Djokovic-eid bioteknologifirma har som mål å forhindre at COVID-virus infiserer menneskeceller ved å bruke peptidterapi

SÅ DETTE VAR ÅRSAKEN TIL AT HAN IKKE FIKKE DELTA I TENNISTURNERINGEN I AUSTRALIA?

23. januar 2022

Novak Djokovic, noe som er det kontroversielle for øyeblikket, eier 80 % av eierandelen i et bioteknologifirma QuantBioRes som jobber med kuren mot COVID . Sentrert i København jobber selskapet med en peptidterapi for Covid-19 som skal forhindre at viruset infiserer menneskelige celler.

Djokovic-eid bioteknologifirma har som mål å forhindre at COVID-virus infiserer menneskeceller ved å bruke peptidterapi

Novak Djokovic, tennismesteren for menn, har returnert til Beograd med familien etter å ha blitt deportert fra Australia forrige uke.

Djokovic og hans kone eier 80 prosent eierskap i det danske bioteknologiselskapet QuantBioRes, som fokuserer på å lage en kur mot SARS-CoV-2, ifølge Reuters . Djokovic og hans kone har ubevisst (eller ikke) blitt midtpunktet i den internasjonale diskusjonen rundt obligatoriske vaksiner.

djokovic eier biotech 1

Ivan Loncarevic, administrerende direktør i QuantBioRes, har karakterisert seg selv som en gründer, og hevdet at Djokovic kjøpte en eierandel på 80 prosent i selskapet i juni 2020, men avviste å spesifisere hvor mye han betalte for det.

Ifølge selskapet sysselsetter det omtrent et dusin forskere i Danmark, Australia og Slovenia. Djokovic og kona Jelena eier henholdsvis 40,8 prosent og 39,2 prosent av QuantBioRes, ifølge det danske bedriftsregisteret.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

QuantBioRes, sentrert i København, jobber med en peptidterapi for Covid-19 som skal forhindre at viruset infiserer menneskelige celler. Selskapet planlegger å begynne kliniske studier i Storbritannia senere i år, og det har nå et dusin forskere som opererer i Danmark, Australia og Slovenia, ifølge Loncarevic.

Djokovic har hatt enorm suksess; Forbes kåret ham til en av de 50 best betalte idrettsutøverne på planeten for 2021, med en inntjening på banen på $4,5 mill. Dette tallet ble overskygget av 30 millioner dollar han angivelig tjente utenfor banen. Hans totale fortjeneste er estimert til å være omtrent €150 mill ($170 mill).

Peptidterapien, ifølge Loncarevic, er en medisinsk behandling for COVID, ikke en vaksinasjon.

Men når han nærmer seg 30-årsdagen sin, er Djokovics streben etter å overvinne båndet med det sveitsiske ikonet Roger Federer som verdens beste (mannlige) tennisspiller i ferd med å gå tom.

Djoko må ha håpet å vinne Australian Open, det kunne ha gitt ham hans 21. grand slam-mesterskap og avsluttet uavgjort med Roger Federer for de høyeste “grand slam”-seirene oppnådd av en individuell (mannlig) spiller.

Djokos største bekymring utover februar er den neste grand slam-konkurransen, French Open, som finner sted i mai.

Dessverre har det franske idrettsdepartementet allerede uttalt at det ikke vil bli gitt unntak fra den nye vaksineregelen.

Legg igjen en kommentar