Patenter av oppfinner Bernard J. Eastlund som benyttes i HAARP!

Bernard J. Eastlund har søkt om patenter for å beskytte følgende oppfinnelser. Denne oppføringen inkluderer patentsøknader som er under behandling, samt patenter som allerede er gitt av United States Patent and Trademark Office (USPTO).

 • UV FLUX MULTIPLIKASJONSSYSTEM FOR STERILISERING AV LUFT, MEDISINSKE ENHETER OG ANDRE MATERIALERPublikasjonsnummer: 20110139999Abstrakt:Et ultrafiolett fluksmultiplikerende luftsteriliseringskammer omfatter indre overflater som har en diffus reflekterende oppførsel. Steriliseringskammeret inkluderer en innløpsåpning og en utløpsåpning for luft å strømme gjennom kammeret og en lyskilde som sender ut ultrafiolett lys. På grunn av reflektiviteten til de indre overflatene av kammeret, multipliseres en fluks av det ultrafiolette lyset ved å reflektere flere ganger fra de indre overflatene av kammeret. Innløps- og utløpsåpningene er fordelaktig konfigurert for å redusere mengden lys som slipper ut fra kammeret og øke mengden fotoner tilgjengelig i kammeret. I en eksemplarisk utførelse kan perforerte endepaneler med diffuse, reflekterende indre overflater anordnes over i det minste en del av innløps- og utløpsåpningene.Type: SøknadArkivert: 13. januar 2011Publiseringsdato: 16. juni 2011Søker: Novatron, Inc.Oppfinnere: Reginald W. Clark, Bernard J. Eastlund, Michael W. Ingram, Joseph C. Stumpf
 • UV-fluksmultiplikasjonssystem for sterilisering av luft, medisinsk utstyr og andre materialerPatentnummer: 7875247Abstrakt:Et ultrafiolett fluksmultiplikerende luftsteriliseringskammer omfatter indre overflater som har en diffus reflekterende oppførsel. Steriliseringskammeret inkluderer en innløpsåpning og en utløpsåpning for luft å strømme gjennom kammeret og en lyskilde som sender ut ultrafiolett lys. På grunn av reflektiviteten til de indre overflatene av kammeret, multipliseres en fluks av det ultrafiolette lyset ved å reflektere flere ganger fra de indre overflatene av kammeret. Innløps- og utløpsåpningene er fordelaktig konfigurert for å redusere mengden lys som slipper ut fra kammeret og øke mengden fotoner tilgjengelig i kammeret. I en eksemplarisk utførelse kan perforerte endepaneler med diffuse, reflekterende indre overflater anordnes over i det minste en del av innløps- og utløpsåpningene.Type: TilskuddArkivert: 23. juli 2007Patentdato: 25. januar 2011Oppdragstaker: Novatron, Inc.Oppfinnere: Reginald W. Clark, Bernard J. Eastlund, Michael W. Ingram, Joseph C. Stumpf
 • UV FLUX MULTIPLIKASJONSSYSTEM FOR STERILISERING AV LUFT, MEDISINSKE ENHETER OG ANDRE MATERIALERPublikasjonsnummer: 20080152548Abstrakt:Et ultrafiolett fluksmultiplikerende luftsteriliseringskammer omfatter indre overflater som har en diffus reflekterende oppførsel. Steriliseringskammeret inkluderer en innløpsåpning og en utløpsåpning for luft å strømme gjennom kammeret og en lyskilde som sender ut ultrafiolett lys. På grunn av reflektiviteten til de indre overflatene av kammeret, multipliseres en fluks av det ultrafiolette lyset ved å reflektere flere ganger fra de indre overflatene av kammeret. Innløps- og utløpsåpningene er fordelaktig konfigurert for å redusere mengden lys som slipper ut fra kammeret og øke mengden fotoner tilgjengelig i kammeret. I en eksemplarisk utførelse kan perforerte endepaneler med diffuse, reflekterende indre overflater anordnes over i det minste en del av innløps- og utløpsåpningene.Type: SøknadArkivert: 23. juli 2007Publiseringsdato: 26. juni 2008Oppfinnere: Reginald W. Clark, Bernard J. Eastlund, Michael W. Ingram, Joseph C. Stumpf
