Khazarian mafia lider massivt nederlag når de mister hjemlandet

Av  Benjamin FulfordUkentlige rapporter299 kommentarer

Etter et år med slingring under et falskt COVID 19-pandemiangrep, er de gode gutta på offensiven rundt om i verden mot den khazariske mafiaen (KM). Dette skjer i Europa, USA, Japan, Kina og andre steder. Resultatene gjenspeiles i ting som gjenfødelsen av Sovjetunionen, sammenbruddet av Hollywood, frigjøringen av Japan osv. Hvis alt går etter planen, vil menneskeheten bli frigjort i 2022.

La oss starte med gjenfødelsen av Sovjetunionen. Dette ble sett da KM led et imponerende nederlag forrige uke da de mistet sitt forfedres hjemland Kasakhstan, er flere kilder enige om. Landet ble angrepet av «20 000 meget godt trente, organiserte og sentralstyrte gangstere og terrorister», hvorav mange «snakket ikke-kasakhiske språk», ifølge president Kassym-Jomart Tokayev.

https://tass.com/world/1384935

Dette førte til at Collective Security Treaty Organization (CSTO), bestående av Russland, Armenia, Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan og Usbekistan, sendte tropper for å hjelpe Kasakhstan. Som dette kartet viser, var resultatet en de facto restaurering av en stor del av Sovjetunionen.

Enda viktigere, feilen i dette angrepet betyr at det falske Biden-regimet i USA nå er dødsdømt. En nær Biden-kamerat, den tidligere etterretningssjefen i Kasakhstan, Karim Massimov, ble arrestert, mens en annen, Ukrainas eks-president, Petro Poroshenko, fikk sine eiendeler frosset. 

Denne frysingen av eiendeler vil avskjære en livline av penger til narkotika, våpen og menneskesmugling som er avgjørende for overlevelsen til den falske Biden-regjeringen.

KM, som innså at de var i ferd med å miste sin hvitvaskingsbase i Ukraina, prøvde og klarte ikke å overta deres forfedres hjemland i Khasakhstan, forklarer russiske FSB- og MI6-kilder.

Dette betyr at det siste landet KM nå kontrollerer er Israel. “Israel er nødt til å slå det levende dagslyset ut av KM. Det vil komme ned til det jødiske folket å si ‘Jeg beklager at vi ikke kan være vert for deg.’ KM er ikke jødiske, disse er falske jøder, de gjemmer seg bak et påskudd. De dreper høyre, venstre og midten de stjeler, de bedrager», sa en (jødisk) MI6-kilde.

Her er et eksempel på hva slags menneskelige ofre til Molech disse ikke-jødiske khazariske gangsterne er opptatt av:

9. januar (1/9) 9. januar 2022 kl. 12:12

En brann brøt ut like før klokken 11 på 333 E 181st St, en 19-etasjers bygning. Minst 19 mennesker er døde, inkludert ni barn,

https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Numerologien til 19 døde i en 19-etasjers bygning, den 1/9 osv. er en død giveaway. Men i motsetning til hendelsene i 911, vil deres siste brannoffer ikke redde dem fordi for mange av oss nå er klar over deres onde måter.

Disse endringene er mulige takket være nederlaget til det nazistiske fjerde riket – under styret til Fuhrer George Bush Sr – som oppsto etter 911, sier MI6 og CIA-kilder. Henrettelsen av hele Bush-klanen og Angela Hitlers avgang er synlige tegn på dette nederlaget.  

For de av dere som er nybegynnere i denne sanne – men skjulte – historien, var Hitler en av Israels grunnleggere. Jobben hans var å terrorisere jødene til å forlate deres europeiske hjemland og dra til Israel for å være KM-slaver.

Uansett, mens Russland og NATO utga seg for å være fiender, var de faktisk allierte mot det fjerde riket. Nå, i seier, har de nådd en hemmelig avtale som vil

Resten av denne artikkelen eller videoen er kun tilgjengelig for medlemmer av BenjaminFulford.net som har det respektive abonnementsnivået. Hvis du prøver å se fredagsvideoen og er pålogget, må du kontrollere at du har riktig abonnementsnivå.

Hvis du ikke er logget inn, vennligst logg inn eller registrer deg for å opprette en konto.

Kommentarer er kun tilgjengelig for lesere med et aktivt abonnement. Vennligst abonner for å se kommentarer.

Legg igjen en kommentar