Quisling ble henrettet for å ha forrådt landet…kopiert fra en person!

Hvor mange politikere siste 30 åra burde også henrettes for å ha gitt det bort istedet?- Borte er vikingene, tilbake sitter veikingene…forts…Når skal Norge våkne og INKLUDERE de som er imot islamisering og innvandring istedet for å neglisjere dem og stemple de som rasister? Ikke bland rasisme og religionskortene. Man er ikke rasist selv om man vil forsvare landet mot ekstreme holdninger, økende kriminalitet og feilslått integreringspolitikk. De som mener dette er faktisk OGSÅ en del av demokratiet som vi skryter så hemningsløst av… men den delen av demokratiet skal knebles, ignoreres og ekskluderes fordi det er upolitisk korrekt å mene slikt..Din ytringsfrihet blir kun lyttet til hvis du tilhører den “riktige delen” av demokratiet.Jeg blir også oppgitt når jeg hører media uttrykke at “bare” 190 personer møtte opp på Pegida sin demonstrasjon i Oslo nylig. Er dere virkelig så dumme at dere tror alle som er imot innvandring/islamisering vil stå frem når man blir stemplet i alt av media som rasist for å ytre sin mening? Da vegrer folk å møte opp da! Slike tall gjenspeiler ikke opinionen i det hele tatt men media bruker det bevisst for å la deg tro nettopp det.

Spør 100 av dine etnisk norske venner og kollegaer om de synes innvandringspolitikken som har blitt ført de siste 30 åra gjenspeiler slik de vil ha det i sitt land.(ja det er faktisk ditt land, kultur og religion fortsatt.. i noen tiår til..)Du får ganske sikkert et helt annet prosent-tall enn hva media vil ha deg til å tro. Hadde det vært legitimt og hatt folkeavstemning for å se hva folk virkelig mener når de kan stemme uten å måtte vise ansikt utad skal du se at tallet du fikk i din lille research gjenspeiler resten av landet. Hvorfor skal norske folk stemples som rasister av sine egne dobbelmoralske landsmenn kun fordi man uttrykker bekymring over situasjonen? Hvorfor skal de stigmatiseres som ekstremister fordi de vil forsvare landet mot overtakelse? Politikerne tar stadig selvkritikk og innrømmer at de ikke har lykkes med integrering. Hvordan løser de dette? Enkelt… ved å slippe inn enda flere før man har integrert de som allerede er her. Gi de trygd og boliger så lenge og håp at de kommer i arbeid innen en 20 års tid. Oljepenger har vi jo nok av… inntil videre… Glad jeg ikke er her når helvete bryter løs fordi Norge og NAV er konkurs.

Norge – et land styrt de siste 30 år av politikere med mindreverdighets-komplekser ovenfor resten av verden. I desperasjonen etter å bli lagt merke til for hvor gode og dumsnille vi er så lukker de øynene for det som skjer.Hysj, ikke prat om det. Det løser seg selv…Til slutt: Verden har ikke lært av Troja…Slipper man trojanske hester innenfor portene så blir man til slutt tatt innenfra…(trykk gjerne del om du er enig og tør : – )

Legg igjen en kommentar