Her kommer et større innlegg om diverse farlige tilsetningsstoffer i chemtrails.

DET BLIR Å LESE KUN PÅ DETTE NETTSTEDET. DET JOBBES MED DETTE OG DET VIL VIDERE BLI OPPDATERT ETTERHVERT DA DET VIL INNEHOLDE MYE FARLIGE STOFFER!

Det er forbasket frustrerende å se kommentarer fra enkelte som fortsatt skal få folk her i gruppa til å tro på dette med kondens. Her kommer piloter som flyr småfly og også større fly med turbofanmotorer og forteller oss hva slags fuel fly med turbofanmotorer har og at disse motorene avgir kondens? Noe kondens men det blir borte etter noen sekunder. Pga blandingen av diverse stoffer som er i Jet A-1 og JP8 blir disse stripene til. JetA-1 har i mange år blitt brukt i de fleste flytyper(spesielt med jetmotor men også propellfly).jeg vil ikke nevne navn men det er merkelig at hver gang det blir snakk om drivstoff/chemtrailsstriper kommer den samme forklaringen opp som har blitt gjentatt 3.4 ganger tidligere selv om jeg har lagt ut dokumentasjoner ganske så ofte ang dette temaet.Jeg flyr sjøl småfly og flyr med piloter fra SAS og Norwegian og DE ønsker IKKE å snakke om dette temaet. OG DET sier vel sitt.Så til dere som fortsatt kommer med forjklaringer at det er kondens hva vi ser. Spar dere innlegget. Jeg har i 4 år nå sittet på FB for å informere…og DET jeg informerer dokumenterer jeg…og for å finne dokumentasjoner bruker jeg mye av min fritid. Kan du ikke dokumentere det du legger ut eller at du fortsetter å komme med synsinger så er det ut av gruppa. Dette er ikke ei gruppe for synsere og kranglefanter. Er du uenig så får du som sagt komme med dokumentasjoner.

Jeg oppretta ikke denne gruppa for noe annet enn at man skal kunne i første omgang informere,,,,deretter dokumentere…men kom gjerne med en påstand eller spørsmål så skal jeg gjøre hva jeg kan for å hjelpe. Jeg er INGEN ekspert men har lest meg opp og tatt stoff fra myndigheter oa som har gjort det samme bla så er mye av stoffet fra USA. Sikkert noen som vil betrakte dette fra en sinna kæll og bruker store ord men jeg ble nå sist provosert og skriver det jeg skriver. Tåler man ikke dette så finnes det 2 andre grupper man kan taste og synse hva man vil om dette temaet.https://www.facebook.com/groups/142504313267269/posts/964891201028572/

Legg igjen en kommentar