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPatentnummer: 6992445Abstrakt:Det er beskrevet en høyintensitetsutladningslampe som inkluderer en lampe-pære-konvolutt, første og andre elektroder, en forsegling og en fylling plassert inne i lampe-pære-konvolutten. Lampepærekonvolutten er sammensatt av enkeltkrystall safirrør. Lampepærekonvolutten inkluderer endedeler og en sentral del, den sentrale del har en større diameter enn endedelene. Endedelene kan ha en sylindrisk rørform og den sentrale delen har en jevn tredimensjonal form. Den første og andre elektrode strekker seg gjennom motsatte ender av pærehylsen slik at minst en del av hver av elektrodene befinner seg innenfor pærehylsteret. Forseglingen forsegler hver av den første og andre elektrode til en innvendig vegg i den tilsvarende enden av lampepærekonvolutten.Type: TilskuddArkivert: 13. juni 2003Patentdato: 31. januar 2006Oppdragstaker: Gem Lighting, LLCOppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • UV-fluksmultiplikasjonssystem for sterilisering av luft, medisinsk utstyr og andre materialerPublikasjonsnummer: 20040166018Abstrakt:Et ultrafiolett fluksmultiplikerende luftsteriliseringskammer omfatter indre overflater som har en diffus reflekterende oppførsel. Steriliseringskammeret inkluderer en innløpsåpning og en utløpsåpning for luft å strømme gjennom kammeret og en lyskilde som sender ut ultrafiolett lys. På grunn av reflektiviteten til de indre overflatene av kammeret, multipliseres en fluks av det ultrafiolette lyset ved å reflektere flere ganger fra de indre overflatene av kammeret. Innløps- og utløpsåpningene er fordelaktig konfigurert for å redusere mengden lys som slipper ut fra kammeret og øke mengden fotoner tilgjengelig i kammeret. I et eksempel på en utførelse er pakkede rekker av fibre, kuler eller andre små partikler plassert ved innløpet og/eller utløpet til kammeret.Type: SøknadArkivert: 26. november 2003Publiseringsdato: 26. august 2004Oppfinnere: Reginald W. Clark, Bernard J. Eastlund, Michael W. Ingram, Joseph C. Stumpf
 • Sapphire projektorlampe med høy intensitetPublikasjonsnummer: 20040056593Sammendrag: En utladningslampe med høy intensitet, spesielt for optiske projeksjonssystemer, bruker i en utførelse en anodeelektrode, en katodeelektrode og en sylindrisk konvolutt av enkeltkrystall (SC) safir. Fyllingen kan inneholde hydrogen, klor, natrium, skandium, svovel og selen og er under trykk over 20 atmosfærer. Lampen produserer en kontinuerlig ikke-blitsbue og genererer en korrelert fargetemperatur mellom 6500 og 7000 grader Kelvin og en effektivitet som overstiger 60 lumen/watt.Type: SøknadArkivert: 17. september 2003Publiseringsdato: 25. mars 2004Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPublikasjonsnummer: 20040036393Abstrakt:Det er beskrevet en høyintensitetsutladningslampe som kan inkludere en lampe-pærekonvolutt, første og andre elektroder, en forsegling og en fylling plassert inne i lampepærekonvolutten. Lampepærekonvolutten er sammensatt av enkeltkrystall safirrør. Konvolutten har et rørformet sprengningstrykk på minst 4500 psi ved 1400°C og en maksimal strekkstyrke på 56000 psi ved 1400°C. Lampepærekonvolutten inkluderer endedeler med en første diameter (f.eks. mellom 2 mm og 25 mm ) og en sentral del som har en andre diameter (f.eks. mellom 2,1 mm og 100 mm) som er større enn den første diameteren. Endedelene kan ha hovedsakelig sylindrisk rørform, og den sentrale delen er hovedsakelig jevn tredimensjonal form (f.eks. en ellipsoid form, en sfærisk form, etc.).Type: SøknadArkivert: 13. juni 2003Publiseringsdato: 26. februar 2004Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Sapphire projektorlampe med høy intensitetPatentnummer: 6661174Sammendrag: En utladningslampe med høy intensitet, spesielt for optiske projeksjonssystemer, bruker i en utførelse en