelen “Criminals Can Be Brainwashed – Now” av University of Michigan psykolog Dr. James V. McConnell er sann.12 Dr. McConnell er sitert for å si: ” Dagen har kommet da vi kan… få absolutt kontroll over et individs oppførsel.”

Rubys nettsted viser oss også til annet arbeid som gjøres på dette området:

  • Loral Electro-Optical Systems i Pasadena, California, har utviklet en sender for US Air Force som sender med samme frekvens som det menneskelige nervesystemet.
  • Det amerikanske forsvarsdepartementet har en rekke publikasjoner om ekstremt lavfrekvente (ELF) skalære tankekontrollvåpen.
  • Nobelprisnominerte Dr. Robert Becker skrev en bok med tittelen The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life som beskriver farene for mennesker ved elektromagnetiske felt.
  • En bok fra 1978 av James C. Lin, Ph.D., kalt Microwave Auditory Effects and Application , beskriver forskning på pulsmodulerte mikrobølgeinduserte auditive effekter.
  • Dr. Sidney Gottlieb, en amerikansk kjemiker og spionmester, var mest kjent for sitt engasjement på 1950- og 60-tallet med attentatforsøk og tankekontrollprogrammet kjent som Project MK-Ultra.

Desember 1980-utgaven av US Army’s Military Review inneholdt en artikkel av oberstløytnant John B. Alexander med tittelen “The New Mental Battlefield: Beam Me Up, Spock” der han uttalte:

“Hvis det er mulig å mate kunstig tanke inn i det multigene feltet via satellitt, er tankekontroll av hele planeten nå mulig. Et individs eneste motstand ville være å hele tiden stille spørsmål ved motivasjonen bak tankene deres og ikke handle på tanker som de anser for å være utenfor deres egne ideologiske, religiøse og moralske grenser .» (Uthevelse lagt til)lt.  kol.  john b.  alexander

Oberstløytnant John B. Alexander (ret.) har studert UFOer, det paranormale og tankekontrollteknikker.

Bekjempelse Av Det Uunngåelige

Den nå pensjonerte oberst Alexander, som spiller en fremtredende rolle i filmen fra 2004 om den amerikanske hærens studier av militære anvendelser av det paranormale, med tittelen The Men Who Stare at Goats , gir oss et hint om hvordan vi kan prøve å bekjempe effektene av et slikt sinn. kontrolloperasjoner (les den kursivede teksten over fra oberst Alexanders artikkel på nytt).

Dr. Greer understreker at vi må utdanne oss selv om mulighetene til disse nye våpnene. For eksempel, selv om nivået av klassifisert holografisk teknologi nå kan produsere et bilde som er tusen ganger bedre enn det av Michael Jackson som danser på scenen sett et par år etter hans død, trenger vi ikke la oss lure! «Sett spørsmålstegn ved alt,» ber Greer.holografisk bilde av avdøde michael jackson

Holografisk bilde av avdøde Michael Jackson som “opptrer” under 2014 Billboard Music Awards på MGM Grand Garden Arena 18. mai 2014 i Las Vegas, Nevada.

De nye teknologiene skissert ovenfor trenger ikke å brukes i evig krigføring. De kan brukes til fordel for menneskeheten til å gi ubegrensede mengder energi som gjør foreldet skittent fossilt brensel og kjernekraft. Bare de få som kontrollerer disse energikildene drar nytte av å holde oss slaver av dem.

Paul Hellyer hevder at vi bare har fått noen få måneder, ikke noen få år, på å endre oss. Han mener at hvis en kritisk masse på fem millioner mennesker leser boken hans, The Money Mafia: A World in Crisis , vil endringen starte.13 I den anbefaler han en slutt på private bankers kontroll over penger ved å etablere en offentlig eid amerikansk sentral. bank; full avsløring av den hemmelige regjeringen; erkjenner vårt virkelige forhold til utenomjordiske; frigjøring av patenter på frienergisystemer; en samlet innsats for å gjenopprette havene og skogene; og full avsløring av teknologiene som for tiden brukes for værmodifikasjoner ( chemtrails ) som HAARP .

