Hvor mange amerikanske tjenestemenn tillater geoengineering?

12. januar 2022 | Null geoengineering

Selv om forurensende utslipp er allment anerkjent som skadelig for liv og eiendom, har folkevalgte for det meste slått det blinde øyet til den tilsiktede forurensningen av atmosfæren via skysåing, værmodifikasjoner og andre former for geoengineering.

Enda verre, våre betrodde offentlige ansatte har i løpet av flere tiår, og fortsetter å finansiere, aerosol-“forskning”, som sannsynligvis forårsaker nåværende vær- og klimaekstremiteter, samt bidrar til negative helseutfall for alt liv på jorden.

Tenk om kongressmedlemmer og guvernører ville ta initiativet til å stoppe luftforurensning i stedet for å fremme konspirasjonsteorier, klimamarkedsføringskampanjer og ignorere deres bestanddeler.

Sivile er påtrengende for å hjelpe til med å vedta lover for regulatorisk tilsyn og forbud mot farlige utslipp for en ren atmosfære. Har du mottatt korrespondanse fra lovgiveren din med hensyn til skysåing og geoengineering? Del den gjerne med oss her . For å lære mer om hvordan du kan delta i denne innsatsen for sunn himmel , send  oss en e- post i dag.


9. oktober 2003

“Kondenseringsstier, eller kontrailer, produseres av eksos fra flymotorer. Contrails er for det meste vann, men kan også inneholde karbondioksid, nitrogenoksider, hydrokarboner, karbonmonoksid, svovelgasser, sot og metallpartikler som slippes ut av flyet.” – Kongressmedlem Mike Thompson, California

https://zerogeoengineering.com/2019/2003-letter-from-california-congressman-in-response-to-opposition-to-weather-modification-programs/embed/#?secret=j9KTSbGoox

Link


“Fordi småskala værmodifikasjoner ( f.eks. skyfrø) kan fremme regn i ett område til skade for et annet, kan værmodifikasjoner føre til tvister mellom stater (inkludert indianerstammer) eller rettssaker fra private borgere mot endringsprogrammene.”

-Kongressmedlemmer Marburger, Stevens, Inouye

https://zerogeoengineering.com/2017/weather-modification-research-development/embed/#?secret=oP5VAH0sce

Link


8. november 2013

“Du bør imidlertid vite at luftsprøytingen du har lagt merke til ikke er skadelig.”  

– Ansatte, kongressmedlem Bernie Sanders, Vermont


9. januar 2017

Guvernøren mottok e-posten din angående geoengineering…

-Maryland Department of Environment


**The Federal Weather Enterprise er lokalisert i Silver Spring, Maryland

https://zerogeoengineering.com/2020/the-federal-weather-enterprise-fiscal-year-2021-budget-and-coordination-report/embed/#?secret=92DbmUubYM

Strategisk plan FWE-koordinering 2018-2022


https://zerogeoengineering.com/history/embed/#?secret=nSLzLMXqTG

LINK


Link til UN WMO Strategic Plan 2020-2023

Strategisk plan for WMO 2020-2023_1225

Legg igjen en kommentar