anodeelektrode, en katodeelektrode og en sylindrisk konvolutt av enkeltkrystall (SC) safir. Fyllingen kan inneholde hydrogen, klor, natrium, skandium, svovel og selen og er under trykk over 20 atmosfærer. Lampen produserer en kontinuerlig ikke-blitsbue og genererer en korrelert fargetemperatur mellom 6500 og 7000 grader Kelvin og en effektivitet som overstiger 60 lumen/watt.Type: TilskuddArkivert: 2. oktober 2001Dato for patent: 9. desember 2003Oppdragsgiver: GEM Lighting LLCOppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPatentnummer: 6652344Abstrakt:En høyintensitets utladningslampe konstruert med en rørformet konvolutt sammensatt av enkeltkrystall safir der en kontinuerlig ikke-blitsbue dannes over flere elektroder for å generere et strålingsavgivende plasma. Lampen kan fungere ved høyere temperaturer og trykk enn konvensjonelle høyintensitetsutladningslamper for å produsere større luminans ved en gitt effektinngang. Lampefyllingen kan velges fra et bredt spekter av gasser og tilsetningsstoffer for å produsere de ønskede lysspektrene i området fra ultrafiolett til nær infrarødt. Lampens effektive levetid kan forlenges betydelig. Lampen kan utnyttes spesielle fordeler i bildeprojeksjon der en liten kraftig lyskilde er nødvendig for å optisk matche stadig mindre bildegenereringsenheter. Spesielt,Type: TilskuddArkivert: 27. september 2002Dato for patent: 25. november 2003Oppdragsgiver: Gem Lighting LLCOppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPublikasjonsnummer: 20030052609Abstrakt:En høyintensitets utladningslampe konstruert med en rørformet konvolutt sammensatt av enkeltkrystall safir der en kontinuerlig ikke-blitsbue dannes over flere elektroder for å generere et strålingsavgivende plasma. Lampen kan fungere ved høyere temperaturer og trykk enn konvensjonelle høyintensitetsutladningslamper for å produsere større luminans ved en gitt effektinngang. Lampefyllingen kan velges fra et bredt spekter av gasser og tilsetningsstoffer for å produsere de ønskede lysspektrene i området fra ultrafiolett til nær infrarødt. Lampens effektive levetid kan forlenges betydelig. Lampen kan utnyttes spesielle fordeler i bildeprojeksjon der en liten kraftig lyskilde er nødvendig for å optisk matche stadig mindre bildegenereringsenheter. Spesielt,Type: SøknadArkivert: 27. september 2002Publiseringsdato: 20. mars 2003Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPatentnummer: 6483237Abstrakt:En høyintensitets utladningslampe konstruert med en rørformet konvolutt sammensatt av enkeltkrystall safir der en kontinuerlig ikke-blitsbue dannes over flere elektroder for å generere et strålingsavgivende plasma. Lampen kan fungere ved høyere temperaturer og trykk enn konvensjonelle høyintensitetsutladningslamper for å produsere større luminans ved en gitt effektinngang. Lampefyllingen kan velges fra et bredt spekter av gasser og tilsetningsstoffer for å produsere de ønskede lysspektrene i området fra ultrafiolett til nær infrarødt. Lampens effektive levetid kan forlenges betydelig. Lampen kan utnyttes spesielle fordeler i bildeprojeksjon der en liten kraftig lyskilde er nødvendig for å optisk matche stadig mindre bildegenereringsenheter. Spesielt,Type: TilskuddArkivert: 28. januar 2002Dato for patent: 19. november 2002Oppdragsgiver: Gem Lighting LLCOppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Høyintensitets utladningslampe med enkeltkrystall safirkonvoluttPublikasjonsnummer: 20020070668Abstrakt:En høyintensitets utladningslampe konstruert med en rørformet konvolutt sammensatt av enkeltkrystall safir der en kontinuerlig ikke-blitsbue dannes over flere elektroder for å generere et strålingsavgivende plasma. Lampen kan fungere ved høyere temperaturer og