CDC-rapporten viser 40 prosent økning i flere dødsfall blant amerikanere i alderen 18 til 49 24/01/2022

Ny

Kopier URL

CDC-rapporten viser 40 prosent økning i flere dødsfall blant amerikanere i alderen 18 til 49

ANNONSE

Centers for Disease Control and Prevention  viste  at overskuddsdødsfall økte med over 40 prosent blant amerikanere i alderen 18 til 49 år i løpet av en 12-måneders periode som avsluttes i oktober 2021, med Wuhan-koronaviruset (COVID-19) som årsak til 42 prosent av disse dødsfallene.

Overskytende dødsfall, per definisjon, er forskjellen mellom det observerte antallet dødsfall i løpet av en bestemt tidsramme og det forventede antallet i samme periode. Data på statlig nivå fra den studerte 12-månedersperioden viste økninger i overflødige dødsfall, med Nevadas så høye som 65 prosent. District of Columbia, på den annen side, så en enda større økning på 72 prosent, mens COVID ikke var en faktor i noen av dem.

Økningen i overdreven død var mest merkbar i Midtvesten, vestlige og sørlige stater, mens statene med lavest økning var fra nordøst. På den lave siden er New Hampshire den eneste staten som ikke har sett noen økning i overdrevne dødsfall for den nevnte aldersgruppen, og har heller ikke registrert noen COVID-dødsfall blant dem.

I mellomtiden viste CDC-dataene også en økning på 27 prosent i flere dødsfall i aldersgruppen 50 til 84 år, og 12 prosent for 85 år og eldre. Disse dataene er i tråd med forsikringsdata fra Indiana, som ble avslørt forrige måned av Scott Davison, administrerende direktør i forsikringsselskapet OneAmerica.

På en pressekonferanse sa Davison at det var en 40 prosent økning i dødsraten blant personer i arbeidsfør alder fra 18 til 64 år i Indiana, selv om COVID ikke var den viktigste årsaken til slike dødsfall. Han bemerket også at han så økningen i dødsratene som begynte i tredje kvartal i fjor, og fortsatte til fjerde kvartal. (Relatert:  “Overflødige dødsfall” antyder et mye høyere dødstall for koronavirus enn offisielle tall innrømmer .)

Davison bemerket at det var det høyeste de har sett i forsikringshistorien, og la til at en katastrofe på 1-200 år ville være en ti prosent økning i forhold til pre-pandemiske overdrevne dødsfall i den aldersgruppen.

Stater som etterforsker overdrevne dødsfall

Mens noen stater allerede undersøker om det er en slags sammenheng eller årsakssammenheng for det høye antallet overflødige dødsfall, har den føderale regjeringen fortsatt ikke gitt noen informasjon bak tallene, selv om det hadde vært flere teorier om økningen.

Det hadde vært antydninger om overdoser av narkotika som var skyld i økningene, ettersom CDCs overdoseanslag for en 12-måneders periode som sluttet i juni 2021 viste en økning i dødsfall fra 72 000 til over 101 000.

En annen teori antyder at COVID-vaksiner spilte en rolle i økningen, som støttes av både pro- og anti-vaxxers.

Davison antydet selv at de uvaksinerte var delvis skylden, og sa at forsikringsbransjen “begynte å målrette og legge til premiebelastninger på arbeidsgivere som er basert i fylker som har en lav vaksinasjonsrate.” Imidlertid innrømmet han at økningen i flere dødsfall i tredje og fjerde kvartal i fjor kom etter at Indianas massevaksinasjonsprogram startet.

De fleste av kravene om dødsfall er ikke klassifisert som COVID-19, ifølge Davison. Han bemerket at dataene viser at dødsfallene som rapporteres som COVID undervurderer de faktiske dødstapene  blant mennesker i arbeidsfør alder fra pandemien. Selv om det kanskje ikke er COVID på dødsattesten deres, gjenstår det at dødsfallene øker med «store, enorme tall».

Davison sa også at selskapet hans ser en “oppgang” i uførekrav, og sa at det først var for kortsiktig uførhet, men nå er økningen i langsiktige krav.

“For OneAmerica forventer vi at kostnadene for dette kommer til å være godt over $100 millioner, og dette er vår minste virksomhet. Så det har en enorm innvirkning på det, sa han. Dette beløpet er det selskapet skal ha utbetalt til forsikringstakere i gruppelivsforsikring og uførekrav, ifølge selskapet. (Relatert:  Livsforsikringsselskaper varsler DØDSVARSLER over nesten 100 000 overflødige dødsfall per måned som skjer akkurat nå i USA .)

Se videoen nedenfor for å lære mer :https://www.brighteon.com/embed/41c20bd9-cd79-488f-a7ec-9c397acd4de3

Denne videoen er fra Truth or Consequences-kanalen på Brighteon.com.

Les mer på Pandemic.news .

Kilder inkluderer:

ChildrensHealthDefense.org

TheCenterSquare.comCDC , koronavirus , COVID , covid-19 , dødsfall , avfolking , overflødige dødsfall , folkemord , infeksjoner , massemord , utbrudd , overdose , pandemi , vaksinedødsfall , Vaksine Holocaust , vaksiner , virus

Legg igjen en kommentar