Men kanskje det viktigste for oss alle å se vil være Dr. Greers neste forsøk, Unacknowledged: An Exposé of the Greatest Secret in Human History ,14 en ny film som prøver å dekke mer av det vi har diskutert i denne korte artikkelen, og gi oss ekstra mental ammunisjon for å bekjempe Project Blue Beam eller andre tankekontrollvåpen som er laget for å lure oss til å tro at vi står i fare for å bli invadert av fiendtlige romvesener.

Av Alan Glassman. Denne artikkelen ble publisert i New Dawn Special Issue Vol 11 No 2 . Fotnoter:

1. Lance deHaven-Smith, Conspiracy Theory in America, University of Texas Press, 2013, 225

2. en.wikipedia.org/wiki/False_flag

3. Se hele foredraget på tre timer på: www.youtube.com/watch?v=VL0Rpy0Dhhs

4. “RØDT VARSEL: Asteroidetrusselen er ikke hva den ser ut til… DETTE er hva som virkelig skjer!” av IWB, 20. februar 2013, investmentwatchblog.com/red-alert-the-asteroid-threat-is-not-what-it-seems-this-is-whats-really-happening/

5. «When Seeing and Hearing Isn’t Believing» av William M. Arkin på www.washingtonpost.com/wp-srv/national/dotmil/arkin020199.htm

6. “EKTE eller BUFF? UFO-eksperter advarer om ‘kosmisk falskt flagg’-hendelse, og hevder at dyp tilstand vil falske romveseninvasjon for å oppnå totalitær kontroll over menneskeheten» av Mike Adams på www.naturalnews.com/2017-02-12-ufo-experts-warn-of-cosmic -false-flag-event-claiming-deep-state-will-fake-alien-invasion.html

7. «Project Blue Beam: Government Plans Fake Alien Invasion To Usher in World Peace» av Mark Dice på www.youtube.com/watch?v=7NdC4a4tDD4

8. «Kommende False Flag alien-invasjon» av Paul Hellyer på www.youtube.com/watch?v=sza0WuB6l_U

9. “UFOs, the Government & Faking an ET Invasion: An Interview with Norio Hayakawa” av Louis Proud, New Dawn Special Issue Vol. 6 nr. 5 

10. «Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown» av Christopher Ruby på www.heartcom.org/bluebeam.htm

11. “NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems,” billwoodlooking
glass.blogspot.com/2012/02/nato-advanced-research-workshop-on.html

12. Se referanse til James V. McConnell, “Brainwashing the Criminals,” Psychology Today, april 1970, vol. 3, nr. 11 i “Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown” av Christopher Ruby på www.heartcom.org/bluebeam.htm

13. Se en introduksjon til boken på www.youtube.com/watch?v=x-lDm0AitY0

14. Se en trailer for filmen på www.youtube.com/watch?v=2_-VPmD7kUk

© New Dawn Magazine og den respektive forfatteren.MSM Fikk Meg Til Å Le Med Deres Patetiske Forsøk På Å Overbevise Oss Om At “The Great Reset” Ikke Er Den Nye VerdensordenenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

tidligere senior politimann slipper massiv bombe 2017 spanske terrorangrep ble orkestrert av hemmelig tjeneste

SAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGG

Tidligere Senior Politimann Dropper Massiv BOMBE: Spanske Terrorangrep I 2017 Ble Orkestrert Av Secret Service

HAF16. Januar 2022

operasjon 'gateway process' reptilvesener dukket opp under cias interdimensjonale eksperimenter

ETS UFOER

Operasjon ‘Gateway Process’: Reptiliske Vesener Dukket Opp Under CIAs Interdimensjonale Eksperimenter

HAF6. Januar 2022

david icke 2021

SAMMENSVERGELSEETS UFOERINSPIRASJON

David Ickes Siste Melding (Desember 2021): ‘Dette Er Det Som Forandrer Verden Akkurat Nå’

HAF17. Desember 2021

Israel leder 10 lands simulering av store cyberangrep på det globale finanssystemet

SAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGGFINANSIERE

Falsk Flaggadvarsel: Israel Leder 10-Landssimulering Av Større Cyberangrep På Det Globale Finanssystemet, Bare Måneder Etter At WEF Gjorde Det Samme

HAF14. Desember 2021

Legg igjen en kommentar