trykk enn konvensjonelle høyintensitetsutladningslamper for å produsere større luminans ved en gitt effektinngang. Lampefyllingen kan velges fra et bredt spekter av gasser og tilsetningsstoffer for å produsere de ønskede lysspektrene i området fra ultrafiolett til nær infrarødt. Lampens effektive levetid kan forlenges betydelig. Lampen kan utnyttes spesielle fordeler i bildeprojeksjon der en liten kraftig lyskilde er nødvendig for å optisk matche stadig mindre bildegenereringsenheter. Spesielt,Type: SøknadArkivert: 28. januar 2002Publiseringsdato: 13. juni 2002Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Maurice E. Levis
 • Metode og apparat som bruker mikrobølger for å forbedre emisjonsspektra for elektrodebuelamperPatentnummer: 6087783Sammendrag: Et system og en metode for å betjene en dobbel elektrode-blitslampe. Fremgangsmåten benytter trinnene med å påføre et elektrisk potensial mellom et par elektroder til dobbelelektrodeblitslampen; og bestråling av et område bak en av elektrodene med mikrobølgeenergi. Systemet har en lommelyktpære; en første elektrode plassert ved den ene enden av blitslampen; en andre elektrode plassert ved en annen ende av blitslampen; og en mikrobølgeenergikilde plassert for å rette mikrobølgeenergi mot blitslampen.Type: TilskuddArkivert: 3. februar 1998Dato for patent: 11. juli 2000Oppdragstaker: Purepulse Technologies, Inc.Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Andrew H. Bushnell
 • Metode og apparat for en plasmaprosessor med stort volum som kan utnytte hvilket som helst råmaterialePatentnummer: 5630880Sammendrag: Denne oppfinnelsen benytter en plasmaprosessor med stort volum for å fullstendig ionisere ethvert råmateriale og avsette de ioniserte og uioniserte elementene av råstoffmaterialet på avsetningstrinn. Apparatur er tilveiebrakt for å generere et toroidformet plasma med høy temperatur og lav tetthet i plasmaprosessoren med stort volum. Nøkkelaspekter ved metoden sørger for (a) kontroll av temperaturen ved rask oppvarming og (b) opprettholdelse av toroidal plasmastrøm ved rask påføring av økte drivspenninger. Oppfinnelsen tilveiebringer en kilde med stort overflateareal av alle ønskede elementer for å øke sikkerheten og gjennomstrømningen i mikrobrikkefremstilling. Andre bruksområder inkluderer nanoteknologiproduksjon og forbedring av overflateegenskaper til materialer.Type: TilskuddArkivert: 7. mars 1996Dato for patent: 20. mai 1997Oppfinner: Bernard J. Eastlund
 • Metode for å produsere et skall av relativistiske partikler i en høyde over jordens overflatePatentnummer: 5038664Abstrakt:En metode for å etablere et område med høy tetthet, høyenergiplasma i en høyde på minst omtrent 1500 kilometer over jordens overflate. Sirkulært polarisert elektromagnetisk stråling overføres ved en første frekvens som er hovedsakelig parallell med en jords magnetfeltlinje for å eksitere elektronsyklotronresonansoppvarming i normalt forekommende plasma i en høyde på minst ca. 250 kilometer for å generere en speilkraft som løfter plasmaet til nevnte høyde av minst ca 1500 kilometer. Oppvarmingen fortsettes ved en andre frekvens for å ekspandere plasmaet til toppen av feltlinjen, hvorpå i det minste noe av plasmaet fanges og oscillerer mellom speilpunkter på linjene.Type: TilskuddArkivert: 10. januar 1985Dato for patent: 13. august 1991Oppdragstaker: APTI, Inc.Oppfinner: Bernard J. Eastlund
 • SlangekragePatentnummer: 4861074Sammendrag: En krage for elektrisk isolering mellom øvre og nedre rørseksjoner der bærende isolasjonsmaterialer i kragen er isolert fra væsker både innvendig og utvendig i kragen.Type: TilskuddArkivert: 6. mai 1988Dato for patent: 29. august 1989Oppdragstaker: Production Technologies International Inc.Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Kenneth J. Schmitt, Douglas C. Anderson
 • Metode og system for innføring av elektrisk strøm i en brønnPatentnummer: 4716960Abstrakt:En oppfinnelse for å levere strøm til en brønn. I en utførelsesform varmer kraft et rør fra tilstøtende overflaten til et valgt nivå for å forhindre dannelse av faste stoffer. Røret varmes opp ved å føre en elektrisk strøm gjennom det. I en form er røret isolert fra brønnhodet og foringsrøret ned til et valgt nivå hvor det lages en elektrisk forbindelse mellom røret og foringsrøret. Strøm påføres røret på et punkt under en isolasjonsrørkrage. I en annen form føres en isolert kanal inn i brønnen til en valgt dybde og kobles til røret. Elektrisk kraft er koblet til røret og til det isolerte røret. I en annen form er en sugestang elektrisk isolert fra røret ned til en valgt dybde. Sugestangen inkluderer en ikke-ledende seksjon slik som en sugestang av glassfiber.Type: TilskuddArkivert: 14. juli 1986Dato for patent: 5. januar 1988Oppdragstaker: Production Technologies International, Inc.Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Kenneth J. Schmitt, Ronald M. Bass, John M. Harrison
 • Fremgangsmåte og apparat for å lage et kunstig elektronsyklotronoppvarmingsområde av plasmaPatentnummer: 4712155Sammendrag: En metode og et apparat som endrer et plasmaområde som ligger over jordoverflaten i høyder (f.eks. under 50 kilometer) hvor kollisjonshastigheten til elektronene i plasmaet opprinnelig er større enn syklotronfrekvensen til elektronene. Først etableres kunstige magnetiske kraftlinjer fra jordoverflaten ved å plassere en kabelsløyfe ved jordoverflaten. En elektrisk strøm med tilstrekkelig strømstyrke føres gjennom kabelen som iboende genererer det kunstige magnetiske feltet fra midten av sløyfen. Feltstyrken B på de kunstige linjene i plasmaområdet som skal endres er tilstrekkelig til å øke syklotronfrekvensen til elektronene i plasmaet slik at den vil overstige elektronenes kollisjonshastighet.Type: TilskuddArkivert: 28. januar 1985Dato for patent: 8. desember 1987Oppdragstaker: APTI, Inc.Oppfinnere: Bernard J. Eastlund, Simon Ramo
 • Metode og apparat for å endre et område i jordens atmosfære, ionosfære og/eller magnetosfærePatentnummer: 4686605Sammendrag: En metode og et apparat for å endre minst ett utvalgt område som normalt eksisterer over jordens overflate. Området begeistres av elektronsyklotronresonansoppvarming for derved å øke dens ladede partikkeltetthet. I en utførelsesform sendes sirkulært polarisert elektromagnetisk stråling oppover i en retning hovedsakelig parallelt med og langs en feltlinje som strekker seg gjennom plasmaområdet som skal endres. Strålingen overføres med en frekvens som eksiterer elektronsyklotronresonans for å varme og akselerere de ladede partiklene. Denne økningen i energi kan forårsake ionisering av nøytrale partikler som deretter absorberes som en del av regionen og dermed øke den ladede partikkeltettheten i regionen.Type: TilskuddArkivert: 10. januar 1985Dato for patent: 11. august 1987Oppdragstaker: APTI, Inc.Oppfinner: Bernard J. Eastlund
 • BrønnvarmerPatentnummer: 4678034Sammendrag: Røret til en foret petroleumsbrønn varmes opp for ethvert formål som for å forhindre avsetning av faste stoffer ved å koble en mikrobølgekilde til brønnringrommet ved overflaten og overføre bølgene nedover ringrommet. ringrommet for å romme de vilkårlige posisjonene til naturlig forekommende mikrobølger i ringrommet til brønnen.Type: TilskuddArkivert: 23. mai 1986Dato for patent: 7. juli 1987Oppdragstaker: Formation Damage Removal CorporationOppfinnere: Bernard J. Eastlund, Kenneth J. Schmitt, Ronald M. Bass

Legg igjen en kommentar